Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ben de 2 ay önce çekindim ama henüz hamile kalamadım ALLAH BÜYÜK bakalım ne zaman nasip olacak hayırlısı

Evet handenilay gerçekten ağrılı bir islem en başında normal jinekolojik muayene gibi ikinci adimda rahmi bir aletle tutarken adet sancisi gibi ama 3. Adımda ilaç verilirken aman allahım. Kesinlikle narkoz eşliğinde yapılmalı bir de ilaç verilince ister istemez o acıyla kendini kasiyorsun bu sebeple çekimde tehlikeye giriyor.

geçmiş olsun canım sonucun iyi çımış. nasıl geçti çekim? anestezilimi oldun yoksa anestezisiz mi? bir de ne kadar a çektirdin?
Canım ben de cumartesi çektirdim acibademde anetezili 1500tl anestestezi olmadan 500 TL ben anestezi olmadan çektirdim ama çok acılı bir işlemdi.anestezili çekimi tavsiye ederim şiddetle. .

geçmiş olsun canım sonucun iyi çımış. nasıl geçti çekim? anestezilimi oldun yoksa anestezisiz mi? bir de ne kadar a çektirdin?

Canım sagol acıdı tabiki ama dayanılmayacak kadar da değil zaten 10 dk kadar sürdü ilaç verdiğinde acı vardı boyle gaz sancıcı gibi ama tabi biraz fazla bağcılar medıcıne de çektirdim 262 tl

Canım ben de cumartesi çektirdim acibademde anetezili 1500tl anestestezi olmadan 500 TL ben anestezi olmadan çektirdim ama çok acılı bir işlemdi.anestezili çekimi tavsiye ederim şiddetle. .
resmen soygunculuk 5dklık bir işlem için..
ben sultanbeyli saygıda narkozlu 500 tl cektirdim.narkozsuz 400 tlydi..
çokda memnun kaldım o kadar para dokmeye gerek yok

günaydın rose rose hanım benim sonucum aşağıdaki gibi çıktı bu durumda tüplerim açık mı sizce sizin ki nasıl dı

Eki Görüntüle 1710044
normal çıkmış canım yani tüplerin açıkmış bir problem yok
benim de tüpler açıkmış zaten doktorum söyledi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…