- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.401
ben geçen hafta cuma günü yolda bayılmışım neyse hastaneye götürdüler butun tahliller filmler temiz çıkınca birde kanda gebelik tahlili yaptırayım dedım 1.20 çıktı sonuç ama benim adetim 01.12.2015 de olmam lazım normal şartlarda bayılmam 20.11.2015 de oldu yani çok erkendi yumurtlama dönemim daha yeni bitmişti bayılınca çok umutlanmıştım ama değer çok düşük çıktıCanim orası ozel mi devlet mi ne kadar muayenesi orda rahim filmi çekilmiyor mu
Bayan canim doktor da bayan hemsirede. benim esimde izin vermez erkek doktora ☺Arkadaşım birde bu rahim filmini çeken bayan mi erkek mi acaba eşim bu konuda çok hassas :)
Canım çekiyorlar merak etme hemde hiç ücret almıyorlar, randevu al git muayene ol hsg iste verirler sadece biraz uzun zaman sonraya veriyorlar sıra fazla, bakırköyde, bağcılarda çekiyorMERHABA DEVLET HASTANESİNDE RAHİM FİLMİ ÇEKİYORLAR MI BENİMDE ÇEKTİRMEM LAZIM AMA ÖZELLER ÇOK PAHALI DEVLETTE DE ÇEKMİYORLAR DİYE BİLİYORDUM BENDE ŞİRİNEVLERDE OTORUYORUM LÜTFEN BANDA YARDIMCI OLUR MUSUN NASIL NE YAPMAM LAZIM
Canim bir sorun olacağını sanmıyorum benimde bugün 4.günüm hala kahverengi akintim var ama doktor normal olduğunu söylüyorarkadaşlar bugün hsg çekileli 4. günüm.şişlide c kollu son teknoloji röntgen cihazında çektirdim(ağrısız sistemdi ama ben anestezi alarak yaptırdım çok korktuğum için) . fakat kanamam hala devam ediyor damla damla.tuvalete gittiğimde falan biraz daha fazla damlama şeklinde.acaba kızlık zarı mı iyice yırtıldı bilmiyorum dr.a gidemiyorum spekulumla bakarsa iyice artar diye.korkmaya başladım.bitkisel yada ilaçla durduran var mı aranızda?forumlardan birinde majezik içen varmış dursun diye
Benimde bir kahverengi akıntı gibi bir adet kanı gibi geliyor umarım çektiğimiz sıkıntıya değer canım ☺Canim bir sorun olacağını sanmıyorum benimde bugün 4.günüm hala kahverengi akintim var ama doktor normal olduğunu söylüyor
hayır yoktu canımesınde sorn varmydı canm
adetin bittiği günden bir yada iki gün sonra canimkızlar merhaba hsg filmi adetin kaçıncı günü çekiliyor? Cevaplarsanız sevinirim.
adetin bittiği günden bir yada iki gün sonra canim
amın canım umut oldun sımdı bana benımde belırtılerım var biraz... kasıgım agrıo ama rahım filminin etkısı gecmesı lazm deılmı sımdıye kadar adete 7 varkızlar rahim filmi çektirmekten korkmayın. zaten korkacak bir durumda yok. 10 kasım da rahim filmi çektirdim. 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim. hamile kalmamızı büyük yönde etkiliyor.. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim valla banada umut oldun bende bu ay cektirdim ama doktorum korun dedi ne yapsam bilemedim sence ??kızlar rahim filmi çektirmekten korkmayın. zaten korkacak bir durumda yok. 10 kasım da rahim filmi çektirdim. 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim. hamile kalmamızı büyük yönde etkiliyor.. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim geç değil adetin 8.günü çekilmiş olacak bende 7.gün çekilmiştir ama cumaya kadar esinle birlikte olma gebelik olmaması lazımbenim bugün adetimin 3.yada 4.günü neden emin olamıyorum çünkü ilk gün sabah leke geldi akşama kadar.akşam 6 dan sonra kırmızılar
geldi..lekenin geldiği günü sayarsam bugün 4.günüm saymazsam bugün 3.günüm.ve cuma günü hsg için randevum var..adetim neredeyse bitti lekeye döndü yine.yarında hiç birşey gelmez..cuma günü hsg için geçmi olur sizce.?
Canim geç değil adetin 8.günü çekilmiş olacak bende 7.gün çekilmiştir ama cumaya kadar esinle birlikte olma gebelik olmaması lazım
birde esınzde sorn varmydıkızlar rahim filmi çektirmekten korkmayın. zaten korkacak bir durumda yok. 10 kasım da rahim filmi çektirdim. 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim. hamile kalmamızı büyük yönde etkiliyor.. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?