• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

merhaba ,ben bugün rahim filmi çektirdmm hiç ama hiç korkucak birşey yok.10 sn adet sancısı çekiyosunuz sıvı verilince o kdr .

kızlar meraba ben hsgden sonra 6. günüm yumurtlama gunumdu ve degerlendırdık rahmımde acı var ara ara neden acaba boyle olan var mı aranzda

Kızlar lütfen bana da bakınnn! İki düşüğüm var ikincisini 2014 ağustosta 5 aylıkken suyunun akması nedeniyle kaybettim. Ölü doğurdum patlolojiye gitti sebep bulunamadı vs. Nisan ayından beridir korunmuyoruz ve ben hamile kalamıyorum. Bi doçente gözüktüm ankara da klomen e başladık tık yok iğne yapıldı sonra ovitrelle ile çatlatıldı falan derken yine hamile kalamadım. Ben hiç rahim filmi çekinmedim. Bu ara adet dönemim adetim iki gün aktı sonra kesildi. Eskiden en az 4 gün olurdum ve dolu dolu olurdum. Ve doktorum en son rahimde incelme gibi bişeyden söz etti. Kafam karışık. Çektireyim mi ben de rahim filmi benim durumumda olan var mı

Kızlar lütfen bana da bakınnn! İki düşüğüm var ikincisini 2014 ağustosta 5 aylıkken suyunun akması nedeniyle kaybettim. Ölü doğurdum patlolojiye gitti sebep bulunamadı vs. Nisan ayından beridir korunmuyoruz ve ben hamile kalamıyorum. Bi doçente gözüktüm ankara da klomen e başladık tık yok iğne yapıldı sonra ovitrelle ile çatlatıldı falan derken yine hamile kalamadım. Ben hiç rahim filmi çekinmedim. Bu ara adet dönemim adetim iki gün aktı sonra kesildi. Eskiden en az 4 gün olurdum ve dolu dolu olurdum. Ve doktorum en son rahimde incelme gibi bişeyden söz etti. Kafam karışık. Çektireyim mi ben de rahim filmi benim durumumda olan var mı
Canim doktorun sana bu ay korunun demedi mi radyasyondan dolayı biz bu ay koruncaz sakin bebek yapma dedi doktorum
hayır canım demedi 3 gün korunun dedi adetim bittikten 1 gün sonra cektırdım yumurtlama günüme kadarda korundum 7 gün falan....

Kızlar İstanbul Bağcılar devlet hastanesinde hsg çektiren var mı? Ben çarşamba günü çekyireceğim ve çok korkuyorum:KK17:

MERHABA DEVLET HASTANESİNDE RAHİM FİLMİ ÇEKİYORLAR MI BENİMDE ÇEKTİRMEM LAZIM AMA ÖZELLER ÇOK PAHALI DEVLETTE DE ÇEKMİYORLAR DİYE BİLİYORDUM BENDE ŞİRİNEVLERDE OTORUYORUM LÜTFEN BANDA YARDIMCI OLUR MUSUN NASIL NE YAPMAM LAZIM

Hsg çektirdikten sonra aynı ay hamile kaldım. Korkulacak hiçbir şey yok bende yazılanları okuyup çok tedirgin bir şekilde gittim. Şişli Ecomar harika bir yer . Tavsiye edilir.. Bu arada hiçbir problem olmamasına rağmen 8 ay bebeğimiz olmamıştı.

MERHABA BENİMDE 1 YILDIR BEBEGİM OLMUYOR DOKTORLAR BİR SORUN GÖRMEDİLER ŞİMDİ RAHİM FİLMİ İSTEDİLER BU AY ADET OLUNCA İNŞALLAH OLMAM ÇEKTİRCEM AMA ÖZELLER ÇOK PAHALI SİZ NE KADARA ÇEKTİRDİNİZ

MERHABA BENİMDE 1 YILDIR BEBEGİM OLMUYOR DOKTORLAR BİR SORUN GÖRMEDİLER ŞİMDİ RAHİM FİLMİ İSTEDİLER BU AY ADET OLUNCA İNŞALLAH OLMAM ÇEKTİRCEM AMA ÖZELLER ÇOK PAHALI SİZ NE KADARA ÇEKTİRDİNİZ
Canim ben 3 gün önce çektirdim medicine hospital diye özel bir hastanede 250 tl anestezi olmadan ve hiç ağrı hissetmedim

Canim ben 3 gün önce çektirdim medicine hospital diye özel bir hastanede 250 tl anestezi olmadan ve hiç ağrı hissetmedim

teşekkürler peki ilacı ile birlikte bu fiyat mı yani 250 tl bir de kadın doğuma gürnmeden direk rahim filmi çektirmek için gidebilirmiyiz birde sonuçlarını hemen alabiliyormuyuz
şimdiden teşekkürler

teşekkürler peki ilacı ile birlikte bu fiyat mı yani 250 tl bir de kadın doğuma gürnmeden direk rahim filmi çektirmek için gidebilirmiyiz birde sonuçlarını hemen alabiliyormuyuz
şimdidenhicbirsrler
Canim herşey dahil 250 tl kadın doguma gitmene gerek yok direk radyoloji katına in onlar direk adetinin bittiği güne randevu veriyorlar film çekildikten yarım saat sonra sonucu alıyorsun.ben gitmeden yarim saat once agri kesici ictim ve hicbirsey hissetmedim

ben 2 senelik ama 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz kadın doğum olarak gittiğin memnun olduğun bir doktor var mı peki rahim filmin temiz çıkınca doktor farklı bir tedavi uyguladımı size ben kaç doktora gittim herşey temiz bir de rahim filmi çektir gel o da temiz çıkarsa durumu göre tedavi uygularız dedi eşimde gitti onda da sorun çıkmadı

ben 2 senelik ama 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz kadın doğum olarak gittiğin memnun olduğun bir doktor var mı peki rahim filmin temiz çıkınca doktor farklı bir tedavi uyguladımı size ben kaç doktora gittim herşey temiz bir de rahim filmi çektir gel o da temiz çıkarsa durumu göre tedavi uygularız dedi eşimde gitti onda da sorun çıkmadı
Canim ben medicine hospital da tuğba hanıma gidiyorum memnunum sen hangi hastaneye gittin benimde esimde srun yok cok sukur

ben en son nisa hastanesinde necla hanıma gittim iyi bir doktora benziyo o dedi herşey temiz bir de rahim filmine bakalım diye

Back