• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Ya ben bu yorumları okuyunca anlam veremiyorum korkutmak amaçlı değil diye yazmışsınız ama korkutuyorsunuz.Hem niye burda birbirimizi kandıralım.Ben de rahim filmi çektirmeden önce bu tür yorumları okuyunca bacaklarım titreye titreye gitmiştim rahim filmini çektirmeye.Asıl insanın psikolojisi bu tür yorumları okuyunca bozuluyor.Ne diyelim yani ölüyorsun acıdan çok berbat kesin anesteziiiii diye mi bağıralım.ne hissettiysek onu yazıyoruz.Ama neymiş ya çektirtikten sonra doktora sordum bu muydu başka ağrılı bir işlem bekliyordum çünkü!!!Ha şunu diyebiliriz belki ağrı eşiği çok düşük olanlar için az da olsa ağrılı bir işlem ama 3 dakika da mı dayanılmayacak bu işleme.kaldı ki ben hiç bir anestezi almadan çektirdim ne ağrı hissetttim ne bişi.Ayrıca yazan arkadaşlar çok doğru yazmış kesinlikle bildiğin adet sancısı gibiydi.ha benim de ağrı eşiğim öyle yüksek sayılmaz ama bana bu kadar basit bir işlem için anestezi almak gereksiz geliyor.zaten şart olsaydı doktorlarımız bize önerirdi.ben doktoruma anesteziyi önerince böyle basit bir işlem için boşuna vucuduna anestezi vermeye gerek yok demişti.Allah razı olsun iyi ki onu dinlemişim.ben yine diyorum kesinlikle çok basit bir işlem korkmaya hiç gerek yok.

birçok doktordan görüş aldım bana söyledikleri şu hepsininde işlaç rahime verilirken çektiğin ağrı ve acı tüplerin acık olduğunu kanıtlar bu yüzden daha sağlıklı anlaşılır..zaten çok az sancı duyarsın adet sancısı gibi dendi. yani körü körüne bilmenden girdim hsg ye..hangi hastanede çektirdiniz bilmiyorum ama zeynep kamilde hsg çekilen yeri bilenler o odaya 5 metreden fazla kimseyi yaklaştırmadıklarını bilirler.sizce neden??
amacım burada kimseyi korkutmak değil ne ile karşılaşacaklarını bilmeli insanlar ki bukdar acı çekmek yerine bunun çok basit bir yolu var.lokal anestezi abartacak büyütecek bişey yok bu konuda eğer bana zamanında birisi bu şekilde açıkmala yapsaydı dua eder alır anestezimi rahat rahat çektirirdim.anlatmak istediğim bu.
son bişey daha zaten canınızın yanması ilaç verileirken duyulan ağrı değil takılan alet.yani ne gereği var...

birçok doktordan görüş aldım bana söyledikleri şu hepsininde işlaç rahime verilirken çektiğin ağrı ve acı tüplerin acık olduğunu kanıtlar bu yüzden daha sağlıklı anlaşılır..zaten çok az sancı duyarsın adet sancısı gibi dendi. yani körü körüne bilmenden girdim hsg ye..hangi hastanede çektirdiniz bilmiyorum ama zeynep kamilde hsg çekilen yeri bilenler o odaya 5 metreden fazla kimseyi yaklaştırmadıklarını bilirler.sizce neden??
amacım burada kimseyi korkutmak değil ne ile karşılaşacaklarını bilmeli insanlar ki bukdar acı çekmek yerine bunun çok basit bir yolu var.lokal anestezi abartacak büyütecek bişey yok bu konuda eğer bana zamanında birisi bu şekilde açıkmala yapsaydı dua eder alır anestezimi rahat rahat çektirirdim.anlatmak istediğim bu.
son bişey daha zaten canınızın yanması ilaç verileirken duyulan ağrı değil takılan alet.yani ne gereği var...[

O zaman şöyle söyliyeyim insanlar rahim filmi çekilirken işinin uzmanı olan birine gitmelidir.Size demek ki böyle biri denk gelmemiş ve maalesef böyle basit bir işlem için çok canınız yanmış.Ayrıca bir çok insan o dediğiniz aletin yerleştirilmesini anlamaz bile.Yani bana doktorum ilk önce spekulumu yerleştirip daha sonra özel bir aletle rahimi sabitliyeceğini söyledi ve bu işlemi yapıp yapmadığını anlamamıştım bile.Sadece içeri ilacı enjekte ederken adet sancısı gibi bir ağrım olmuştu.Ardından röntgen çekildi ve işlem bitti toplam 3 dakika falan sürdü.Zaten daha önce yazılanları okursanız bazıları bu işlemin çok ağrılı olduğunu bazıları ise çok basit bir işlem olduğunu söylüyorlar.Ha bir de bu filmin çekildiği yer çok önemli eski sistemle çekilen yerlede yani bilgisayarlı digital görüntü olmayan yerlerde bu işlem ağrılı olabilir ki bunu söyleyen çok kişi var.Ama diğerlerinde böyle bir sorun olmaz.Tabi ki karar insanlara kalmış anestezi alıp almamak ama bence eğer doktoruna güveniyor ve gittiğin yeri iyi biliyorsan sorun yok.

my.php
[/URL][/IMG]

O zaman şöyle söyliyeyim insanlar rahim filmi çekilirken işinin uzmanı olan birine gitmelidir.Size demek ki böyle biri denk gelmemiş ve maalesef böyle basit bir işlem için çok canınız yanmış.Ayrıca bir çok insan o dediğiniz aletin yerleştirilmesini anlamaz bile.Yani bana doktorum ilk önce spekulumu yerleştirip daha sonra özel bir aletle rahimi sabitliyeceğini söyledi ve bu işlemi yapıp yapmadığını anlamamıştım bile.Sadece içeri ilacı enjekte ederken adet sancısı gibi bir ağrım olmuştu.Ardından röntgen çekildi ve işlem bitti toplam 3 dakika falan sürdü.Zaten daha önce yazılanları okursanız bazıları bu işlemin çok ağrılı olduğunu bazıları ise çok basit bir işlem olduğunu söylüyorlar.Ha bir de bu filmin çekildiği yer çok önemli eski sistemle çekilen yerlede yani bilgisayarlı digital görüntü olmayan yerlerde bu işlem ağrılı olabilir ki bunu söyleyen çok kişi var.Ama diğerlerinde böyle bir sorun olmaz.Tabi ki karar insanlara kalmış anestezi alıp almamak ama bence eğer doktoruna güveniyor ve gittiğin yeri iyi biliyorsan sorun yok.[/QUOTE]

haklı olabilrsiniz ama bence daha çok rahim genişliği va darlığıyla ilgili bir konu.bahsettiğim hastanede ciddi anlamda kimseyi yaklaştıormazlar o odaya sesler duyulmasın diye.ayrıca film çekilmeden önce sizden imza alıyorlar çünkü tansiyonu vs rahatsızlığı olan biri için çok ciddi bir işlem..benim bugüne kadar duyduğum özelde yaptıranlarıda biliyorum anestezi almadan oldukca zor bir işlem..
ama sözlediğiniz gibi doktor güven verebiliyorsa söylenecek bişi yok.

SELAM
sonunda rahim filminiçektirdim.3 çocuk annesi olmuş kadar rahatladım.titreye titreye gittim ama çekildikten sonra çok rahatladım.sonuç temiz.ağrı oldu ama kısa sürdü.herşeye değer sonucun temiz çıkması inanın bana.boşuna 1 ay korkmuş ve kabuslar görmüşüm.....anestezi almadım.dr.ve hemşireler rahatlattı.dostum özlem de yanımda girdi filme elimden tuttu.allah razı olsun ondan da emeği geçen herkestende.darısı size kızlar ve sağlıklı gebeliklere

SELAM
sonunda rahim filminiçektirdim.3 çocuk annesi olmuş kadar rahatladım.titreye titreye gittim ama çekildikten sonra çok rahatladım.sonuç temiz.ağrı oldu ama kısa sürdü.herşeye değer sonucun temiz çıkması inanın bana.boşuna 1 ay korkmuş ve kabuslar görmüşüm.....anestezi almadım.dr.ve hemşireler rahatlattı.dostum özlem de yanımda girdi filme elimden tuttu.allah razı olsun ondan da emeği geçen herkestende.darısı size kızlar ve sağlıklı gebeliklere

Geçmiş olsun senin adına sevindim dediğin gibi insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor.Ayrıca sonuçların için de gözün aydın.kaydirigubbakcemile3

yaa arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum geçen ay adetimin son günü rahim filmi çektirdim bu ay hala hasta olmadım 8 olmam lazımdı korunuyorumda dün kantestide yaptırdım sonuç bebek yok sizin başınızada böyle birşey geldimi acaba merak ediyorum

selam arkadaşlar yaklasiş 3 yıl önce bende çekildim.belkide bünyeye göre deişiyor ama çok canım yandı inanın bu na.tekrar çekilmeye korkuyorum ama anesteziyle çekilin bence.

ya arkadaşlar bende yaptrmak istiyorum daha çocuk isteyeli 5 ay oldu
doktorum erken diyor ama ben şimdi yaptırmak istiyorum 6. ayda yaptırsammı?
bir de ben çok canı nazlı bir insanım iğneden bayılıyorum
çok acayip korkuyorum....eşimde çok kızıyor erken diyor o da doktorum gibi...ama ben ne var ne yk öğrenmek istiyorumm..yani 6 ay önceden yaptırsam ii olmaz mı???
anesteziyle mi yaptırsam?ne yapsam?ne olur yardım edn!!!!

gülde bence çok erken. hiçbir şey de çıkmayabilir. bu konuda bence doktoruna tam anlamıyla güvenmelisin. doktora gitmekte bile bence acele etmişsin. 1 yıl dolmadan gitmen anlamsız. bebek maalesef istediğin anda olmuyor. biz hemen ilk ay hamile kalacağız sanıyoruz kalamayınca da bir problem var diye korkmaya başlıyoruz ama çok değişik sebepler olabilir. bir ayda hamile kalma şansımız %20. bunu tutturmak çok zor. beslenme, stres, yumurtlama günleri bebek olmasını etkiliyor. ben 2 yıl bekledim bebeği hsg de çektirdim hiçbir şey çıkmayınca doktora da gitmedim ve kendiliğinden hamile kaldım. bence tedavini doktoruna bırak. rahatla.

kızlar lütfen bana yardımcı olun bana rahıme kamerayla bakacagız dedıler adetının bırıncı gunu gel gun verelım adetın bıttıgı gün yapacagız dedıler bu ne oluyor ve çok canım yanarmı lütfen yardım edın cevap yazın

sekercikcim
ben erkenden öğrenip bir sıkıntım varsa hemen tedavi yollarına başlayayım diyorum
rahim filmi kimisine göre çom zahmetli kimisine göre kolay
ben yaptırsam zaten anestezi ile yaptırırım
doktoruma güveniyorum sonuçta bilgili bu konuda..o kadar yıl boşuna okumuyor doktorlarımız
(tabi her doktora da güvenilmez o ayrı bir konu)
ben vakit kaybetmek istemiyorum doktorların çoğu 1 sene geçsin geçsin deyip duruyor
bence saçma birşey varsa vardır
olacak birşey zaten ilerde çıkmaz...zaten 6.ayımda da olmazsa yaptıracağım başka çarem yok
her gece gözümü kapattımda kötü şeyler görmekten sıkıldımmm:((

gulde merhaba ben dün çektirdim kesinlikle anesteziye narkoz almaya gerek yok 5dk lık bi işlem için anestezi almaya hiç gerek yok çok acımıyor zaten ama ben dayanıklı bi insanım çünkü 2 defa küretaj oldum ve 1 tane de ölü doğumum var belki de onların acısının yanında rahim filminin acısı hiç kaldığı içindir...zaten işlemden önce kas gevşetici iğne yapıyorlar merak etme ve kendini kasma hiçbirşey olmaz canım...

benim canım çok nazlı bildiğiniz gibi değil yani...
bir kan alımında bir aşıda bayılıyorum...içim geçiyor acıya dayanıksızım
adet sancılarımda nasıl acı çekiyorum bir tek adet sancısı değil
başım ağrısa kendimden geçiyorum eşim o gün mahfoluyor zavallı..

güldecim sen o zamam doktorun ne derse onu yap canım çünkü herkesin ağrı eşiği farklı ben acımıyor diyorum ama sana göre acıyacak gibi görünüyor ama hayatta bu kadar nazlı olma çünkü hayatın insana neler göstereceği belli değil o yüzden güçlü olmayı öğrenmelisin yaş kaç

yaş 18 iş bitik maalesef:(((
evet Allah göstermesin hayatta olabilecek şeylere karşı dik ve metanetli olmam gerek ama olamıyorum işte..çok nazlıyım çok...bebekten beterim bennn

gençmi????
beniiçim geçmiş içim...
zaten bugün niyeyse efkar doluyum..
ne güzel pozitiftim bu ara...

Back