- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.501
bence git çünkü ilaç tedavisine başlasa bile adetin 5. günü başlayacaksınben bu ay gitmeyeyim belki hamile kalırım diye gelecek ay gitmeyi düşünüyorum hata mı ediyorum sizce
Atakent acibadem de çektirdim canımMerhaba hangi acıbademde çektirdiniz?
İyi ki sana rastlamışım vallahi orda dr a gidiyorum.bu ay olmasa önümüzdeki ay çekelim derlerdi.muayenede bile zorlanıyorum çok kötü olurdum sağol cnm.dr un kim?Atakent acibadem de çektirdim canım
Prof Dr fatih sendag doktorum ama hsg cekimi mi savaş bey yaptı. Kesinlikle anestezi ile yaptırın çok acılı bir islem kaldı ki benim acı esigim yüksektir bir an ölüyorum sandım.İyi ki sana rastlamışım vallahi orda dr a gidiyorum.bu ay olmasa önümüzdeki ay çekelim derlerdi.muayenede bile zorlanıyorum çok kötü olurdum sağol cnm.dr un kim?
Orada çektirmek zorunda kalırsam anestezili çektireceğim.birde Şişli echomar ağrısız diyor herkes yada Oray'a giderim.1500 lirada ciddi rakam çünkü.Prof Dr fatih sendag doktorum ama hsg cekimi mi savaş bey yaptı. Kesinlikle anestezi ile yaptırın çok acılı bir islem kaldı ki benim acı esigim yüksektir bir an ölüyorum sandım.
Orada çektirmek zorunda kalırsam anestezili çektireceğim.birde Şişli echomar ağrısız diyor herkes yada Oray'a giderim.1500 lirada ciddi rakam çünkü.
Herkesin ağrı eşiği,vücudu,psikolojisi bir değil!siz hsg yi rahat çektirirsiniz ama normal doğum yapamazsınız ben hsg yi rahat çektiremem ama rahat doğum yaparım.çocuk doğurmayı nasıl düşünüyorsunuz bu kdr hassas bi ortamda nasıl bir soru?arkadaşlar ben bağcılar medıcıne de çektirdim tabiki ağrıyor ama o kadar abartılacak bir ağrı değil yani o kadar para verip anestzi ile yaptıracak kadar bir ağrı değil. ayrıca buna dayanmazken çocuk nasıl doğurmayı düşünüyoruz acaba ??? ve 262 tl verdim cumartesi çektirdim
Herkesin ağrı eşiği,vücudu,psikolojisi bir değil!siz hsg yi rahat çektirirsiniz ama normal doğum yapamazsınız ben hsg yi rahat çektiremem ama rahat doğum yaparım.çocuk doğurmayı nasıl düşünüyorsunuz bu kdr hassas bi ortamda nasıl bir soru?
bende bebek özlemi çekiyorum canımın yanması bir evlat için TEK çareyse seve seve.ama ben muayene sırasında dahi kasıldığım için acı çekiyorum.eğer ki hsg yi ağrısız yapan biryer varsa neden canım yansın?Hem durumu iyi de olsa kötü de olsa kimse parasını boşa harcamak istemez.Ama napalım elimizden geldiği kadarıyla kendimize uygun bişiler yapacağız gerisi Allaha kalmış.sizde inşAllah tez vakitte kavuşursunuz bebeğinize.kızılacak birşey yok yani bebek tabi maddı durumunuzu bilemem ama bende de acıdı tabiki sadece dayanılmayacak değil demek istedim o an bebek istediğimi onun özlemini çektiğimi düşündüm
Evet canım 1500 TL çok fazla bence de başka bir yerde cektirebilirsin.ama kesinlikle anestezi eşliğinde çektir canım.Orada çektirmek zorunda kalırsam anestezili çektireceğim.birde Şişli echomar ağrısız diyor herkes yada Oray'a giderim.1500 lirada ciddi rakam çünkü.
Ayrıca @r
bende bebek özlemi çekiyorum canımın yanması bir evlat için TEK çareyse seve seve.ama ben muayene sırasında dahi kasıldığım için acı çekiyorum.eğer ki hsg yi ağrısız yapan biryer varsa neden canım yansın?Hem durumu iyi de olsa kötü de olsa kimse parasını boşa harcamak istemez.Ama napalım elimizden geldiği kadarıyla kendimize uygun bişiler yapacağız gerisi Allaha kalmış.sizde inşAllah tez vakitte kavuşursunuz bebeğinize.
Saol Cnm verdiğin bilgiler için.Evet canım 1500 TL çok fazla bence de başka bir yerde cektirebilirsin.ama kesinlikle anestezi eşliğinde çektir canım.
Benim de bugün filmim çekildi arkadaşlar. Çok şükür tüplerim açık çıktı ve anestezisiz cok kolay geçti Allahıma şükürler olsun. Doktorum bir antibiyotik verdi. Birde korunmana gerek yok dedi bu ay. Sizin doktorlarıniz film sonrası korunma falan verdi mi merak ettim
Canım bende bu ay cektirdim ama doktorum korun dedi biri öyle biri böyle bişey anlamadım.çoğu doktor korunma diyormus önemliymiş bu ayBenim de bugün filmim çekildi arkadaşlar. Çok şükür tüplerim açık çıktı ve anestezisiz cok kolay geçti Allahıma şükürler olsun. Doktorum bir antibiyotik verdi. Birde korunmana gerek yok dedi bu ay. Sizin doktorlarıniz film sonrası korunma falan verdi mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?