- 23 Mayıs 2011
- 435
- 132
- 303
- 40
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.381
merhaba ,ben bugün rahim filmi çektirdmm hiç ama hiç korkucak birşey yok.10 sn adet sancısı çekiyosunuz sıvı verilince o kdr .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim doktorun sana bu ay korunun demedi mi radyasyondan dolayı biz bu ay koruncaz sakin bebek yapma dedi doktorumkızlar meraba ben hsgden sonra 6. günüm yumurtlama gunumdu ve degerlendırdık rahmımde acı var ara ara neden acaba boyle olan var mı aranzda
Kızlar lütfen bana da bakınnn! İki düşüğüm var ikincisini 2014 ağustosta 5 aylıkken suyunun akması nedeniyle kaybettim. Ölü doğurdum patlolojiye gitti sebep bulunamadı vs. Nisan ayından beridir korunmuyoruz ve ben hamile kalamıyorum. Bi doçente gözüktüm ankara da klomen e başladık tık yok iğne yapıldı sonra ovitrelle ile çatlatıldı falan derken yine hamile kalamadım. Ben hiç rahim filmi çekinmedim. Bu ara adet dönemim adetim iki gün aktı sonra kesildi. Eskiden en az 4 gün olurdum ve dolu dolu olurdum. Ve doktorum en son rahimde incelme gibi bişeyden söz etti. Kafam karışık. Çektireyim mi ben de rahim filmi benim durumumda olan var mı
hayır canım demedi 3 gün korunun dedi adetim bittikten 1 gün sonra cektırdım yumurtlama günüme kadarda korundum 7 gün falan....Canim doktorun sana bu ay korunun demedi mi radyasyondan dolayı biz bu ay koruncaz sakin bebek yapma dedi doktorum
Ben bu doktorları anlamıyorum biri öyle diyo biri böyle.hayır canım demedi 3 gün korunun dedi adetim bittikten 1 gün sonra cektırdım yumurtlama günüme kadarda korundum 7 gün falan....
ewet canım aynen neden böyle anlamıorm bu konuda hep bi belirsizlik var şimdi tutsa bunu dusuncez bu defa düşermi acaba bısey mı olur dıeBen bu doktorları anlamıyorum biri öyle diyo biri böyle.
Kızlar İstanbul Bağcılar devlet hastanesinde hsg çektiren var mı? Ben çarşamba günü çekyireceğim ve çok korkuyorum
Hsg çektirdikten sonra aynı ay hamile kaldım. Korkulacak hiçbir şey yok bende yazılanları okuyup çok tedirgin bir şekilde gittim. Şişli Ecomar harika bir yer . Tavsiye edilir.. Bu arada hiçbir problem olmamasına rağmen 8 ay bebeğimiz olmamıştı.
Canim ben 3 gün önce çektirdim medicine hospital diye özel bir hastanede 250 tl anestezi olmadan ve hiç ağrı hissetmedimMERHABA BENİMDE 1 YILDIR BEBEGİM OLMUYOR DOKTORLAR BİR SORUN GÖRMEDİLER ŞİMDİ RAHİM FİLMİ İSTEDİLER BU AY ADET OLUNCA İNŞALLAH OLMAM ÇEKTİRCEM AMA ÖZELLER ÇOK PAHALI SİZ NE KADARA ÇEKTİRDİNİZ
Canim ben 3 gün önce çektirdim medicine hospital diye özel bir hastanede 250 tl anestezi olmadan ve hiç ağrı hissetmedim
Canim herşey dahil 250 tl kadın doguma gitmene gerek yok direk radyoloji katına in onlar direk adetinin bittiği güne randevu veriyorlar film çekildikten yarım saat sonra sonucu alıyorsun.ben gitmeden yarim saat once agri kesici ictim ve hicbirsey hissetmedimteşekkürler peki ilacı ile birlikte bu fiyat mı yani 250 tl bir de kadın doğuma gürnmeden direk rahim filmi çektirmek için gidebilirmiyiz birde sonuçlarını hemen alabiliyormuyuz
şimdidenhicbirsrler
Canim herşey dahil 250 tl kadın doguma gitmene gerek yok direk radyoloji katına in onlar direk adetinin bittiği güne randevu veriyorlar film çekildikten yarım saat sonra sonucu alıyorsun.ben gitmeden yarim saat once agri kesici ictim ve hicbirsey hissetmedim
umarım rahim filmin temiz çıkmıştır biz doktorlar bir sorun görmemesine rağmen 1 yıldır bebek sahibi olamıyoruz çok üzülüyorumÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM
Sağol canım rahim filmim temiz çıktı hamdolsun bende 1 buçuk senelik evliyim bizimde olmadı dahaumarım rahim filmin temiz çıkmıştır biz doktorlar bir sorun görmemesine rağmen 1 yıldır bebek sahibi olamıyoruz çok üzülüyorum
Canim ben medicine hospital da tuğba hanıma gidiyorum memnunum sen hangi hastaneye gittin benimde esimde srun yok cok sukurben 2 senelik ama 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz kadın doğum olarak gittiğin memnun olduğun bir doktor var mı peki rahim filmin temiz çıkınca doktor farklı bir tedavi uyguladımı size ben kaç doktora gittim herşey temiz bir de rahim filmi çektir gel o da temiz çıkarsa durumu göre tedavi uygularız dedi eşimde gitti onda da sorun çıkmadı
Canim orası ozel mi devlet mi ne kadar muayenesi orda rahim filmi çekilmiyor muben en son nisa hastanesinde necla hanıma gittim iyi bir doktora benziyo o dedi herşey temiz bir de rahim filmine bakalım diye