• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşım bende senin gibiyim bugün adet oldum ve cumartesi için rahim filmine randevu aldım bence o acıya değer en azından orda bir problem varsa onu öğrenmiş olacağız yoksa da kafamız tamamen rahat olcak rabbim ne zaman kısmet ederse artık
Merhaba canım,
Ben de filmi çektirmek istiyorum ama hastanede hangi birime başvurmam gerek bilmiyorum. Kadın doğuma gidip çektirmek istediğimi söylesem doktor gün verir mi? Ne yapmalıyım?

Nixy, post: 43864010, member: 244362"]Merhaba canım,
Ben de filmi çektirmek istiyorum ama hastanede hangi birime başvurmam gerek bilmiyorum. Kadın doğuma gidip çektirmek istediğimi söylesem doktor gün verir mi? Ne yapmalıyım?[/QUOTE]
arkadasim kadın dogumcuya git o seni yönlendiriyor zaten.adetin bittikten iki gün sonra çekiliyor..bir de benden sana tavsiye al eline telefonu bulundugun yerdeki hastaneleri tek tek ara.ben öyle yaptım kimisi 450 dedi kimisi 600 lira dedi.benim sağlık güvencem emekli Sandığı olmasına rağmen devlet karşılamıyormus:(tıp fakültesinde 150 lira dediler ama onlarda 1-2 ay sonrasına gün veriyor.Allah kolaylık versin şimdiden

Kizlar ben bi hastaneye sordum 300 dedi sevindim dogrusu ama adetin bittikten sonra ara randevu al dedi ona sasirdim herkes ilk gunu almis randevuyu bende bu ay cektiricem bakalim hayirlisi

merhaba bende seninle aynı durumdayım tabiki rabbimin vermeme sebebi vardır ama 1 yıldır korunmuyoruz ve eşim ben gerekli testleri yaptırdık temiz çıktı bir tek rahim filmim kalmıştı bu adet olmam inşallah derken bu sabah adet oldum ve bugün hemen rahim filmi için cumartesiye randevumu aldım bence beklemenin bir anlamı yok zaten olmuyor olacağı varsa rahim filmi temiz çıkarsa bundan sonrası için yapılması gerekenleri yaparız benim nacizane fikrim ben böyle yaptım :)
evet aynı durumdaymışız :) hayırlısı olur inşallah hakkımızda biz bir ay daha denemek istiyoruz bende yeniadet oldum bu ayda deneyip ocakta hsg yaptıracağım zaten o zaman tam bir yıl beklemişte oluyoruz... fikir alışverişi yapmaktan memnun olurum.. muayeneleriniz nerede oldunuz.. belli bi doktorunuz var mı? birde yumurta takibi falan yaptırdınız mı? bunlar merak ettiklerim cevap verirsen sevinirim hsg tecrübelerini ve sonucunuda merakla bekleyeceğim. birde hsg için nereden randevu aldın??

merhabalar, bende durumumu sizlerle paylaşmak istedim. 11 aydır korunmuyoruz ve henüz hiç hamile kalamadım hormon ve sperm testlerimiz normal çıktı. artık hsg çektirmem gerek ama ocağı beklemeye karar verdik eşimle... ve bugün yine adet oldum. tabiki herşey zamanı gelince olur ama en iyi sizler anlarsınız bu durumu :KK43: hayırlısı bakalım... merak ettiğim hsg için bir yılı tamamlamayı bekleyeyim mi sizce yoksa bir ay kaldı zaten ocak ayını mı bekleyeyim... Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin zamanı gelene kadarda bizlere sabır versin inşallah, düşünmeyeceğim diyorum ama bir süre sonra yine içinde buluyorum kendimi :KK43:
canım bence bekleme eğer bir sorun varsa erken müdahale edilir. bir sorun yoksa bile hamile kalmanı hızlandırıyor. Umarım bir an önce kavuşursun bebişine

evet aynı durumdaymışız :) hayırlısı olur inşallah hakkımızda biz bir ay daha denemek istiyoruz bende yeniadet oldum bu ayda deneyip ocakta hsg yaptıracağım zaten o zaman tam bir yıl beklemişte oluyoruz... fikir alışverişi yapmaktan memnun olurum.. muayeneleriniz nerede oldunuz.. belli bi doktorunuz var mı? birde yumurta takibi falan yaptırdınız mı? bunlar merak ettiklerim cevap verirsen sevinirim hsg tecrübelerini ve sonucunuda merakla bekleyeceğim. birde hsg için nereden randevu aldın??

Canım benimde 11 ay oldu 1 aydan birşey çıkmaz ama ben beklemek istemedim ben 3 defa ayrı ayrı özel doktora gittim eşim ve benim bütün testler yapıldı benim yumurtamın oluşumu çok güzel dedi 3 doktorda çatlamada gerçekleşiyormuş hatta en son gittiğimde 20 mm yumrtan oluşmuş biz bunu ilaçla bu şekile getiriyoruz senin ki çok güzel felan dedi ama sonuç yok. en son yenibosna da nisa hastanesine necla hanıma gittim hsg filmimi de oraya götürürüm büyük ihtimal

kızlar benim kafam da çok karışık..bir senedir bizde korunmayı bıraktık bu süreçte iki kimyasal gebeliğim oldu:(hormon testi normal çıktı ve kromozom analizinde herhangi bir anomaliye rastlanmadı.doktorum(kendisi doçent) bir de hsg çekelim dedi fakat korktuğum için cektirmedim.başka bir doktora da durumu anlattım hsg ye gerek yok dedi.kızlar ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin

kızlar benim kafam da çok karışık..bir senedir bizde korunmayı bıraktık bu süreçte iki kimyasal gebeliğim oldu:KK43:hormon testi normal çıktı ve kromozom analizinde herhangi bir anomaliye rastlanmadı.doktorum(kendisi doçent) bir de hsg çekelim dedi fakat korktuğum için cektirmedim.başka bir doktora da durumu anlattım hsg ye gerek yok dedi.kızlar ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin
rahimde şekil bozukluğu falan varsa ya da başka bişy tek çare rahim filmi. çektir ne kaybedersin. öyle aman aman korkulacak bişy de değil inan. kimyasal gebeliklerde spermlere falan da bakılıyor bakıldı mı eşine acaba?

yok eşim onu yaptırmadı.açıkcasi yaptıracak gibi de durmuyor.genetik için kan verdi onda bile yüzünün şekli değişti:KK43:aslinda benim 6 yaşında bir çocuğum var ve ilk denemede olmuştu o zaman rahat bir gebelik ve dogum sureci oldu.hsg icin gun aldim ama gitmedim simdi tip fakultesinde bir tanidik ayarladi ama o da adetinin ilk gunu gel diyor.ilk gun yapilir mi acaba zarari olur diye okudum internette

yok eşim onu yaptırmadı.açıkcasi yaptıracak gibi de durmuyor.genetik için kan verdi onda bile yüzünün şekli değişti:KK43:aslinda benim 6 yaşında bir çocuğum var ve ilk denemede olmuştu o zaman rahat bir gebelik ve dogum sureci oldu.hsg icin gun aldim ama gitmedim simdi tip fakultesinde bir tanidik ayarladi ama o da adetinin ilk gunu gel diyor.ilk gun yapilir mi acaba zarari olur diye okudum internette
genelde adetin bittikten 2-3 gün sonra gel diyorlar ama bilemiyorum. iyice araştırmak lazım adetliyken olur mu olmaz mı?! çocuğun varmış madem, kimyasallarda operasyon falan da geçirmediysen aslında hsg ye gerek olmayabilir doktorun dediği gibi. ama ikna etmeye çalış eşini en azından spermiogram testi de iyi çıkarsa öyle çektir hsg yi.

kızlar hsg den sonra kaç ay bekleyip ilaç tedavisine başlamak gerekiyormuş acaba doktorlarınız bu konuda neler söyledi paylaşır mısınız?

kızlar benim kafam da çok karışık..bir senedir bizde korunmayı bıraktık bu süreçte iki kimyasal gebeliğim oldu:KK43:hormon testi normal çıktı ve kromozom analizinde herhangi bir anomaliye rastlanmadı.doktorum(kendisi doçent) bir de hsg çekelim dedi fakat korktuğum için cektirmedim.başka bir doktora da durumu anlattım hsg ye gerek yok dedi.kızlar ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin
kimyasal da olsa gebe kalabildiğin için doktorun hsg ye gerek duymamış
bence haklı
tüplerinde sorun olsa o gebelikler de oluşamazdı
hsg genelde 1 yıl dolmasına rağmen hiç gebe kalamamış kişilere öneriliyor

çektirmek zorundasın çünkü tedaviler ona göre başlanıyor ablam cektirmisti ama galiba biraz zormus

Çok sağolun kızlar mesajlarınız için..benim kimyasallarda operasyon olmadı adetle vücut attı..bir de doktorum 2. kimyasaldan sonra önümüzdeki ay tekrar dene tutarsa progesteron veririm düşmesini onleriz dedi.ben biraz telaşlandim genetik anomali varsa neden düşmesini önlüyoruzki dedim.hoca bunun üzerine testler ve HSG yi yapalım dedi.yani ilk başta o da gerek görmemişti HSG ye:(bugün Saraçoğlu nun bürosu var oturduğum şehirde oraya gittim hamile kalmayı kolaylaştırıcı kür önerdiler kullanan var mı aranızda:)

kızlar hsg den sonra kaç ay bekleyip ilaç tedavisine başlamak gerekiyormuş acaba doktorlarınız bu konuda neler söyledi paylaşır mısınız?

Canım ben dün anestezili olarak çektirdim çok şükür açık çıktı tüpler..Doktorum normal de hsg den sonra 6 ay beklememiz gerekiyor dedi..ama 6 ay uzun bir süre olduğundan 3 ay içinde gebelik oluşmazsa gel yumurtlama takibine başlarız dedi..birde balık yağı verdi omega 3 eşin ve sen sabahları aç karnına 1 tane alın dedi.

Canım ben dün anestezili olarak çektirdim çok şükür açık çıktı tüpler..Doktorum normal de hsg den sonra 6 ay beklememiz gerekiyor dedi..ama 6 ay uzun bir süre olduğundan 3 ay içinde gebelik oluşmazsa gel yumurtlama takibine başlarız dedi..birde balık yağı verdi omega 3 eşin ve sen sabahları aç karnına 1 tane alın dedi.
anladım canım
benim doktorum bekleme süresi vermedi
ben de merak ettim

1 saat sonra hsg filmim çekilecek biraz heycanlı biraz da korku var çok acıyacak diye ama başka çaremde kalmadı :KK43: son dk vazgeçebilirim galiba
Cnm nasil geçti insallah vazgecmedin. Bebek icin katlanicaz herseye ben beklemekten cok sıkıldim yarin gel deseler kosa kosa giderim ama bana adet bittikten sonra randevu al dediler garip degilmi

Rahim filmi cekmeden once muayene ediyorlarmi kizlar benim akintim artti sanki doktorum fitil vedi kullandim gerci ama ya ertelenirse offff doktorum enfeksiyon olsa cektir demezdi heralde ne yapsam simdi bilemedim

Back