- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.121
ya tatlım, bu rahim filmi acısının nazla niyazla ne ilgisi var,ben 3 sene önce cektirdim, hayatında öyle acı cekmedim ki ben cikolata kisti hastasıyım, her adette tüm dünya gözümden silinir, endolluların cogu bilir bunu, yani acı görmemiş insan degilim. bu o kişinin tüpleri ile ilgili bir durum da olabilir, rahim filmi cektiren 5 kişiden sadece ben ve baska birininki böyle çok acılı oldu, digerlerinde yoktu. ertesi gün hastanee gittigimde, acı cekmeyenlerden biriyle karşılaştım, sabaha kadar acı cekmis ve acayip kanaması olmuş, ben de de hic kanama filan olmadı mesela
seni anlıyorum canım öncelikle geçmiş olsun ama bende gördüklerimi duyduklarımı paylaştım ama istisnalar kaideyi bozmaz.tabiki sadece rahim filmi hakkında yazmadım her konuda .tabiki istisnalar kaideyi bozmaz onlara bişey demiyorum ama eline kıymık batsın ağlayanlar var biliyorum offff neler var neler.ben sadece rahim filmi çektirecek olan kişilere korkmasınlar diyorum çünkü bana göre korkulcak bişey değil.dediğim gibi psikoloji çok önemli kendini nasıl hazırlarsalar filmden sonra masandan öyle kalkarlar canım ben böyle düşünüyorum.ona kalırsa adet günlerimde bende yatak döşek yatanlardanım kıvrılıyorum mahvoluyorum ne hallere giriyorum bir ben bilirim bi allah ama film işlemindeki ağrı adet ağrımın ''benim bünyemde'' 1000de 1i kişiden kişiye değişir.ama tekrarlıyorum psikoloji çok önemli.