Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Canim valla banada umut oldun bende bu ay cektirdim ama doktorum korun dedi ne yapsam bilemedim sence ??
canım benim doktorum korunma dedi. önümüzdeki 3 ay çok önemli dedi. ben ovalasyon tarihimi hesapladım bir de eşime bol bol keçiboynuzu yedirdim sonuç bu... Allah en kısa zamanda anne olmayı sana da nasip eder inşallah

evet canım eşimin hareketliliği yavaş ve sperm kalitesi düşüktü. ben eşime bol miktarda hergün ceviz yedirdim ve keçi boynuzu içirdim
bende aynı durumdayım canım esımn varıkosel var kurlerle duzeltmıstım ama 5 aydır yıne olmadı bende hsg cektırdım bu ay bıraz umutluyum ınsallah bende ve ısteyen herkeste kavusur beklememk cok zor

ya acaba bende mi korunmasam bu ay iyice kafam karisti doktorum radyasyon aldın korun dedi.Yumurtlama günüm 4 aralık sen bugünlerde kac gunde bir iliskiye girdin ayıptır sorması

amın canım umut oldun sımdı bana benımde belırtılerım var biraz... kasıgım agrıo ama rahım filminin etkısı gecmesı lazm deılmı sımdıye kadar adete 7 var
tabiki canım şimdiye çektirdiğin filmin etkileri geçmiştir. ben hamile olduğumu ilk göğüslerimden anladım. sızlama olmadı. ama elimle göğsüme hafif bastırdığımda veya dokunduğumda göğüslerim ağrıyordu. bu belirtiler adetime 8 gün kala başladı.

ya acaba bende mi korunmasam bu ay iyice kafam karisti doktorum radyasyon aldın korun dedi.Yumurtlama günüm 4 aralık sen bugünlerde kac gunde bir iliskiye girdin ayıptır sorması
ben tutsun diye hergün ilişkiye girdim. sadece yumurtanın çatlamasına bir gün kala girmedim. normal şartlarda gün aşırı girmek gerekiyor ama ben tutar belki umudu ile işte ... doktorun tabiki en doğrusunu bilir ama benim film çektirdiğim yerdeki görevli kızlar bile 3 gün sonra eşinizle ilişkiye girmeye başlayın dedi.

bende goguslerımden suphelenıorm bıraz daha fazla dolgunlastı ve kasık sızlamam var gecede sağ bacagımn sızısından zor uyudum

bende aynı durumdayım canım esımn varıkosel var kurlerle duzeltmıstım ama 5 aydır yıne olmadı bende hsg cektırdım bu ay bıraz umutluyum ınsallah bende ve ısteyen herkeste kavusur beklememk cok zor
herşeyin hayırlısı canım umarım hamilesindir... eşine hap tatlı şeyler yedir birde sana duyduğum bir şey söyliyim eşine folikasit içir sperm kalitesini çok yükseltiyor diye duydum... not ben klomen içirmiştim

yumurtanın catlamasina 1 gün kala neden girmedin canim onunda bi etkisi mi var

amin canım. Güzel Allah'ım sanada bebek isteyen tüm herkese nasip etsin.. İnşallah en kısa zamanda senin de hamileleik haberini alırız. ben bu haberi almak için 3 yıl bekledim Allah sana tez zaman da nasip etsin
Canim musait oldugun bi zaman uc yil nasil sureclerden gectin yazar misin bizede ışık olsun bende bur bucuk senedir istiyorum bekliyorum

merhabalar, bende durumumu sizlerle paylaşmak istedim. 11 aydır korunmuyoruz ve henüz hiç hamile kalamadım hormon ve sperm testlerimiz normal çıktı. artık hsg çektirmem gerek ama ocağı beklemeye karar verdik eşimle... ve bugün yine adet oldum. tabiki herşey zamanı gelince olur ama en iyi sizler anlarsınız bu durumu hayırlısı bakalım... merak ettiğim hsg için bir yılı tamamlamayı bekleyeyim mi sizce yoksa bir ay kaldı zaten ocak ayını mı bekleyeyim... Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin zamanı gelene kadarda bizlere sabır versin inşallah, düşünmeyeceğim diyorum ama bir süre sonra yine içinde buluyorum kendimi

canim bence hiç zaman kaybetme bu ay adetin bittiğinde rahim filmini cektir insallah tuplerin açık cikar ona göre yol alırsınız ayrıca bu film hamile kalmakta çok etkili çekilmelerini çoğu filmden sonraki üç ay hamile kalıyormuş

merhaba bende seninle aynı durumdayım tabiki rabbimin vermeme sebebi vardır ama 1 yıldır korunmuyoruz ve eşim ben gerekli testleri yaptırdık temiz çıktı bir tek rahim filmim kalmıştı bu adet olmam inşallah derken bu sabah adet oldum ve bugün hemen rahim filmi için cumartesiye randevumu aldım bence beklemenin bir anlamı yok zaten olmuyor olacağı varsa rahim filmi temiz çıkarsa bundan sonrası için yapılması gerekenleri yaparız benim nacizane fikrim ben böyle yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…