• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

4. Denememiz de olmadı bu ay 5. Denememiz olacak klomen de 2. Ayım. Eğer bu ay da olmazsa rahim filmi cekildim yakın arkadaşımın 3 senedir olmuyordu bu ay rahim filmi çektirdi ve biraz önce hamile olduğunu öğrenmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına. İnşallah bu ay olur gerek kalmaz

Hiç belirti var mı canım sende akıntı felan bende hiç bişey yok galiba bu ay da boş adet olcam

Canım bende belirtiler var gibi son iki günüm bekliyorum..ben bir de ateş ölçme yöntemini deniyorum bugünlerde ateşimin düşmüş olması gerekiyordu yükselişte şu anda kasıklarımda hala ağrı devam ediyor ama böyle adet ağrısı gibi değil başka bişey..sol kasık ağrısı çok oluyor ve diz kapağıma kadar ağrı iniyor.bide tam kasığımın ortasına ağrı giriyor arada..akıntımda var böyle şeffaf ve sarı karışımı bişey..onun dışında gögüslerimi elimle bastırdığım zaman acı hissediyorum..bakalım yarın ateşim düşmezse yine bir test yapmayı düşünüyorum açıkcası.İnşallah yanılmıyorumdur bu ay baya bi kaptırdım kendimi bakalım ne olcak..Sende umudunu yitirme çünkü pazara daha çok var

Canım bende belirtiler var gibi son iki günüm bekliyorum..ben bir de ateş ölçme yöntemini deniyorum bugünlerde ateşimin düşmüş olması gerekiyordu yükselişte şu anda kasıklarımda hala ağrı devam ediyor ama böyle adet ağrısı gibi değil başka bişey..sol kasık ağrısı çok oluyor ve diz kapağıma kadar ağrı iniyor.bide tam kasığımın ortasına ağrı giriyor arada..akıntımda var böyle şeffaf ve sarı karışımı bişey..onun dışında gögüslerimi elimle bastırdığım zaman acı hissediyorum..bakalım yarın ateşim düşmezse yine bir test yapmayı düşünüyorum açıkcası.İnşallah yanılmıyorumdur bu ay baya bi kaptırdım kendimi bakalım ne olcak..Sende umudunu yitirme çünkü pazara daha çok var

bende umut yok inşallah sen kavuşursun bebeğine senin günün ne zamn tam olarak

bende umut yok inşallah sen kavuşursun bebeğine senin günün ne zamn tam olarak

öyle deme daha var adetine adet olana kadar her zaman bir umut vardır.Aslında belirti aramamak lazım bilirsin adet ve hamilelik belirtileri nerdeyse aynıdır..O yüzden yelkenleri suya indirmek yok canım..Benim bugün 25.günüm.27.gün yani çarşambaya adet olmam lazım..

öyle deme daha var adetine adet olana kadar her zaman bir umut vardır.Aslında belirti aramamak lazım bilirsin adet ve hamilelik belirtileri nerdeyse aynıdır..O yüzden yelkenleri suya indirmek yok canım..Benim bugün 25.günüm.27.gün yani çarşambaya adet olmam lazım..

inşallah olmazsın canım bu ateş ölçme nasıl yapıyorsunuz normal ateş ölçer ile mi bana biraz bahsedermisin

merhaba arkadaşlar sezeryan doğumdan sonra ,aranızda kimyasal gebelik yaşayıp, OFİS HİSTEROSKOPİ çektiren var mı ,lütfen acil???

inşallah olmazsın canım bu ateş ölçme nasıl yapıyorsunuz normal ateş ölçer ile mi bana biraz bahsedermisin

İnşallah canım..biraz karışık ve uzun bunun için telefonuna ff programını yüklemen lazım her sabah dil altından dijital ateş ölçerle ateşini ölçüyorsun.ama yataktan hiç kalkmadan ve hergün aynı saatten.ben hergün sabah 7 de ölçüm yapıyorum.bu programın anlatıldığı bir topik var program yabancı olduğu için arkadaşın birisi saolsun nasıl yüklemen gerektiğini detaylı olarak anlatmış ordaki ayrıntıları sırayla uygulayarak yukle kafana takılan bişey olduğunda ben sana yardımcı olurum.aşağıdaki linke tıkla formu göreceksin..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/

İnşallah canım..biraz karışık ve uzun bunun için telefonuna ff programını yüklemen lazım her sabah dil altından dijital ateş ölçerle ateşini ölçüyorsun.ama yataktan hiç kalkmadan ve hergün aynı saatten.ben hergün sabah 7 de ölçüm yapıyorum.bu programın anlatıldığı bir topik var program yabancı olduğu için arkadaşın birisi saolsun nasıl yüklemen gerektiğini detaylı olarak anlatmış ordaki ayrıntıları sırayla uygulayarak yukle kafana takılan bişey olduğunda ben sana yardımcı olurum.aşağıdaki linke tıkla formu göreceksin..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/

test yaptın mı canım ben senden heycanlıyım valla

yaptım canım ama negatif ateşim de düştü dün 36,6 dı bugün 36,3 oldu..bugün yarın kırmızılar gelir kesin umudum kalmadı artık..senden güzel haberler bekliyoruz inşallah..

benimde bu ay boş canım ya hiç bir belirtim yok ne ğögüs agrısı ne akıntı gayet normalim yani bakalım pazar günü ne olcak

günaydın canım dün akşam elimde ovülasyon testi vardı eğer hamilelik varsa o da gösteriyor diye duymustum akşam yaptım tek çizgi benimde bu ay boş geçti yani :KK43:

Günaydın canım..Evet öyle birşey bende duymuştum ama senin daha regle var biraz daha bekle hiç belli olmaz..Hamilelik yoksa bile hiç canını sıkma yeni umutlarla yeni bir aya başlarız artık

Iyi geceler hanımlar bende gitmek geçtiğimiz pazartesi günü hsg cektirdim Elhamdulillah tuplerim temiz çıktı şimdi ovulasyon takibi ile yoluma devam ediyorum var mı benim gibi yeni cektirip bekleyen

Back