• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

zannedersem tüplerinde hafif bi tıkanıklık yada yapışıklık var. dün bende çektirdim benimkinde de sağda daha belirgin olmak üzere her iki tüpün incelemenin başlangıcında doluş göstermediği (yani sağda biraz daha fazla tıkanıklık varmış doktor öyle dedi.) ancak incelemenin devamında basınçlı uygulama ile her iki tüpün açık olduğu gözlenmiştir.har iki tarafta peritoneal kaviteye geçiş olmuştur yazıyor. doktorun dediği tüplerimde tıkanıklık varmış ama basınçla açılmış.
canım dilerim bi sorun olmaz. olsa da kafana takma sakın.herşeyin çaresi var artık.

cevabın ve yardımın için teşekkür ederim. canım sıkıldı şimdi ya. zaten eşimde problem vr birde bende mi çıktı şimdi. üf ya.

merhaba arkadaslar bugun rahım fılmı cektırdım sonuc pek de iç açıcı değıl ama asıl soylemek ıstedıgım ozellıkle korkan arkadaslar ıcın;ben fındıkzade radyotomda cektırdım dıjıtalmıs ılac verıldı ama ınanın cok rahat gectı ıslem .
ıyı bır yer arayanlar ıcın tavsıye edebılırım.

bende orda çekindim doktor ve hemşireler çok ilgilendi ve hiç bir şekilde acı hissetmedimm...:70::70::70:

arkadaşlar doktorum rahim filmi isitedi fındıkzadeye yönlendirdi beni ağrısızmış orası ama dra sormadım gelicekmisiniz diye randevu aldım adetin 7.gününe doktoru arayıp sorayım dimi

merhabalar size bir sorum olacak arkadaşlar bu rahim filmi ne amacla cekiliyor yani tüplerde tıkanıklık olup olmadıgına bakmak içinmi yoksa rahimde herhangi bir anormallik varmı die cekiyor

merhabalar size bir sorum olacak arkadaşlar bu rahim filmi ne amacla cekiliyor yani tüplerde tıkanıklık olup olmadıgına bakmak içinmi yoksa rahimde herhangi bir anormallik varmı die cekiyor

canım merhaba başlığı gördüm girdim yardımcıu olmak istedim ben 5ay önce çekildim tüplerde tıkanıklık var mı diye çekiliyor bi de herhangi yapışıklık perde varsa onlar görülüyor ben anestesisiz çektirdim 2dklık bi ağrım oldu korkulcak bişey değil yani sormak istedğin varsa sorabilirsin bana yazarım

canım merhaba başlığı gördüm girdim yardımcıu olmak istedim ben 5ay önce çekildim tüplerde tıkanıklık var mı diye çekiliyor bi de herhangi yapışıklık perde varsa onlar görülüyor ben anestesisiz çektirdim 2dklık bi ağrım oldu korkulcak bişey değil yani sormak istedğin varsa sorabilirsin bana yazarım

saol canım ben 1 subatta ikinci kürtajımı oldum ve sonrasında genetik testlerimi yaptırmak için fakülteye gittim rahim filmide cektirmemi istedi bide smear testi yaptı temiz cıktı diğer testlerimde kan pıhtılaşması cıktı sonuçları göstermek için gittigimde bana testi yazan dr değil başka bir dr vardı hepsini yaptırdım birtek rahim filmi kaldı dedim oda gerek yok rahminde bişi oldugunu sanmıorum dedi bende cektirmedim ama korkuorumda tekrar hamile kalırsam bidaha düşük yada kürtaj olursa(allah korusun) nie cektirmedim die pişman olurum diorum.ama fakültede 1 sene boyunca yer yokmuş başka hastanelerdede cekirmi acaba sende dr gerek yok dedi ya çektirmesem olurmu?

saol canım ben 1 subatta ikinci kürtajımı oldum ve sonrasında genetik testlerimi yaptırmak için fakülteye gittim rahim filmide cektirmemi istedi bide smear testi yaptı temiz cıktı diğer testlerimde kan pıhtılaşması cıktı sonuçları göstermek için gittigimde bana testi yazan dr değil başka bir dr vardı hepsini yaptırdım birtek rahim filmi kaldı dedim oda gerek yok rahminde bişi oldugunu sanmıorum dedi bende cektirmedim ama korkuorumda tekrar hamile kalırsam bidaha düşük yada kürtaj olursa(allah korusun) nie cektirmedim die pişman olurum diorum.ama fakültede 1 sene boyunca yer yokmuş başka hastanelerdede cekirmi acaba sende dr gerek yok dedi ya çektirmesem olurmu?

bence çektir canım onun bi zararı yok kafan rahat olur en azından ben şifa hastanesinde çektirdim memnuın kaldım şükür

bence çektir canım onun bi zararı yok kafan rahat olur en azından ben şifa hastanesinde çektirdim memnuın kaldım şükür

tamam canımtesekkürler cektircem peki senin sorunu ne suan bebeğin falan varmı yada hamilelik nekdar evlisin yasın kaç ve nerde yasıyorsun

cevaplamak istersen tabi cok soru sordum dimi

tamam canımtesekkürler cektircem peki senin sorunu ne suan bebeğin falan varmı yada hamilelik nekdar evlisin yasın kaç ve nerde yasıyorsun

cevaplamak istersen tabi cok soru sordum dimi

2yıllık evliyim canım 1.5yıldır uğraşıyorum 1defa aşılama yaptırdım olmadı şimdi ilaç kullanmyaya devam ediyorum eşimde sorun yok ben de polikistik over var erzurumdaoturuyorum sen?24yaşındayım:))

2yıllık evliyim canım 1.5yıldır uğraşıyorum 1defa aşılama yaptırdım olmadı şimdi ilaç kullanmyaya devam ediyorum eşimde sorun yok ben de polikistik over var erzurumdaoturuyorum sen?24yaşındayım:))

ben haziranda 3 yıl olacak evleneli ama 2 yıldan sonra bebiş istedik 1 defa düşük bidefada kalbi atmadıgı için kürtaj oldum nedeni kan pıhtılaşmasıymış ben mersinde oturuyorum canım yasımda 26

ben haziranda 3 yıl olacak evleneli ama 2 yıldan sonra bebiş istedik 1 defa düşük bidefada kalbi atmadıgı için kürtaj oldum nedeni kan pıhtılaşmasıymış ben mersinde oturuyorum canım yasımda 26
Geçmiş olsun Canım.. İnşallah üçüncü defada bebeğine sağlıklı şekilde kavuşursun.. Ben çıkıyorum yazmak istersen özelden mesaj atabilirsin canım.. İyi Geceler..

Geçmiş olsun Canım.. İnşallah üçüncü defada bebeğine sağlıklı şekilde kavuşursun.. Ben çıkıyorum yazmak istersen özelden mesaj atabilirsin canım.. İyi Geceler..

tamam tatlım saol iyi dileklerin için alla sanada sağlıklı bebişler nasip etsin ben ben sabırla bebeğini bekleyenler topiğine giriyorum istersen oraya gel cok iyi arkadaşlıklar var sohbetimizde güzel ben calıştıgım için akşam 6 dan sonra girerim ok görüşürüz

allah hepimizin kucağını doldurur umarım:16:bende erzuruma tedaviye gitmiştim amacım yakup beye muayene olmaktı ama olmadı yeni yasadan dolayı proflar artık özel bakmıyomuş bende bi asistanın yanında iğne tedavisi gördüm ama işe yaramadı malesef bende bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum :5:

merhaba;
yakın zamanda ben de HSG çektireceğim, en geç salıya sanırım olacak. ben doktorumla konuştum, önceden anestezi vermiyordum hastalarıma dedi ama tıkanıklık varsa çok ağrı yapıyor ve bu da kasılmadan dolayı tüpleri tıkanık gibi gösterebiliyormuş. o yüzden şimdi kesinlikle anestezi altında yapıyorum dedi. ben buna rağmen korkuyorum, belki sonucunun ne çıkacağından...bana sadece 6 saat öncesinden kesinlikle bişey yememen lazım diye söyledi. çok endişeleniyorum. ilerisinde beni neler bekliyor acaba diye...ben KIbrısta özel bir hastanede Dr. Şerife Göksu'ya gidiyorum, oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim...bunun fiyatı da 500 civarındaymış, tabi anesteziyle birlikte. anestezisiz olursa arada 100 tl fark var, bence doktoru dinlemek en doğrusu...ben anestezi altında çektireceğim. sonuçta tıkalıysa eğer, ağrı yüksek olabilirmiş...

merhaba;
yakın zamanda ben de HSG çektireceğim, en geç salıya sanırım olacak. ben doktorumla konuştum, önceden anestezi vermiyordum hastalarıma dedi ama tıkanıklık varsa çok ağrı yapıyor ve bu da kasılmadan dolayı tüpleri tıkanık gibi gösterebiliyormuş. o yüzden şimdi kesinlikle anestezi altında yapıyorum dedi. ben buna rağmen korkuyorum, belki sonucunun ne çıkacağından...bana sadece 6 saat öncesinden kesinlikle bişey yememen lazım diye söyledi. çok endişeleniyorum. ilerisinde beni neler bekliyor acaba diye...ben KIbrısta özel bir hastanede Dr. Şerife Göksu'ya gidiyorum, oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim...bunun fiyatı da 500 civarındaymış, tabi anesteziyle birlikte. anestezisiz olursa arada 100 tl fark var, bence doktoru dinlemek en doğrusu...ben anestezi altında çektireceğim. sonuçta tıkalıysa eğer, ağrı yüksek olabilirmiş...

cnm anestesiye gerek yok bende gecen yil cektirdim bana doktorum yemekle ilgili bisi demedi yasak koymadi sadece gelmeden 1 saat oncesi agri kesici al dedi aldim oyle gittim fiyatta bedava cektirdim 25 euro verdim cikista aldim geri burda boyle 15 sn lik bi agri adet agrisi gibi gelip geciyo abartilcak bisi yok ben igneden korkan doktordan korkan ben cektirdiysem herkez cektirir bosuna anestesi verdirme vucuduna deymez az agri icin

herkese merhaba,ben de salı günü 2.kez rahim filmi çektireceğim,ilkini özel bir hastanede anestezili çektirdim,çok rahat geçti,ayıldıktan sonrası da gayet rahat geçti,toplamda 1 saat içinde hastaneden çıktım.ikincisini de yine anesteziyle orada çektireceğim salı günü.herkesin ağrı ve acı yorumu farklı olabilir,o yüzden ben canımın acıması ufak bir ihtimal de olsa bu kadar stresin arasında bir de onun stresini göze almak istemedim,o yüzden anesteziyle çektirdim ve iyi bir seçim oldu.zaten rahim filmi sırasında verilen anestezi genel anestezi denen ameliyat anestezisi değil,damardan sedasyon denen hafif bir anestezi verilerek yapılıyor ve insanı genel anestezi gibi hırpalamıyor.bildiklerimi paylaşmak istedim,herkese çok geçmiş olsun....

cnm anestesiye gerek yok bende gecen yil cektirdim bana doktorum yemekle ilgili bisi demedi yasak koymadi sadece gelmeden 1 saat oncesi agri kesici al dedi aldim oyle gittim fiyatta bedava cektirdim 25 euro verdim cikista aldim geri burda boyle 15 sn lik bi agri adet agrisi gibi gelip geciyo abartilcak bisi yok ben igneden korkan doktordan korkan ben cektirdiysem herkez cektirir bosuna anestesi verdirme vucuduna deymez az agri icin

HSG'yi çektirdim, anestezi ile. doktor bana o şekilde tavsiye etti, iyi ki de dinlemişim, çok rahattı. daha önce uyutulma olayı başıma gelmediği için biraz tedirgindim. ama zaten ne olup bittiğini hiç anlamadım, uyandığımda da çok az bir ağrım vardı kasıklarımda, sanki adetim gelecekmiş gibi. ağrı kesici de yapmışlar uyandırdıktan sonra. ama önemli olan sonuçtu. sağ tüp tıkalı çıkmış ama onu da ilacı basınçlı vererek açtım dedi doktorum...şimdi 4 ay içinde %99 hamile kalırsın dedi, olmazsa sana ilaç veririm dedi ama ona bile ihtiyaç duymayacakmışım...inşallah...içim çok rahatladı. daha önce de yaptığı tahliller testler iyi çıkmıştı. bir tek rahim filmi kalmıştı, o da iyi....sol açık ama yumurtlamam sürekli sağdan oluyordu. sağ da tıkalıymış meğer, umarım bundan sonra isteğime kavuşurum...inşallah...doktorum çok umutlu, bana da umut verdi...

Merhaba
bende bu ay HSG çektirdim anestezi almadım.
ama gitmeden 1 saat kadar önce ağrı kesici aldım
çok çok rahat geçti hiç korktuğum gibi olmadı
gidecek arkadaşlar ağrı kesiciyle deneyebilir.

Back