- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.441
tabi yazarımnerde çektiriyorsunuz fiyatı nedir acaba birde yarın deneyiminizi yazar mısınız
ben istanbulda betatom emar merkezinde çektiricem 250 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi yazarımnerde çektiriyorsunuz fiyatı nedir acaba birde yarın deneyiminizi yazar mısınız
tabi yazarım
ben istanbulda betatom emar merkezinde çektiricem 250 tl
bahçelievlerde canımistanbulun neresinde bende istanbulda oturuyorum medicine hastanesinden randevu aldım anestezi olmadan 250 dediler
bahçelievlerde canım
acısız ağrısız benimkisi anesteziye gerek yokmuş çünkü hiçbişey hissetmeyeceğimi söylediler son sistem makinelermiş
evet canım diğer yerleri de araştırdım fiyat olarak en uygunu buydu. zaten diğer hastaneler eski sistem makine kullanıyorlarmış yani ağrılı acılı sistemmiş o yüzden tercih etmedim.anladım bana oyle dediler ama yine de korku var bende biraz bir de 250 çok mu acaba araştırdınız mı siz hiç birde rahim filminiz temiz çıkarsa doktorunuz bundan sonraki aşamalar için birşey soyledmi
evet canım diğer yerleri de araştırdım fiyat olarak en uygunu buydu. zaten diğer hastaneler eski sistem makine kullanıyorlarmış yani ağrılı acılı sistemmiş o yüzden tercih etmedim.
rahim filminden sonra doktorum ilaç tedavisine başlayacağımızı söyledi...
tabiki yazarımnasıl bir ilaç tedavisi olacak sizin sıkıntınız neydi acaba. doktora filminizi gösterdikten sonra bizi de bilgilendirir misiniz rica etsem bende doktora gösterdiğimde nasıl olacak en azından fikir olur
tabiki yazarım
ilaç olarak klomen tedavisine başlayacakmış
ama benim elle tutulur bir problemim yok
hormonlarım, rahmim, yumurtlamam, eşimin değerleri hepsi normal çıktı
yalnızca rahim filmi kaldı geriye
ben rahim filminden sonra hemen ilaç tedavisine geçmek istemiyorum aslında çünkü filmden sonra hamile kalma olasılığım yüksekmiş
amin canım inşallahyani benim durumum da bu şekilde herşey temiz birtek bu kalmıştı. olasılık yüksek diye doktor mu söyledi acaba. bir de benim kilom 95 bu yüzden mi olmuyor acaba inşallah bu ay ikimiz de bebeklerimizi hissederiz :)
amin canım inşallah
kilo da bebeğe engel olabiliyor bazen, kilo vermeye çalış bence canım
olasılığın yüksek olduğunu doktorum söyledi
ederim tabiteşekkürler gelişmelerden haberdar edersen sevinirim iyi akşamlar
Merhaba arkadaşım bende senin gibiyim bugün adet oldum ve cumartesi için rahim filmine randevu aldım bence o acıya değer en azından orda bir problem varsa onu öğrenmiş olacağız yoksa da kafamız tamamen rahat olcak rabbim ne zaman kısmet ederse artıkSelam ben 2 senelik evliyim.yaklasik 1 senedir bebek istiyoruz ama nasip olmadi.Doktora gittim muayene oldum hormon testi için kan verdim hersey normaldi.Eşim sperm testi verdi 2 kere 1.sinde degerler biraz düşüktü ama doktor önemli bisey olmadigini söylemişti 2.sinde degerler normal oldugunu soyledi.Şimdi ise doktorum rahim filmi istiyor.Ben biraz arastirdim korkmaya basladim.Bana bu konu da yardimci olursaniz sevinirim.Yaptiran kisilerin yazdiklarini da okuyorum ama resmen cesaretimi kaybettim.
Merhaba arkadaşım bende senin gibiyim bugün adet oldum ve cumartesi için rahim filmine randevu aldım bence o acıya değer en azından orda bir problem varsa onu öğrenmiş olacağız yoksa da kafamız tamamen rahat olcak rabbim ne zaman kısmet ederse artık
Ben canlı ornegiyim sakin korkmayın beş dakikalık bi olay[/QUOT
ederim tabi
sana da iyi akşamlar
evet canım bu sabah çektirdimmerhaba arkadasım çektirdin mi filmi