- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.521
Valla ben korunmadim yumurtlama günümde yaptım gitti hayırlısı olsun inşallahM moonlightmeto bende burda o şekilde duyduğum için özellikle bu ay korumayım mi dedim. Gerek yok dedi film sonrası daha kolay oluyor dedi. İnş. Hamile olarak gelirsin dedi. Bide ilaç verdi. Hiç bir sorun olmaz dedi.bilemedim bende
XXYYXXYY canim nasilsin. Girmeyecektim güya ama dayanamadim.
rahim filmi çektirdim bugün. Esim düzeliyo derken benim de sol tüp tikali çıktı. Bütün moralim alt üst oldu.
aglaya aglaya eve geldim. Doktor tüp e yönlendirdi
Acayip canim sıkıldı. Biyeri duzeltirken baska yerden bisey cikiyo
Allahim nasıl bi imtihandayiz
Benim de bugün filmim çekildi arkadaşlar. Çok şükür tüplerim açık çıktı ve anestezisiz cok kolay geçti Allahıma şükürler olsun. Doktorum bir antibiyotik verdi. Birde korunmana gerek yok dedi bu ay. Sizin doktorlarıniz film sonrası korunma falan verdi mi merak ettim
tsk ederim yorumun için benimde 7 gün sürecek antibiyotik verdi ve özellikle sordum korunayim mi diye korunmana gerek yok dedi film sonrasi şans daha da artiyor dedi.yarın değil bir sonraki günde yumurtlama günüm ne bilim kararsız kaldım.ben geçen cuma günü çektirdim cuma cumartesi ilişki olmasın pazar olsun dedi ama ben cumartesi korunmadım..1 gün korunmuş oldum..3 günlükte antibiyotik verdi enfeksiyon kapılmaması için..hatta iyi değerlendirin bu ay dedi..
tsk ederim yorumun için benimde 7 gün sürecek antibiyotik verdi ve özellikle sordum korunayim mi diye korunmana gerek yok dedi film sonrasi şans daha da artiyor dedi.yarın değil bir sonraki günde yumurtlama günüm ne bilim kararsız kaldım.
XXYYXXYY Laparoskopi söyledi doktor ama acilir demedi. Yani onunla da acilmama ihtimali varmis.
Acilsa da yenidrn kapanma durumu varmis.
ben artik olmayacagini kabullenmek zorundayimbaşka çarem yok.
Inşallah senden güz haberler aliriz canim.
Allah emejlerinizi boşa cikarmaz inşallah
Benim de bugün filmim çekildi arkadaşlar. Çok şükür tüplerim açık çıktı ve anestezisiz cok kolay geçti Allahıma şükürler olsun. Doktorum bir antibiyotik verdi. Birde korunmana gerek yok dedi bu ay. Sizin doktorlarıniz film sonrası korunma falan verdi mi merak ettim
benim raporumun açıklama şekli daha farklıydı. Ama bence senin tüplerinde bir sorun yok. Çünkü direkt acik yazıyor. Ama inş. Doktorunda bir sorun yok der. Nede olsa diğer kelimeler bize çok yabancı.MERHABA BENİM SONUCUM AŞAĞIDAKİ GİBİ DOKTORA GİDEMEDİM TUPLERİM AÇIKMI ACABA SİZİ SONUÇTA DA BOYLEMİ YAZIYOR
dün başlayan kanama ve sancıdan bugün eser yok, neden böyle oldu acaba?
valla canım 2 aralık çarş film çektirdim pazar günü birliktelik oldu, salı günü de kasık sancısı ve hafif kanamam olduHAMİLEMİSİNİZ ACABA
valla canım 2 aralık çarş film çektirdim pazar günü birliktelik oldu, salı günü de kasık sancısı ve hafif kanamam oldu
daha adetime 8 gün var, acaba rahim filminden dolayı mı böyle oldu anlayamadım[/
inş bebıs vardır, bende rahım fılmı cektırdım ama agrım sızım olmadı hıssetmedım bıle fılm anında
amin canım hepimize inşallahrahım fılmı sonrası hamıle kalan cok :) hayırlısı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?