- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
arkadaşlar bende bu filmi geçen sene çektirdm doktorumda iğne vermişti bana ve 10 günde korundk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım esasında korkulacak bişiy yok diycem ama bnde çok korktum ama bn zaten normal olmazdım bn anestezili oldum hayatım hiçbişiy hatırlamıyorum sadece başımın üze
rinde çektiren kızlar bilir bi alet o film çekiyo du herhalde onu gördüm bi de drum eldivenleri giydi bi alet vardı elinde vidaladı filannn onu gördüm o kadar daha sonra hiçbişiy hatırlamıyorum ama ben anesteziliyi tavsiye ederim benim gbi korkanlarakaydirigubbakcemile5
Canım merhaba sana neden antibiyotik vermedi anlamadım ama bence kullanman gerekir.antibiyotik ve korunmanın nedeni rahim filminden sonra çok kolay enfeksiyon kapma riski var o yüzden 1 hafta korunmak şart ve antibiyotik de herhangi bir enfeksiyona karşı seni koruması için verilir.yani doktorum bana öyle demişti.
mrhba ben yeni katıldım aranıza. lütfen korkmayın adet sancısına dayanan onada dayanır korktuğuma hiç deymedi bosuna anestezi almayın hem bir bebiş için deymezmi:CüvCüv:
mrh arkdaşlar bende rahim flimi çektirecem tam 1,5 yılldır bebk olmuyor doktra gittim hiç birin sorun olmadıgını söyledi....
geçen ay adetim tam 1 ay geçikmişti doktora gittim ben çok küçük yerde oturdugum için imkanlar zorluyo tabii başka bir şehre yolluyayım dedi orda rahim flimi çektir ....
şimdi çok korkuyom ama bir yandanda bebegi çok istiyorum birazda bilgim yok burdan bana yardımcı olursanız çok sevinirim ... rahim flimi normalde kaç dk sürüyor.Anestezi yapmak zorunlumu yapıldıysa ne kadar sonra kendime gelebilirim flimden sonra agiri çok oluyormu yoksa normal haytta gibi davrana bilirmiyiz lütfen varmımm kendi şehrimde olsaydı sormazdimm şimdiden tşkr....
Ben anestezi ile çektirmiştim.Odaya girip çıkmam tam 15 dk.sürmüş.Eşim söylemişti bana..Ve 15 dk içinde uyudum ve uyandırdılar benii hiçbir ağrımda olmamıştı.inanamamıştım bu flimi çektirdimmi diye.kaydirigubbakcemile3
mrh arkdaşlar bende rahim flimi çektirecem tam 1,5 yılldır bebk olmuyor doktra gittim hiç birin sorun olmadıgını söyledi....
geçen ay adetim tam 1 ay geçikmişti doktora gittim ben çok küçük yerde oturdugum için imkanlar zorluyo tabii başka bir şehre yolluyayım dedi orda rahim flimi çektir ....
şimdi çok korkuyom ama bir yandanda bebegi çok istiyorum birazda bilgim yok burdan bana yardımcı olursanız çok sevinirim ... rahim flimi normalde kaç dk sürüyor.Anestezi yapmak zorunlumu yapıldıysa ne kadar sonra kendime gelebilirim flimden sonra agiri çok oluyormu yoksa normal haytta gibi davrana bilirmiyiz lütfen varmımm kendi şehrimde olsaydı sormazdimm şimdiden tşkr....
Eevet canım benimde rahim girişi doğum kanalı darmışş.İyikide anestezili yaptık.Ama ben maleseff aşılamadaa acıyı hissettim.dr acımıcak dedi ama berbattı tek kelıme ıle dogum kanalıyla alakalı bişi bu :1ninca:walla kızlar kesinlikle anestezi ile çektirin.ben aneztezili çektirdim gop ta.hiç canım yanmadı.çıktığımda doktor iyiki aneztezi ile çekmişiz yoksa çok canınız yanardı dedi.çünkü rahim girişi darmış.aneztezide zaten az veriyolar zararı yokk
onun için ariyetten para aliyomularr anestezi için
arkadaşlar hsg bende çektirdim ama korkutmak amaçlı falan değil bu 5 tane doğum yapsaydım o 3 dk içinde bukadar can yanmazdı.bebiş için elbette katlanılacak bazı şeylere ama bu öyle birşey değil.lokal anestezi alın mutlaka.burada bende adet sancısı gibi diyebilirdim ama birbirimizi kandırmanın anlamı yok.banada kolay bişey olmuyo diye anlattılar ama bir hafta toplayamadım kendimi psikolojik olarakta etkileniyorsunuz kaldıki lokal anestesi almak varken okadar acı çekmenin anlamı yok