Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşalrım benim adetim 27.12.2015 daha çok var ama bu ay hsg çektirdim nedense bilmiyorum bu ay hamile kalacakmış gibi hissediyorum tamamen psikolojik ama inşallah bu arada hiçbir belirtimde yok

merhaba arkadaşalrım benim adetim 27.12.2015 daha çok var ama bu ay hsg çektirdim nedense bilmiyorum bu ay hamile kalacakmış gibi hissediyorum tamamen psikolojik ama inşallah bu arada hiçbir belirtimde yok
Merhaba canım benimde 26.12 adet günüm. Benimde hsg yeni çekildi biliyorsun. Bende de hiç bir belirti yok. Ama bende umutluyum bu aydan. İnş. Gonlumuzden geçen olur. Güzel haberleri veririz.

Canimdan can gitti artik cikarin diye yalvardim aglama sesimi esim duymus iceri girmeye calisti kabus gibiydi cok sukur bitti

Ya ben catlicam meraktan ben sordum acikmi diye acik dedi ceken bayan sonra aciktir insallah dedi bilmiyorum dedi bugün 4te alicam sonuclari sadece cd var elimde herkese soylemisler cekerken

benimde hiç belirtim yok bir kaç gün öncesine kadar kasıklarımın içi yanıyordu resmen ama şimdi hiç belirti falan yok ne kasık ağrısı ne gögüs nede başka bişey..Benim de Bat 23.12.2015. Benimde ümidim hsg filminden dolayı..Bakalım ne olacak

Merhaba canım benimde 26.12 adet günüm. Benimde hsg yeni çekildi biliyorsun. Bende de hiç bir belirti yok. Ama bende umutluyum bu aydan. İnş. Gonlumuzden geçen olur. Güzel haberleri veririz.

Üçümüzünde adet tarihleri peşpeşe inşallah hepimiz güzel haberler veririz

İnşallah canım ya son 10 gün geçmek bilmiyor umutlanmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır

valla canım benimde son 6 gün bende umutluyum ama umutlanmakta istemiyorum çünkü moral çok bozuluyor..O yüzden kendimi kırmızılara da hazırlamaya çalışıyorum..

Ne kadar kırmızılara hazırlamaya çalışıyorum desek de yine hazırlayamıyoruz.sen ne kadar zaman dır istiyordun canım sorun neydi siz

Ne kadar kırmızılara hazırlamaya çalışıyorum desek de yine hazırlayamıyoruz.sen ne kadar zaman dır istiyordun canım sorun neydi siz

Ben 2 sene 3 aylık evliyim.evliliğin 3.ayından sonra çalışmalara başladık.1 sene bebek olmayınca geçtiğimiz mart ayında testler yaptırdık. bende bişey çıkmadı eşimin hareketli sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik.O zaman eşimin doktoru proxeed plus ve klomen vermişti.eşim o zamanlar birer kutu içti ama başka nedenlerden dolayı tedaviyi bıraktık.Ağustos ayında eşim tekrar sperm testi verdi durum yine aynıydı.Eşim doktoru proxeed plus verdi vitamin ilacı..2 ay sonra tekrar sperm testi istedi.5 kutu bitirdi bu ilaçtan..Bu ilacın yanında kürler yaptım eşime ve kasımın başında eşimin sonuçlarının düzeldiğini öğrendik.Bende tabi tekrar kadın doğum doktoruna gittim genel kontrolden geçmek için hormon tahlilleri iyi olduğunu birde hsg çektirmemi söyledi ve çektirdim.Ve şimdide beklemedeyiz.Benim hikayem böyle işte sen ne zamandır istiyorsun var mı sizde bir problem?

canım bende 2 yıl 4 aylık evliyim biz bu ay biterse 1 yıldır çabalıyoruz ama bir sonuç alamadık çok şükür benim hormon testlerim eşimin sperm testi bütün kontrollerimiz normal di ama bir sonuç alamıyorduk doktor en son acaaba tüpler mi tıkalı dedi hsg istedi çok şükür bu da temiz çıktı ama ben acaba kilodan mı diyorum 95 kiloyum ama zayıflıyamıyorumda birde mesleğim gereği bütün gün bilgisayar başında oturuyorum benim durumum da bu şekilde inşallah rabbim bu bu özlemimize son verir ve hamile olduğumuzu öğreniriz

sebepsiz yani anladım canım..inşallah bu hsg vesile olur da bebeğimiz gelir artık..

valla canım benimde son 6 gün bende umutluyum ama umutlanmakta istemiyorum çünkü moral çok bozuluyor..O yüzden kendimi kırmızılara da hazırlamaya çalışıyorum..

Neden günler geçmiyor acaba hamilemiyim diye düşümekten kendi almıyorum haftaya pazara kadar nasıl beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…