- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.321
bende geçenlerde çektirdim herhangi bir sıkıntı ağrı sızı olmadı öyle çok şükür temiz de çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım sen filmini çektir.çok zahmetli birşey değil.garantiye al tedavini.umarım ilaçla geçecek bir sorun vardır ama en küçük bir şeyde yine isteyecekler.kaçma filmden.en azından yapışıklık tıkanıklık rahimde bir anomali varmı ona bakılsın.için en baştan rahat etsin.hakkımızda hayırlısı olur inşallah...geçmiş olsun..slm kızlar 6 aydır bebiş istiyoruz,olmadı,ben bugün dr ye gittim,
hormon testleri,smear testi,eşimden sperm testi ve rahim filmi çektirmemi istedi
bunların hepsini yaptırıp, öyle gelmemi istedi,ben şimdi bugün hormon testtleri mi yaptırdım,eşimde sperm testtini yaptırcak,ee bu rahim filmini hemen çektirrmemiz mi gerekiyo,
benim prolaktin yüksek çıkmış mesela ,bunu ilaçla tedavi edip öyle rahim filmi çektirsek olmaz mı acaba
siz hangi aşamadan sonra rahim filmi çekildiniz,,,ben çok korkuyorum bundan
tatlım sen filmini çektir.çok zahmetli birşey değil.garantiye al tedavini.umarım ilaçla geçecek bir sorun vardır ama en küçük bir şeyde yine isteyecekler.kaçma filmden.en azından yapışıklık tıkanıklık rahimde bir anomali varmı ona bakılsın.için en baştan rahat etsin.hakkımızda hayırlısı olur inşallah...geçmiş olsun..
benim de bütün tahliller normal çıktı.bebiş olmadı.dr ikinci ayda film çektir dedi çektirdim.bende rahim anomalisi çıktı .operasyon geçirdim ve operasyon sırasında kanallarda sorun çıktı.yani bende aksilikler arka arkaya sıralanmış malesef.ama ben baştan çok korktum yapılması istenen her işlem arasında neredeyse ortalama 3 ay var.hiiiç oyalanma.filmini de anestezi altında çektirmeni tavsiye ederim kasılma olursa film yanlış değerlendiriliyormuş bazen.zaten 10 dk uyutuyorlar öyle ameliyat gibi 1 saat değil...
bencede hemen çektirmen senin yararına,Allah korusun bir yapışıklık tıkanıklık varsa boşuna ilaç tedavisi olmazsın, ama prolaktin de yüksek çıkmış bu çabuk düzelebilen birşey di sanırım. geçmiş olsun çektiren arkadaşlarada
TSH 3,26 ulU/mL 0.27 - 4.2
FSH 7,47 mlU/mL Y 0.0 - 4.9
Serbest T-3 3,16 pg/mL 1.8 - 4.6
İnsulin 13,86 ulU/mL 2.6 - 24.9
LH 8,34 Y 0.0 - 8.0
Serbest T-4 1,13 ng/dL 0.93 - 1.7
Estradiol 67,48 pg/mL D 85.8 - 498
Prolaktin 41,66 ng/mL Y 4.79 - 23.3
bunlarda sonuçlarım,,,kan vermeden 1,5 saat önce 2 küçük kurabiye ve 1 ardak çay içtim,sanırım aç karnına olcakmışş,,,bu değerleri çok etkilermi acaba,,,
canım benim de şu kısmım seninkiyle aynıydı fsh 7.45 LH 8,35 gibi bişeydi ve polikistik over teşhisi konuldu ve ben bu tahlili aylar önce yaptırmıstım bu tahlile normal denilidi bi kaç ay önce tekrar yaptırdım kesinlikle pkos yani tembel yumurta teşhisi konuldu bu ay 8. ayımız ve hala tık yok
selam kızlar.bende dün çektirdim filmimi çok şükür 2 tüptede sorun yok.1,5 yıllık evliyim...ama bebiş olmuyor.klomen ovitrelle kullandım bu ay kist oluştuğu için ara verdik.bakalım ne olacak??Allahım herkese hayırlısıyla bebişler nasib eylesin...
slm kızlar bende bugün çektirdim. tüpler açıkmış çok şükür. dr anesteziile çekti. ayağa kalktığımda önlük kan içindeydi bacaklarımdan kan sızdı ayaklarım bile kan oldu. ped taktım bende. sizinde bu kadar kanama olmuşmuydu? kandan sıvı verip uyuttular korkulcak bişey yokmuş yarım saatte uyandırdılar biraz sersem gibi oldum işte
ne güzel canım .. hayırlısı olsun inşallah allah isteyen herkese tez vakit nasip eder yavrularımızı..