• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Canim orası ozel mi devlet mi ne kadar muayenesi orda rahim filmi çekilmiyor mu
ben geçen hafta cuma günü yolda bayılmışım neyse hastaneye götürdüler butun tahliller filmler temiz çıkınca birde kanda gebelik tahlili yaptırayım dedım 1.20 çıktı sonuç ama benim adetim 01.12.2015 de olmam lazım normal şartlarda bayılmam 20.11.2015 de oldu yani çok erkendi yumurtlama dönemim daha yeni bitmişti bayılınca çok umutlanmıştım ama değer çok düşük çıktı :(

MERHABA DEVLET HASTANESİNDE RAHİM FİLMİ ÇEKİYORLAR MI BENİMDE ÇEKTİRMEM LAZIM AMA ÖZELLER ÇOK PAHALI DEVLETTE DE ÇEKMİYORLAR DİYE BİLİYORDUM BENDE ŞİRİNEVLERDE OTORUYORUM LÜTFEN BANDA YARDIMCI OLUR MUSUN NASIL NE YAPMAM LAZIM
Canım çekiyorlar merak etme hemde hiç ücret almıyorlar, randevu al git muayene ol hsg iste verirler sadece biraz uzun zaman sonraya veriyorlar sıra fazla, bakırköyde, bağcılarda çekiyor:KK45:

arkadaşlar bugün hsg çekileli 4. günüm.şişlide c kollu son teknoloji röntgen cihazında çektirdim(ağrısız sistemdi ama ben anestezi alarak yaptırdım çok korktuğum için) . fakat kanamam hala devam ediyor damla damla.tuvalete gittiğimde falan biraz daha fazla damlama şeklinde.acaba kızlık zarı mı iyice yırtıldı bilmiyorum dr.a gidemiyorum spekulumla bakarsa iyice artar diye.korkmaya başladım.bitkisel yada ilaçla durduran var mı aranızda?forumlardan birinde majezik içen varmış dursun diye:cry:

arkadaşlar bugün hsg çekileli 4. günüm.şişlide c kollu son teknoloji röntgen cihazında çektirdim(ağrısız sistemdi ama ben anestezi alarak yaptırdım çok korktuğum için) . fakat kanamam hala devam ediyor damla damla.tuvalete gittiğimde falan biraz daha fazla damlama şeklinde.acaba kızlık zarı mı iyice yırtıldı bilmiyorum dr.a gidemiyorum spekulumla bakarsa iyice artar diye.korkmaya başladım.bitkisel yada ilaçla durduran var mı aranızda?forumlardan birinde majezik içen varmış dursun diye:cry:
Canim bir sorun olacağını sanmıyorum benimde bugün 4.günüm hala kahverengi akintim var ama doktor normal olduğunu söylüyor

cuma gunu filmi anestezili çektirdim.filmin çekildiği ortam ve o makine bile psikolojimi bozmaya yetti.inanılmaz panik oldum sağolsun hemşireler rahatlattı beni.daha sonra drum ve anestezi uzmanı geldi.uyudum uyandım sanki 5 dk geçmis gibiydi ama 20 dk falan uyumusum.uyandıgımda sadece bir baş donmesi ve bulantı oldu.o kadar hastaneden cıktıgımda turp gibiydim.takiiiiiiiiiii anestezi etkisi geçene kadar..işlemden 10 saat sonra aniden rahatsızlandım bütün gece boyunca ateşlendim alev alev yandım:KK43:inanılmaz bir karın ağrısı yaşadım.nefes alınca bile karnımda batmalar oluyordu.eşim acile goturecekti ama ben istemedim.o kadar korktumki hastaneden artık ne olursa olsun gitmek istemedim.
bir antibiyotik ve fitil yazdı dr. en azından bir ağrı kesicide yazabilirdi..birde özelde çektirdim 500 tlye..
yani kızlar zor gunler gecirdim.cumartesi işe bile gidemedim..çok sukur sonuclar temiz cıktı ya ona seviniyorum işte tek tesellim bu şuan hala gozlerimi kapattıgımda hastanede gibi hissediyorum.ya varya bu işlemi yaptıranlar kesinlikle narkozlu yaptırsın bunun içinde ayrıca sukrettim cok iyi karar verdiğim için

Sanırım bu rahim filmi kişiden kişiye farklılık gösteriyor ben anestezisiz yaptırdım o an hiç ağrım olmadı sıvı verilirken adet sancısı gibi beş saniyelik bir agri hissettim.iki üç saat sonra kasiklarim ağrıdı onuda agri kesici içip hallettim hepsibu kadar.

merhaba arkadaşlar
ben de bir dış gebelik geçirdim ve üç sene sonra bir boş gebelik geçirdim. doktor benim korkularımı görünce içim rahat etsin diye rahim filmi çektirmemi önerdi. ben de beklemedeyim. çektirme konusunda korkularım ve tereddütlerim var.

adetin bittiği günden bir yada iki gün sonra canim

benim bugün adetimin 3.yada 4.günü neden emin olamıyorum çünkü ilk gün sabah leke geldi akşama kadar.akşam 6 dan sonra kırmızılar geldi..lekenin geldiği günü sayarsam bugün 4.günüm saymazsam bugün 3.günüm.ve cuma günü hsg için randevum var..adetim neredeyse bitti lekeye döndü yine.yarında hiç birşey gelmez..cuma günü hsg için geçmi olur sizce.?

kızlar rahim filmi çektirmekten korkmayın. zaten korkacak bir durumda yok. 10 kasım da rahim filmi çektirdim. 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim. hamile kalmamızı büyük yönde etkiliyor.. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

kızlar rahim filmi çektirmekten korkmayın. zaten korkacak bir durumda yok. 10 kasım da rahim filmi çektirdim. 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim. hamile kalmamızı büyük yönde etkiliyor.. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
amın canım umut oldun sımdı bana benımde belırtılerım var biraz... kasıgım agrıo ama rahım filminin etkısı gecmesı lazm deılmı sımdıye kadar adete 7 var

Canim valla banada umut oldun bende bu ay cektirdim ama doktorum korun dedi ne yapsam bilemedim sence ??

benim bugün adetimin 3.yada 4.günü neden emin olamıyorum çünkü ilk gün sabah leke geldi akşama kadar.akşam 6 dan sonra kırmızılar
geldi..lekenin geldiği günü sayarsam bugün 4.günüm saymazsam bugün 3.günüm.ve cuma günü hsg için randevum var..adetim neredeyse bitti lekeye döndü yine.yarında hiç birşey gelmez..cuma günü hsg için geçmi olur sizce.?
Canim geç değil adetin 8.günü çekilmiş olacak bende 7.gün çekilmiştir ama cumaya kadar esinle birlikte olma gebelik olmaması lazım

Canim geç değil adetin 8.günü çekilmiş olacak bende 7.gün çekilmiştir ama cumaya kadar esinle birlikte olma gebelik olmaması lazım

evet canım ya 7.günü yada 8.günü olmuş olacak cuma günü..günümü değiştirmeyim ben o zaman..zaten anladığım kadarıyla hamilelik oluşursa bebeğe bilmeden zarar verilmemesi için bu gün olayı değilmi..

Back