- 13 Mayıs 2009
- 19
- 3
- 88
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
Ya ben bu yorumları okuyunca anlam veremiyorum korkutmak amaçlı değil diye yazmışsınız ama korkutuyorsunuz.Hem niye burda birbirimizi kandıralım.Ben de rahim filmi çektirmeden önce bu tür yorumları okuyunca bacaklarım titreye titreye gitmiştim rahim filmini çektirmeye.Asıl insanın psikolojisi bu tür yorumları okuyunca bozuluyor.Ne diyelim yani ölüyorsun acıdan çok berbat kesin anesteziiiii diye mi bağıralım.ne hissettiysek onu yazıyoruz.Ama neymiş ya çektirtikten sonra doktora sordum bu muydu başka ağrılı bir işlem bekliyordum çünkü!!!Ha şunu diyebiliriz belki ağrı eşiği çok düşük olanlar için az da olsa ağrılı bir işlem ama 3 dakika da mı dayanılmayacak bu işleme.kaldı ki ben hiç bir anestezi almadan çektirdim ne ağrı hissetttim ne bişi.Ayrıca yazan arkadaşlar çok doğru yazmış kesinlikle bildiğin adet sancısı gibiydi.ha benim de ağrı eşiğim öyle yüksek sayılmaz ama bana bu kadar basit bir işlem için anestezi almak gereksiz geliyor.zaten şart olsaydı doktorlarımız bize önerirdi.ben doktoruma anesteziyi önerince böyle basit bir işlem için boşuna vucuduna anestezi vermeye gerek yok demişti.Allah razı olsun iyi ki onu dinlemişim.ben yine diyorum kesinlikle çok basit bir işlem korkmaya hiç gerek yok.
birçok doktordan görüş aldım bana söyledikleri şu hepsininde işlaç rahime verilirken çektiğin ağrı ve acı tüplerin acık olduğunu kanıtlar bu yüzden daha sağlıklı anlaşılır..zaten çok az sancı duyarsın adet sancısı gibi dendi. yani körü körüne bilmenden girdim hsg ye..hangi hastanede çektirdiniz bilmiyorum ama zeynep kamilde hsg çekilen yeri bilenler o odaya 5 metreden fazla kimseyi yaklaştırmadıklarını bilirler.sizce neden??
amacım burada kimseyi korkutmak değil ne ile karşılaşacaklarını bilmeli insanlar ki bukdar acı çekmek yerine bunun çok basit bir yolu var.lokal anestezi abartacak büyütecek bişey yok bu konuda eğer bana zamanında birisi bu şekilde açıkmala yapsaydı dua eder alır anestezimi rahat rahat çektirirdim.anlatmak istediğim bu.
son bişey daha zaten canınızın yanması ilaç verileirken duyulan ağrı değil takılan alet.yani ne gereği var...