- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.101
teşekkür ederim kızlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ücretli sanırım 320
ama ilaçta istiyorlarmıs bende çektiricem eğer doktor isterse ama
kendi basına yapmazlar hem doktorun istemesi lazım
rahim filmini çektirmeye dr lar yanaşmıyolar..rahim filmini hep sona atıyolar..klomen kullandırtıp hamile kalınmazsa rahim filmi çektir diyen de dr var,tam tersi ben rahim filmini görmeden klomene başlatmam diyen de var..doğru olanda 2.cümle...belli bi süre hamile kalınamıyosa ve rahatsızlıklarınız varsa nolurs aolsun rahim filmi çektirmelisiniz..
bi örnek vereyim size daha önce de yazmıştım..benim sağ tüpüm tıkalı imiş rahim filminde işlem sırasında açıldı..ya rahim filmi çektirmeseydim sadece sol tüpüm ile hamile kalmaya çalışacaktım hemde bunca sorunum varken..dahası ya 2 tüpüm de tıkalı olsaydı boşa aylarca klomen içseydim??bunun hesabını kim vercekti..direkt tüp bebek yapılması gereken bi noktada 2 tüpüm de tıkalı iken ben boşa aylarca vücuduma hormon takviye edicektim..herşeyi dr dan beklemeyin arkadaşlar..ben dr hatasının çokkkk kurbanı oldum..
bana da çektir diyen dr da oldu,çektirme gerek yok diyen de oldu..iyi ki çektirmişim..iyi ki doğru kararı KENDİM vermişim..sizde öyle yapın bazı kararları araştırıp siz kendiniz verin..ben araştırma sırassında10 dr a sorduysam 8 i gerek yok çektirmeye dedi..sallıyolar yanii..sonunda dayanamadım bi dr a en son dedim ki neden dr lar rahim filmi çektirtmek istemiyolar..çektircek yer bile bulmakta zorlanıyoruz dedim..valla dr kendi ağzınla rahim filmi dr açısından da zor bi işlem..o yüzden biçok dr rahim filmi istemiyo zaten yapmıyolar da..kendi yapmadıkları için hastaya rahim filmi çektir demiyolar dedi..itiraf etti yani dr lardaki mantığı..
dediğim gibi ben iyi ki iyi kiiiii çektirmişim..rahim anormalisi,tüp sorunu,çift rahim ne problemler oluyo rahimle ilgili..röntgensiz nasıl anlıcaz durumumuzu..rüyayamı yatıcaz iç organımız için..
sana tamamen katılıyorum canım bana da doktorum gerek yok dedi bekleyelim dedi ama benim bir problemim varsa çocuğum olmayacak durumdaysa neden bekliyim dimi gerçi benim eşimde morfoloji sorunu vardı onun için bekle dedi ama ben yine de kendimdetamamen bir sıkıntı olmadığına emin olmak istiyorum neden boşu boşuna bakliyim yoksa dimi doğru valla hele ki birde hormon ilaçları kullanmak çok yanlış bence de önce rahim filmi çok daha iyi olur.. doktorların çoğu maalesef menfaat peşinde kendi dertlerindeler keşke gerek kalmasa ama biraz kendi kendimizin doktoru olmamız gerekiyor...
selam bende düşük yaptığım için tedaviye başlıcam muhtemelen bendende rahim filmi ister doktor
ama bende 4bucuk cmlik kist var acaba kist varken bu film çekilirmi gerçi kist sol yumurtalığımda
kızlar benim de bu ay 12. denemem..eşimde herhangi bi problem yok..ben de hormonal ya da rahim yapısıyla ilgili bi problem yok..yumurtlamam iyi..neler yapılacak bilmiyorum ama ben de bu ay rahim filmi çektirmek istiyorum dr.la konuştum basit bi işlem ama istersen anestezi uygularız dedi..korkuyorum..görünürde bi problem yok..gerçi çok detaylı bi muayenem olmadı hiç..hep beklemem konusunda telkinlerde bulundu daha önce gittiğim dr..iki aydır enfeksiyon için başka bi doktora gidiyorum..bakalım...bu ay ki adetimde geçsin de çektireyim diyorum.
12.denemem diyosunuz..bayağı olmuş...ben 5 ay denedim olmadı..kendi teşvikimle rahim filmi çektirdim..(dr ların bi kısmı 1 sene bekle diyodu,bi kısmı da hemen tedaviye başlayabiliriz diyodu)..iyi ki rahim filmi çektirmişim..sağ tüpüm tıkalı imiş işlem sırasında açıldı..klomen tedavisine geçilmeden tüplerle ilgili sorunum kalkmış oldu yanii..çektirmeseydim fark etmeden bilmeden tek tüple klomen tedavisi görüp hamile kalmaya çalışcaktım..
merak etme korkulcak bişey yok..ben rahim filminden 1 gün önce hüngür hüngür ağladım gece...hiç uyuyamadım korkudan..inan bana işlemden gülerek çıktım..eşim bile şaşırdı :)) eşime içerden bağırma sesim gelirse korkma acılı işlemmiş dedim gülerek çıktım..sadece kendini sıkma kasma sonrasını dr a bırak..tecrübeli bi dr sa zaten canın acımıycaktır..işinin ehli olan dr sa adet sancısı gibi bi hafif ağrın olucak 10 sn o kadarcık..işlemden sonra ben eşime hatta gezmeye gidelim mi dedim..o da yuhh dedi :)) git eve dinlen..hani sen korkuyodun vb dedi..inan basit bişey..erteleme sakın..
çok sağol canım..evet ben de kararımı verdim çektirecem filmi..
ben anestezi istedim..çok korkuyorum hem de çok..en iyisi anestezi bence benim için..
evet 1 yıl oldu benimde artık endişeleniyorum hem de çoooooooook
kızlar bende geçen pazartesi çekildim hiç korkmayın bence filimden sadece adet sancısı gibi oluyo bu kadar 2 dkkalık işlem anesteziye hiç gerek yok filim çekilmeden önce baya korkuttum kendimi, bayılan oluyomuş ama gerçekden kendinizi kasmayın işlem sırasında rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin ama tavsiyem kesinlikle özel hastanede yaptırın ben 120 tl verdim ssk hayırlı bebişlerle allaha emanet olun
peki özelde yapılırsa ilaçlarını bizmi alıyoruz ilaçları ne kadar ssk ya:26:
aynı şeyleri bende yaşadım hem vajinit hemde idrar yolu enfeksiyonu için geçen salı devlete film çektirdim özellikle bugün sağ tarafımda çok ağrım oldu daha önceden sağ tarafta dış gebelik geçirmiştim geçmesse dr mu arıyacam devlete gittiğime pişman oldum,arkadaşlara bende katılıyorum narkoza hiç gerek yok.kızlar haklısınız kısa bi işlem ancak ben ilk evlendiğimde bi de vajinismusla uğraştım.acı eşiğimde düşük..ilk zamanlarda ilişkide oldukça zorlandım.buna dayanabileceğimi sanmyorum.ben de özel hastaneye gidiyorum ama bana herhangi bi bilgi vermediler ne zaman isterseniz gelin çekeriz dediler.ve ben anestezi istiyorum dedim tamam gelin hallederiz diyorlar..öncesinde ya da sonrasında herhangi bişey yapmak gerekmiyor mu? dr. bey konuşmaktan aciz sanki..
ayrıca 2 aydır enfeksiyon var ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi 3 aralıkta gittim hala var dedi dr yine fitil verdi ama bi taraftan da istediğin zaman çekeriz filmi diyor..enfeksiyon varken riskli değil mi ya?
kafam çok karışık.başka bi dr a daha mı gitsem ki ya??
kızlar haklısınız kısa bi işlem ancak ben ilk evlendiğimde bi de vajinismusla uğraştım.acı eşiğimde düşük..ilk zamanlarda ilişkide oldukça zorlandım.buna dayanabileceğimi sanmyorum.ben de özel hastaneye gidiyorum ama bana herhangi bi bilgi vermediler ne zaman isterseniz gelin çekeriz dediler.ve ben anestezi istiyorum dedim tamam gelin hallederiz diyorlar..öncesinde ya da sonrasında herhangi bişey yapmak gerekmiyor mu? dr. bey konuşmaktan aciz sanki..
ayrıca 2 aydır enfeksiyon var ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi 3 aralıkta gittim hala var dedi dr yine fitil verdi ama bi taraftan da istediğin zaman çekeriz filmi diyor..enfeksiyon varken riskli değil mi ya?
kafam çok karışık.başka bi dr a daha mı gitsem ki ya??
ya tatlım, bu rahim filmi acısının nazla niyazla ne ilgisi var,ben 3 sene önce cektirdim, hayatında öyle acı cekmedim ki ben cikolata kisti hastasıyım, her adette tüm dünya gözümden silinir, endolluların cogu bilir bunu, yani acı görmemiş insan degilim. bu o kişinin tüpleri ile ilgili bir durum da olabilir, rahim filmi cektiren 5 kişiden sadece ben ve baska birininki böyle çok acılı oldu, digerlerinde yoktu. ertesi gün hastanee gittigimde, acı cekmeyenlerden biriyle karşılaştım, sabaha kadar acı cekmis ve acayip kanaması olmuş, ben de de hic kanama filan olmadı meselarahim filmi o kadarda korkulacak bişey değil rahat olun kızlar işlem sonrası hafiften adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorsunuz oda 10dk sonra geçiyor zaten.gerçekten rahat olun.çok ağrılıydı çok kötü oldum bittim diyenleride duymayın herkezin huyu suyu farklı kimi nazlı olur dayanamaz eşine osuna busuna naz yapar kimide cesaretlidir bişeycik anlamaz herşey kafada bitiyor.gitmeden önce 1 tane ağrı kesici alın sadece bu kadar.ben ağrı kesiciyi içtim ama saatler sonra çektiler filmimi aksilikler olmuştu ağrı kesicininde etkisi bitmişti haliyle tabiki bir dahada içmedim.allahıma şükürler olsun benim tüplerim açık çıktı...