- 5 Ocak 2015
- 31
- 50
- 288
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.421
canım benim doktorum korunma dedi. önümüzdeki 3 ay çok önemli dedi. ben ovalasyon tarihimi hesapladım bir de eşime bol bol keçiboynuzu yedirdim sonuç bu... Allah en kısa zamanda anne olmayı sana da nasip eder inşallahCanim valla banada umut oldun bende bu ay cektirdim ama doktorum korun dedi ne yapsam bilemedim sence ??
evet canım eşimin hareketliliği yavaş ve sperm kalitesi düşüktü. ben eşime bol miktarda hergün ceviz yedirdim ve keçi boynuzu içirdimbirde esınzde sorn varmydı
bende aynı durumdayım canım esımn varıkosel var kurlerle duzeltmıstım ama 5 aydır yıne olmadı bende hsg cektırdım bu ay bıraz umutluyum ınsallah bende ve ısteyen herkeste kavusur beklememk cok zorevet canım eşimin hareketliliği yavaş ve sperm kalitesi düşüktü. ben eşime bol miktarda hergün ceviz yedirdim ve keçi boynuzu içirdim
ya acaba bende mi korunmasam bu ay iyice kafam karisti doktorum radyasyon aldın korun dedi.Yumurtlama günüm 4 aralık sen bugünlerde kac gunde bir iliskiye girdin ayıptır sormasıcanım benim doktorum korunma dedi. önümüzdeki 3 ay çok önemli dedi. ben ovalasyon tarihimi hesapladım bir de eşime bol bol keçiboynuzu yedirdim sonuç bu... Allah en kısa zamanda anne olmayı sana da nasip eder inşallah
tabiki canım şimdiye çektirdiğin filmin etkileri geçmiştir. ben hamile olduğumu ilk göğüslerimden anladım. sızlama olmadı. ama elimle göğsüme hafif bastırdığımda veya dokunduğumda göğüslerim ağrıyordu. bu belirtiler adetime 8 gün kala başladı.amın canım umut oldun sımdı bana benımde belırtılerım var biraz... kasıgım agrıo ama rahım filminin etkısı gecmesı lazm deılmı sımdıye kadar adete 7 var
ben tutsun diye hergün ilişkiye girdim. sadece yumurtanın çatlamasına bir gün kala girmedim. normal şartlarda gün aşırı girmek gerekiyor ama ben tutar belki umudu ile işte ... doktorun tabiki en doğrusunu bilir ama benim film çektirdiğim yerdeki görevli kızlar bile 3 gün sonra eşinizle ilişkiye girmeye başlayın dedi.ya acaba bende mi korunmasam bu ay iyice kafam karisti doktorum radyasyon aldın korun dedi.Yumurtlama günüm 4 aralık sen bugünlerde kac gunde bir iliskiye girdin ayıptır sorması
bende goguslerımden suphelenıorm bıraz daha fazla dolgunlastı ve kasık sızlamam var gecede sağ bacagımn sızısından zor uyudumtabiki canım şimdiye çektirdiğin filmin etkileri geçmiştir. ben hamile olduğumu ilk göğüslerimden anladım. sızlama olmadı. ama elimle göğsüme hafif bastırdığımda veya dokunduğumda göğüslerim ağrıyordu. bu belirtiler adetime 8 gün kala başladı.
herşeyin hayırlısı canım umarım hamilesindir... eşine hap tatlı şeyler yedir birde sana duyduğum bir şey söyliyim eşine folikasit içir sperm kalitesini çok yükseltiyor diye duydum... not ben klomen içirmiştimbende aynı durumdayım canım esımn varıkosel var kurlerle duzeltmıstım ama 5 aydır yıne olmadı bende hsg cektırdım bu ay bıraz umutluyum ınsallah bende ve ısteyen herkeste kavusur beklememk cok zor
inşallah hamilesindir canımbende goguslerımden suphelenıorm bıraz daha fazla dolgunlastı ve kasık sızlamam var gecede sağ bacagımn sızısından zor uyudum
inşallah umut oldn bana bıde benm esımdede problm oldugu ıcın.. tsk canım ıyıkı yazzdn burayainşallah hamilesindir canım
yumurtanın catlamasina 1 gün kala neden girmedin canim onunda bi etkisi mi varben tutsun diye hergün ilişkiye girdim. sadece yumurtanın çatlamasına bir gün kala girmedim. normal şartlarda gün aşırı girmek gerekiyor ama ben tutar belki umudu ile işte ... doktorun tabiki en doğrusunu bilir ama benim film çektirdiğim yerdeki görevli kızlar bile 3 gün sonra eşinizle ilişkiye girmeye başlayın dedi.
sperm kalitesi artsın diye ...yumurtanın catlamasina 1 gün kala neden girmedin canim onunda bi etkisi mi var
Tamam canım cok sağol dua et rabbim bizlere de nasip etsin insallahsperm kalitesi artsın diye ...
amin canım. Güzel Allah'ım sanada bebek isteyen tüm herkese nasip etsin.. İnşallah en kısa zamanda senin de hamileleik haberini alırız. ben bu haberi almak için 3 yıl bekledim Allah sana tez zaman da nasip etsinTamam canım cok sağol dua et rabbim bizlere de nasip etsin insallah
Canim musait oldugun bi zaman uc yil nasil sureclerden gectin yazar misin bizede ışık olsun bende bur bucuk senedir istiyorum bekliyorumamin canım. Güzel Allah'ım sanada bebek isteyen tüm herkese nasip etsin.. İnşallah en kısa zamanda senin de hamileleik haberini alırız. ben bu haberi almak için 3 yıl bekledim Allah sana tez zaman da nasip etsin
canim bence hiç zaman kaybetme bu ay adetin bittiğinde rahim filmini cektir insallah tuplerin açık cikar ona göre yol alırsınız ayrıca bu film hamile kalmakta çok etkili çekilmelerini çoğu filmden sonraki üç ay hamile kalıyormuşmerhabalar, bende durumumu sizlerle paylaşmak istedim. 11 aydır korunmuyoruz ve henüz hiç hamile kalamadım hormon ve sperm testlerimiz normal çıktı. artık hsg çektirmem gerek ama ocağı beklemeye karar verdik eşimle... ve bugün yine adet oldum. tabiki herşey zamanı gelince olur ama en iyi sizler anlarsınız bu durumuhayırlısı bakalım... merak ettiğim hsg için bir yılı tamamlamayı bekleyeyim mi sizce yoksa bir ay kaldı zaten ocak ayını mı bekleyeyim... Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin zamanı gelene kadarda bizlere sabır versin inşallah, düşünmeyeceğim diyorum ama bir süre sonra yine içinde buluyorum kendimi
merhabalar, bende durumumu sizlerle paylaşmak istedim. 11 aydır korunmuyoruz ve henüz hiç hamile kalamadım hormon ve sperm testlerimiz normal çıktı. artık hsg çektirmem gerek ama ocağı beklemeye karar verdik eşimle... ve bugün yine adet oldum. tabiki herşey zamanı gelince olur ama en iyi sizler anlarsınız bu durumuhayırlısı bakalım... merak ettiğim hsg için bir yılı tamamlamayı bekleyeyim mi sizce yoksa bir ay kaldı zaten ocak ayını mı bekleyeyim... Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin zamanı gelene kadarda bizlere sabır versin inşallah, düşünmeyeceğim diyorum ama bir süre sonra yine içinde buluyorum kendimi
ben de yarın çektiriyorum kızlar :)
biraz heyecan var tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?