• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kizlar benim sol tüp tikali cikti.
Soldan yumurtladigim zaman hamile kalma şansım yok mu?
Hamile kalmak icin sagdan mi yumurtlamam lazim.Allah rizasi icin biri cevap yazsin :(

Bende 2 dış gebelik geçirdikten sonra rahim filmi çekildim ve bi sorun çıkmadı 1 ay sonra hamile kaldim dusuk yaptim bu ay hamilelik bekliyorum inşallah olur

S selin deniz inciiitanesi inciiitanesi P Pelin_28 kızlar varmı değişik bişeyler umutlumusunuz bu aydan..Benim regle 9 gün var ve kasıklarım ince ince sızlıyor.
ben bu aydan umutlu değilim canım. çünkü tam yumurtlama günlerimde rahim filmi çektirdim ve 4 gün boyunca da birliktelik olmadı. muhtemelen yumurtayı yakalayamadık yani. bir daha ki aya umutluyum.

Ben yumurtlama günlerini değerlendirdim ama umutlanmak istemiyorum daha adetime çok var 27.12.2015 bakalım inşallah
beklemedeyim yani

Çok kişi var rahim filmi çektirip o ay hamile kalan bende ondan ötürü umutluyum inşallah umutlarımız boş çıkmaz hakkımızda hayırlısı canım..

Olsun canım hiç belli olmaz bekleyelim bakalım ne olcak hayırlsı
benim yumurtam, hemen adet bitimde oluşuyor. yani adet bitiminde birliktelik olursa yakalamış olucam kendisini :)
inşallah bu ay erken olurum da, bir an evvel çalışmalara başlarız ;)
zaten karnım belim ve göğüslerim ağrımaya başladı, yakındır adet olmam.

benim yumurtam, hemen adet bitimde oluşuyor. yani adet bitiminde birliktelik olursa yakalamış olucam kendisini :)
inşallah bu ay erken olurum da, bir an evvel çalışmalara başlarız :KK66:
zaten karnım belim ve göğüslerim ağrımaya başladı, yakındır adet olmam.

Adet belirtileri başladı diyorsun..Olsun canım rahim filminin 6 aya kadar etkisi var bu ay olmazsa bile önümüzdeki aya inşallah..

Back