• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ben bu ay gitmeyeyim belki hamile kalırım diye gelecek ay gitmeyi düşünüyorum hata mı ediyorum sizce
bence git çünkü ilaç tedavisine başlasa bile adetin 5. günü başlayacaksın
yani ilacı içeceğin zaman zaten hamile olmadığını bileceksin ve bu ay tutmamış olacak
ha adet olmazsan testini yaparsın ona göre hareket edersin
benim doktorum süreci hızlandırmak için ilaca başlayacak

İyi ki sana rastlamışım vallahi orda dr a gidiyorum.bu ay olmasa önümüzdeki ay çekelim derlerdi.muayenede bile zorlanıyorum çok kötü olurdum sağol cnm.dr un kim?
Prof Dr fatih sendag doktorum ama hsg cekimi mi savaş bey yaptı. Kesinlikle anestezi ile yaptırın çok acılı bir islem kaldı ki benim acı esigim yüksektir bir an ölüyorum sandım.

Prof Dr fatih sendag doktorum ama hsg cekimi mi savaş bey yaptı. Kesinlikle anestezi ile yaptırın çok acılı bir islem kaldı ki benim acı esigim yüksektir bir an ölüyorum sandım.
Orada çektirmek zorunda kalırsam anestezili çektireceğim.birde Şişli echomar ağrısız diyor herkes yada Oray'a giderim.1500 lirada ciddi rakam çünkü.

Orada çektirmek zorunda kalırsam anestezili çektireceğim.birde Şişli echomar ağrısız diyor herkes yada Oray'a giderim.1500 lirada ciddi rakam çünkü.

arkadaşlar ben bağcılar medıcıne de çektirdim tabiki ağrıyor ama o kadar abartılacak bir ağrı değil yani o kadar para verip anestzi ile yaptıracak kadar bir ağrı değil. ayrıca buna dayanmazken çocuk nasıl doğurmayı düşünüyoruz acaba ??? ve 262 tl verdim cumartesi çektirdim

arkadaşlar ben bağcılar medıcıne de çektirdim tabiki ağrıyor ama o kadar abartılacak bir ağrı değil yani o kadar para verip anestzi ile yaptıracak kadar bir ağrı değil. ayrıca buna dayanmazken çocuk nasıl doğurmayı düşünüyoruz acaba ??? ve 262 tl verdim cumartesi çektirdim
Herkesin ağrı eşiği,vücudu,psikolojisi bir değil!siz hsg yi rahat çektirirsiniz ama normal doğum yapamazsınız ben hsg yi rahat çektiremem ama rahat doğum yaparım.çocuk doğurmayı nasıl düşünüyorsunuz bu kdr hassas bi ortamda nasıl bir soru?

Herkesin ağrı eşiği,vücudu,psikolojisi bir değil!siz hsg yi rahat çektirirsiniz ama normal doğum yapamazsınız ben hsg yi rahat çektiremem ama rahat doğum yaparım.çocuk doğurmayı nasıl düşünüyorsunuz bu kdr hassas bi ortamda nasıl bir soru?

kızılacak birşey yok yani bebek tabi maddı durumunuzu bilemem ama bende de acıdı tabiki sadece dayanılmayacak değil demek istedim o an bebek istediğimi onun özlemini çektiğimi düşündüm

Ayrıca @r
kızılacak birşey yok yani bebek tabi maddı durumunuzu bilemem ama bende de acıdı tabiki sadece dayanılmayacak değil demek istedim o an bebek istediğimi onun özlemini çektiğimi düşündüm
bende bebek özlemi çekiyorum canımın yanması bir evlat için TEK çareyse seve seve.ama ben muayene sırasında dahi kasıldığım için acı çekiyorum.eğer ki hsg yi ağrısız yapan biryer varsa neden canım yansın?Hem durumu iyi de olsa kötü de olsa kimse parasını boşa harcamak istemez.Ama napalım elimizden geldiği kadarıyla kendimize uygun bişiler yapacağız gerisi Allaha kalmış.sizde inşAllah tez vakitte kavuşursunuz bebeğinize.

Ya kızlar bende iki hafta önce çektirdim anestezisiz 250 tl.1500 lira nedir ya daha yolunda başında bu kadar para verirsek maddi açıdan çok yıpratır bizleri.aşılama bile o kadar pahalı değil ya.Benim tavsiyem filmden önce çok etkili bir agri kesici için ben apranax icmistim çok kolay geçti ilac verilirken tabiki ağrıdı ama dayanilmayacak kadar değil rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar

Ayrıca @r

bende bebek özlemi çekiyorum canımın yanması bir evlat için TEK çareyse seve seve.ama ben muayene sırasında dahi kasıldığım için acı çekiyorum.eğer ki hsg yi ağrısız yapan biryer varsa neden canım yansın?Hem durumu iyi de olsa kötü de olsa kimse parasını boşa harcamak istemez.Ama napalım elimizden geldiği kadarıyla kendimize uygun bişiler yapacağız gerisi Allaha kalmış.sizde inşAllah tez vakitte kavuşursunuz bebeğinize.

inşallah arkadaşım hepimize rabbim bir anÖNCE

bende geçtiğimiz cuma günü çektirdim.ama anestezili olarak korktuğum için..ağrının kişiye göre değiştiğini düşünüyorum kendime güvenemediğim için anestezili olarak çektirdim uyuyup uyanmam 30 dk sürmedi bir saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldım.o gün lekelenmem oldu ertesi gün hiç bir şeyim kalmadı.sonuç olarak da şükür tüpler açık çıktı.bu arada anestezili olarak 550 tl ödedim..anestezisiz de 430 tl dediler.

Benim de bugün filmim çekildi arkadaşlar. Çok şükür tüplerim açık çıktı ve anestezisiz cok kolay geçti Allahıma şükürler olsun. Doktorum bir antibiyotik verdi. Birde korunmana gerek yok dedi bu ay. Sizin doktorlarıniz film sonrası korunma falan verdi mi merak ettim

arkadaşlar ben geçen hafta çarş çekildim filmimi ama bugün kanamam başladı adetime daha 10 gün var. neyin nesidir anlamadım, kasık sancım da var :KK43:

Benim de bugün filmim çekildi arkadaşlar. Çok şükür tüplerim açık çıktı ve anestezisiz cok kolay geçti Allahıma şükürler olsun. Doktorum bir antibiyotik verdi. Birde korunmana gerek yok dedi bu ay. Sizin doktorlarıniz film sonrası korunma falan verdi mi merak ettim
Canım bende bu ay cektirdim ama doktorum korun dedi biri öyle biri böyle bişey anlamadım.çoğu doktor korunma diyormus önemliymiş bu ay

XXYYXXYY XXYYXXYY canim nasilsin. Girmeyecektim güya ama dayanamadim.
rahim filmi çektirdim bugün. Esim düzeliyo derken benim de sol tüp tikali çıktı. Bütün moralim alt üst oldu.

aglaya aglaya eve geldim. Doktor tüp e yönlendirdi :(

Acayip canim sıkıldı. Biyeri duzeltirken baska yerden bisey cikiyo :(
Allahim nasıl bi imtihandayiz

Back