• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

aysen34 size teşekkür ederim sizin sayenizde korkmadan randevuyu aldım , randevu aldığım yerde korkmayın güle oyna ya gidersiniz burdan dedi inşallah :)

arkadaşlar bende bu ay rahim fimi çektiricem işallah,istanbulda sigortadan yararlanabileceğim iyi bir yer veya 150-200 arası ücreti olan yeni teknolojiyle(c kollu makina varmış)çeken iyi bir özel hastane önerebilirmisiniz böyle sipariş gibi yazdım ama sizden başka yardım alcak kimse gelmiyo aklıma ağrıycak diyede ödüm kopuyo ama mecbur çektiricem napim:14:

ben randevu aldığım yere makinanız dijitalmi nasıl dediim biraz sinirlendi adam neler duyuyorsunuz böyle dedi siz merak etmeyin herşey sizde bitiyor sakin olun dedi çarşambaya çektirecem biraz stresim var ama sürekli kendime telkinde bulunuyorum sakin ol kaç dk sürecek diye hem farkındaysan rahat olan arkadaşların acımamış ben yorumlardan onu anladım

slm kızlar ben izmirde araştırıyorum ve hepside 400-450 tl istiyo ssk geçen ve daha uygun fiyatla çeken yer bilen varmı izmirde:26: teşekkürler

kızlar bende salı günü çektiricem nedense korkmuyorum hiç..Adetin 6.-10. günü arası çekiyoruz dediler.300 tl ..ben 9. günü gidicem.Bakalım çıkınca nasıl geçtiğini anlatırım..

ben randevu aldığım yere makinanız dijitalmi nasıl dediim biraz sinirlendi adam neler duyuyorsunuz böyle dedi siz merak etmeyin herşey sizde bitiyor sakin olun dedi çarşambaya çektirecem biraz stresim var ama sürekli kendime telkinde bulunuyorum sakin ol kaç dk sürecek diye hem farkındaysan rahat olan arkadaşların acımamış ben yorumlardan onu anladım

evet arkadaşlar bende çektirdiğim için rahatlıkla yorum yapabilirim kendi adıma tabi
topu topu 2-3 dakika kadar sürüyor. çok takılmayın söylenenlere
benim yorumum sadece ve sadece kendi ağrı eşiğinizle alakalı bence filmin acıtıyor yada acıtmmıyor oluşu.
herkeste aynı değil inanın ve o anki piskolojinizde bi o kadar önemli..
Allah kolay geçirsin

Kızlar dün filmi çektirdim.Çok düşündüm yazsam mı diye ama baştan hazır olmakta fayda var diye yazıyorum.
Ben hiç korkmadan gittim ama gözümde yaşla çıktım.Gerçekten canın yanıyo ilk cihazı takarken ve ilacı verdiğinde kasıkların sökülüyo tıpkı adet sancısı gibi..benim serviks geride olduğu için çook zorlandılar ve bende çok acı çektim.Normalde 5 -10 dak lık işlem bende 20 dak sürdü.. Ama yine de dayanılmayacak bir acı değil sonuçta 5-10 dak çekilir.Ki biz ilerde doğum yapacağız ön antreman oluyor aslında.Yalnız ben filmden 1 saat sonra ağrım başladı ve acı eşiğimde düşük olduğu için çok fena oldum.

Size tavsiyem filme girmeden önce muhakkak ağrı kesici alın..

***NOt:bu arada tüpler açık herşey normal çıktı...

rahim filmimi bugün çektirdim arkadaşlar çok şükür tüplerim açık. benim canımı acıtan spekulum oldu işlem 1dk sürdü ilacı 3 defada verdiler içim cız cız etti spekulum çıktığı anda rahatladım sağolsunlar çok naziktiler. tıp fakültesinde çektirdim hiç ücret ödemedim . ayrıca spekulumu takıp ilaçı veriyorlar dijital aletti şuydu buydu diyenlere inanmayın rahimi çekme falan filan yok yani biraz canınız yanıyor bana 1 dk herkese geçmiş olsun :)

sonuçlarımı alıp kendi dr gösterecem birde burdakine bakalım ne diyecekler bende bilemiyorum pazartesi görüşecem dr artık ne derse yapacaz

kızlar ben özele sordum 200 tl dediler kendi sigortamda var üstelik...yanımda para olmadığı için bir sonraki ay çekilecekmişim...bende narkoz almayı düşünmüyorum.bide devlet hastanesi bedava çekiyor acaba hangisinde çekilsem...ama devlet hastanesine güvenemiyorum...bide doğudayım doğu sartları malum:(

slm bende doğudaki hastanelere pek güvenmiyom:19: sen nerde yasıyosun :34:

vallahi arkadaslar film cektirdim ama hicbirsey hissetmedim. Bi rahimi acmak icinmi ne bi alet takıyolar onu oldum olası sevmem zaten acıdan degil hoslanmıyorum o yüzden baskada bisey hissetmedim. Anesteziye falan gerek yok zaten size para lazım olacak hic vermeyin. Bana dr acı falan hissetmeyeceksin demisti hissetmedim vallahi. Hatta bazı arkadasların yorumunu okudum gittim acayip korkarak gittim filmi ceken dr a ne zaman acıyacak ilacı ne zaman vericeksiniz dedim kadın yüzüme baktı güldü verdim bile bitti dedi sinirimden agladım bu kadar basit bisey icin iki hafta üzdüm kendimi diye. Hic düsünmeyin bence, he isteyen rahatlayacaksa agrıkesici icsin ama bende hic gerek olmadı hicbisey hissetmedim.

vallahi arkadaslar film cektirdim ama hicbirsey hissetmedim. Bi rahimi acmak icinmi ne bi alet takıyolar onu oldum olası sevmem zaten acıdan degil hoslanmıyorum o yüzden baskada bisey hissetmedim. Anesteziye falan gerek yok zaten size para lazım olacak hic vermeyin. Bana dr acı falan hissetmeyeceksin demisti hissetmedim vallahi. Hatta bazı arkadasların yorumunu okudum gittim acayip korkarak gittim filmi ceken dr a ne zaman acıyacak ilacı ne zaman vericeksiniz dedim kadın yüzüme baktı güldü verdim bile bitti dedi sinirimden agladım bu kadar basit bisey icin iki hafta üzdüm kendimi diye. Hic düsünmeyin bence, he isteyen rahatlayacaksa agrıkesici icsin ama bende hic gerek olmadı hicbisey hissetmedim.

benide ilaçtan ziyade spekulum rahatsız etti ama ilaçıda hissettim 3 cız etti kolay geçirmenize sevindim ama

hastanekorkağı benim adet günlerim cok sancılı gecerdi böyle ilk adetinizin oldugu gün kasıklarda hafif bir sızı olurya o sekilde bisey hissettim gibi ama anlatılanlar kadar kanlar icinde kalma sacbas yolma gibi seyler yasamadım. Abartılacak bisey degil bence, Ama oda tüplerin durumuna yada rahim durumuna göre farklılık gösterirmi bilemem, Yada benim gittigim dr iyi yaptı bilemiyorum.

benide ilaçtan ziyade spekulum rahatsız etti ama ilaçıda hissettim 3 cız etti kolay geçirmenize sevindim ama

Back