- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
günaydın arkadaşlar,hsg çektirdikten sonra adeti erken gelen varmı? ben ayın 7'sinde çektirmiştim normalde 24 nisanda adet olmam gerekiyodu ama bu sabah geldiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar birşey sorucam ben de yumurta takibi yaptırıyorum 4. ayım ama doktor rahim filmi istemedi birsürü de ilaç kullanıyorum 6. yumurta takibinden sonra çekileceğini söyledi ama rahimde bi yapışıklık falan varsa yapılan tedavi boşa gitmez mi 3 ay ilaç kullandım bu aydan itibaren 3 ay da iğne tedavisi uygulayacağını söyledi doktorum siz hangi aşamada çektirdiniz rahimfilmini ya da kendiniz mi talep ettiniz ne yapmalıyım sizce...
yaanlamadığım şey ben daha öncedeyazmıştım buraya neden bukadar insanları korkutuyorsunuz çektirmek isteyenler okuyup öyle gidiyorlar hgs çektirmeye onları o masada nasıl kastığınızın farkındamısınız bende çektirdim 2 kere tıkalıydı açık ameliyat oldum bıçakla kesildim ve hala ameliyatın cısını çekiyorum film çektirdikten sonra acısı geçiyor ama ameliyatın geçmiyor ameliyat olanlar bilir niçin çocuğumuz için yapmayın arkadaşlar acı çekmedik deseniz ne oluyor sanki bırakın orda insanlar kendilerini rahat hisset sinler acı çekmesinler neolur yanlış anlamayın beni aşılama yaptırdım aynı çok acı çekiliyor dediler doktorun karşısında rahimfilmindeki gibi titriyorum bacaklarımın üzerinde duramadım yapmayın[
arkadaşlar ben daha önce yazdım yukarıyı okursanız korkmayın hiç acımıyor değil eee okadarda katlanılacak acı çekmeyince birşeyler elde edinmiyor :1shok:klava:
gözün aydın canım iyi yapmışsın hsg çektirmekle en azından için rahatlamıştır biraz. yani benim öyle olmuştu.aslında anesteziye hiç gerek yoktu ama madem yaptırdın geçmiş olsun.doktor sana 1 hafta korunacaksınız dedi mi?ben 1 hafta antibiyotik kullandım ve korundum.
slm hanımlar,bende rahim filmi çektircem sanırım,sanırım diyorum dr um sana rahim filmi çektirebiliriz dedi,korkuyorum ama neler çektimki bu aşamaya kadar,inş bunuda atlatırım diyorum,yani kendime teselli veriyorum,allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:
yok hayatım bize hiç öyle bişiy demedi antibiyotik te vermedi,koruncaksınız da demedi cnm öylemi olması gerekiyorki?:teselli: