- 23 Haziran 2015
- 444
- 199
- 103
- 41
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.541
valla canım 2 aralık çarş film çektirdim pazar günü birliktelik oldu, salı günü de kasık sancısı ve hafif kanamam oldu
daha adetime 8 gün var, acaba rahim filminden dolayı mı böyle oldu anlayamadım
canım benim yumurtlama günüm hafta sonuydu değerlendirdik. inş. Olumlu sonuçlanır canım beklemeye geçtik hayırlısı artık. inş. Senden de güzel haberler gelir.S selin denizinciiitanesi P Pelin_28 kızlar varmı değişik bişeyler umutlumusunuz bu aydan..Benim regle 9 gün var ve kasıklarım ince ince sızlıyor.
ben bu aydan umutlu değilim canım. çünkü tam yumurtlama günlerimde rahim filmi çektirdim ve 4 gün boyunca da birliktelik olmadı. muhtemelen yumurtayı yakalayamadık yani. bir daha ki aya umutluyum.S selin denizinciiitanesi P Pelin_28 kızlar varmı değişik bişeyler umutlumusunuz bu aydan..Benim regle 9 gün var ve kasıklarım ince ince sızlıyor.
daha adetime 4 gün var canım ama umutlanmıyorum bu ay için. çünkü ovulasyon günlerini kaçırdık.merhaba var mı canım gebelik
inşaallah bu ay olur seninki canımBen yumurtlama günlerini değerlendirdim ama umutlanmak istemiyorum daha adetime çok var 27.12.2015 bakalım inşallah
beklemedeyim yani
canım benim yumurtlama günüm hafta sonuydu değerlendirdik. inş. Olumlu sonuçlanır canım beklemeye geçtik hayırlısı artık. inş. Senden de güzel haberler gelir.
ben bu aydan umutlu değilim canım. çünkü tam yumurtlama günlerimde rahim filmi çektirdim ve 4 gün boyunca da birliktelik olmadı. muhtemelen yumurtayı yakalayamadık yani. bir daha ki aya umutluyum.
Ben yumurtlama günlerini değerlendirdim ama umutlanmak istemiyorum daha adetime çok var 27.12.2015 bakalım inşallah
beklemedeyim yani
benim yumurtam, hemen adet bitimde oluşuyor. yani adet bitiminde birliktelik olursa yakalamış olucam kendisini :)Olsun canım hiç belli olmaz bekleyelim bakalım ne olcak hayırlsı
benim yumurtam, hemen adet bitimde oluşuyor. yani adet bitiminde birliktelik olursa yakalamış olucam kendisini :)
inşallah bu ay erken olurum da, bir an evvel çalışmalara başlarız
zaten karnım belim ve göğüslerim ağrımaya başladı, yakındır adet olmam.
inşallah canım ben de öyle düşünüyorumAdet belirtileri başladı diyorsun..Olsun canım rahim filminin 6 aya kadar etkisi var bu ay olmazsa bile önümüzdeki aya inşallah..
Carsamba gunu bende cektiriyorum kizlar bakalim nasil gecicek
Anestezisiz cnm 300 liraya ac mi tokmu cekiliyor sormayi unuttum farkediyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?