- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #1.061
rahim filmini nerde nekadara çektirdiniz bilgi verebilirmisiniz?devlette yada üniversitede ücretlimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar,bende dün çektirdim sadece ilacı verirken adet agrısı gibi bi agrı oldu
o da çok kısa bir süre,çektirmeniz gerekiyorsa hiç beklemeyin bence
en azından kafanızda soru işareti kalmaz...
selam kızlar,bende dün çektirdim sadece ilacı verirken adet agrısı gibi bi agrı oldu
o da çok kısa bir süre,çektirmeniz gerekiyorsa hiç beklemeyin bence
en azından kafanızda soru işareti kalmaz...
üsküdar'da cnm mihrimah sultan tıp mrk zeynep hnm çekticanım nerde çektirdin sen
aynen katılıyorum.çekilmesi gerekiyorsa mutlaka çektirin derim bende. kafanızda soru işareti kalmaz . ve bebeğimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı değilmi...o minik mucize için herşeye değer..:ecrin_bebek:
Arkadaşlar benimde rahim filmi çektirmem gerekiyo ama çok korkuyorum bilmediğim bişey olduğu için elimde deil korkmamak istanbulda çektiren arkadaşlardan bi ricam var nerede çektirdiniz özelde ise ücreti ne kadar devlette ise sgk karşılıyomu cevaplarsanız çok sevinirim hepimizin hakkında hayırlısı olsun işallah
hiç korkmana gerek yok. çok basit, acısız ve ağrısız bir işlem. doktor bana tamam bitti dediğinde ben şoke olmuştum, çünkü ne zaman başladığını bile anlamadım. istanbul fındıkzade ve bakırköy de olduğunu bildğim radyomar - radyotom isminde bir merkez var. orda çektirmiştim. sanıyorum 250 - 350 tl arası bir fiyatı var. ben 200 tl ye çektirmiştim. sgk nın karşılayıp karşılamadığından emin değilim.
bu arada benim doktorum benden ısrarla rahim filmi istediğinde ben de çok çekimser kalmıştım ve birkaç ay inatla yaptırmadım. doktorum aralık 2009 daki muayenemde mutlaka çektir, eğer sorun yoksa birkaç ay içinde büyük ihtimalle hamile kalırsın demişti. inanmamıştım ama mart 2010 da hamile kaldım. doktorum ise ben sana demiştim dedi tabi. onun için korkmayın ve çektirin. blki azcık olan bir tıkanıklığın açılmasına faydası olur. ve benim gibi 3 ay sonra mutlu haberi alırsınız.
mrb bende bu ay hsg çektirdim.doktorum hamilelik için en şanslı ayın bu ay olduğunu söyledi.acaba hsg çektirdikten sonra hamile kalanlar var mı ve adet gecikmesi olabiliyor mu28:
Çok teşekürler sanırım hamilesin ALLAH tamamına erdirsin işalah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini
arkadaşlar merhaba..bende bugün rahim filmi çektirdim de sonuçta şöyle bi cümle var bu ne demek acaba bilen var mı aranızda?
"bilateral peritona pasaj mevcuttur" yazıyor..
sizde de yazıyor mu böyle cümle?
bi de sağ tubada geçiş geç gözlendi yazıyor bu tüp kapalı mı demek acaba?