- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.141
aysen34 size teşekkür ederim sizin sayenizde korkmadan randevuyu aldım , randevu aldığım yerde korkmayın güle oyna ya gidersiniz burdan dedi inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende salı günü çektiricem nedense korkmuyorum hiç..Adetin 6.-10. günü arası çekiyoruz dediler.300 tl ..ben 9. günü gidicem.Bakalım çıkınca nasıl geçtiğini anlatırım..
ben randevu aldığım yere makinanız dijitalmi nasıl dediim biraz sinirlendi adam neler duyuyorsunuz böyle dedi siz merak etmeyin herşey sizde bitiyor sakin olun dedi çarşambaya çektirecem biraz stresim var ama sürekli kendime telkinde bulunuyorum sakin ol kaç dk sürecek diye hem farkındaysan rahat olan arkadaşların acımamış ben yorumlardan onu anladım
hangi ildesin izmir mi?
slm kızlar ben izmirde araştırıyorum ve hepside 400-450 tl istiyo ssk geçen ve daha uygun fiyatla çeken yer bilen varmı izmirde:26: teşekkürler
çok geçmiş olsun canım neyse atlattık çok şükür tüplerimizde açık :)
kızlar ben özele sordum 200 tl dediler kendi sigortamda var üstelik...yanımda para olmadığı için bir sonraki ay çekilecekmişim...bende narkoz almayı düşünmüyorum.bide devlet hastanesi bedava çekiyor acaba hangisinde çekilsem...ama devlet hastanesine güvenemiyorum...bide doğudayım doğu sartları malum
vallahi arkadaslar film cektirdim ama hicbirsey hissetmedim. Bi rahimi acmak icinmi ne bi alet takıyolar onu oldum olası sevmem zaten acıdan degil hoslanmıyorum o yüzden baskada bisey hissetmedim. Anesteziye falan gerek yok zaten size para lazım olacak hic vermeyin. Bana dr acı falan hissetmeyeceksin demisti hissetmedim vallahi. Hatta bazı arkadasların yorumunu okudum gittim acayip korkarak gittim filmi ceken dr a ne zaman acıyacak ilacı ne zaman vericeksiniz dedim kadın yüzüme baktı güldü verdim bile bitti dedi sinirimden agladım bu kadar basit bisey icin iki hafta üzdüm kendimi diye. Hic düsünmeyin bence, he isteyen rahatlayacaksa agrıkesici icsin ama bende hic gerek olmadı hicbisey hissetmedim.
benide ilaçtan ziyade spekulum rahatsız etti ama ilaçıda hissettim 3 cız etti kolay geçirmenize sevindim ama