- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.481
Cnm nasil geçti insallah vazgecmedin. Bebek icin katlanicaz herseye ben beklemekten cok sıkıldim yarin gel deseler kosa kosa giderim ama bana adet bittikten sonra randevu al dediler garip degilmi
Bugün hsg cekimim yapıldı lütfen hepinize söylüyorum anestezi eşliğinde yaptırın.
ben de yarın çektiriyorum kızlar :)
biraz heyecan var tabi :)
BU SONUÇ NASIL ACABA TÜPLERİM AÇIK MI
Evet canım tuplerin acik çıkmış bu rapora göre geçmiş olsun.
Valla eşinin değerleri de çok önemli uygunsa ilk önce asilama yöntemi olur büyük ihtimalle canım.Teşekkür ederim acaba doktor bundan sonra nasıl bir tedavi uygulayacak
geçmiş olsun canım sonucun iyi çımış. nasıl geçti çekim? anestezilimi oldun yoksa anestezisiz mi? bir de ne kadar a çektirdin?
BU SONUÇ NASIL ACABA TÜPLERİM AÇIK MI
Canım ben de cumartesi çektirdim acibademde anetezili 1500tl anestestezi olmadan 500 TL ben anestezi olmadan çektirdim ama çok acılı bir işlemdi.anestezili çekimi tavsiye ederim şiddetle. .geçmiş olsun canım sonucun iyi çımış. nasıl geçti çekim? anestezilimi oldun yoksa anestezisiz mi? bir de ne kadar a çektirdin?
geçmiş olsun canım sonucun iyi çımış. nasıl geçti çekim? anestezilimi oldun yoksa anestezisiz mi? bir de ne kadar a çektirdin?
resmen soygunculuk 5dklık bir işlem için..Canım ben de cumartesi çektirdim acibademde anetezili 1500tl anestestezi olmadan 500 TL ben anestezi olmadan çektirdim ama çok acılı bir işlemdi.anestezili çekimi tavsiye ederim şiddetle. .
normal çıkmış canım yani tüplerin açıkmış bir problem yokgünaydın rose rose hanım benim sonucum aşağıdaki gibi çıktı bu durumda tüplerim açık mı sizce sizin ki nasıl dı
Eki Görüntüle 1710044
normal çıkmış canım yani tüplerin açıkmış bir problem yok
benim de tüpler açıkmış zaten doktorum söyledi çok şükür
perşembe günü doktorumdan randevu aldımpeki bir tedaviye başladınız mı
Merhaba hangi acıbademde çektirdiniz?Canım ben de cumartesi çektirdim acibademde anetezili 1500tl anestestezi olmadan 500 TL ben anestezi olmadan çektirdim ama çok acılı bir işlemdi.anestezili çekimi tavsiye ederim şiddetle. .
perşembe günü doktorumdan randevu aldım
ilaç tedavisine başlayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?