• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

İnsllh Rabbim yardm eder insllh sende ve isteyen herkes evlat sahibi olur. Ck saol seninle konsmk iyi geldi. Kimse cvp vermdi sen verdin ck saol. Allah yar ve yardımcımız olsun insllh.

İnsllh Rabbim yardm eder insllh sende ve isteyen herkes evlat sahibi olur. Ck saol seninle konsmk iyi geldi. Kimse cvp vermdi sen verdin ck saol. Allah yar ve yardımcımız olsun insllh.
Ne demek canim. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Ben de sıkıntıdayım. Gecen sali erken gebelik testi yaptim negatif cikti, suan da adetime 4 gun gecti. Kafam allak bullak. Gidip kan testi yaptirsam mi beklesem mi inan bilemedim. O yuzden cok iyi anliyorum awni

Saol cnm ztn bizi bizdn baska kimse anlamaz cnm. Olan olmayanin halinden anlamaz. Bi yaptr bakalm insllh hamilesindir cnm. İnsllh daha fazla canimiz bu konuda yanmaz. Yaptr. Banada haber ver cnm

Saol cnm ztn bizi bizdn baska kimse anlamaz cnm. Olan olmayanin halinden anlamaz. Bi yaptr bakalm insllh hamilesindir cnm. İnsllh daha fazla canimiz bu konuda yanmaz. Yaptr. Banada haber ver cnm
Haber veririm canim bekleyecegim persembeye kadar sonra kan verecegim. İnsallah Rabbimden hayirlisi

Canim dayanamadim dun gidip kan verdim bugun de sonucunu aldim. Sonuc negatif diye gittim kendimi umutlandirmamak icin , Yuksek ihtimal hamilesiniz ama degerleriniz dusuk dedi. Cumartesi gidip tekrar kan verecegim bakacagim yine. İnsallah kesin derler.
Tebrik ederim cnm inşallah yükselir değerin, kac çıktı bugün peki?

Herkese slm arkadaşlar .Ben dört yillk evliyim bebeğim olmadı bir de fa kimyasal yaşadım.bu ay rahim filmi çekildi hiç birsorun çıkmadı kanamada olmadı ama iki hafta sonra yani iki gündür kahverengi bir lekelenme var.adetime beş gün var .intertenten arastrdim yerlesme kanamsi diye bir şey varmış test ysptrmaktan korkuyorum aynı sonla karşılaşmak çok zor sizce umutlanmalimiykm.bu film çekilince böyle şeyler yasaniyor mu

Hsg çektirdikten sonra aynı ay hamile kaldım. Korkulacak hiçbir şey yok bende yazılanları okuyup çok tedirgin bir şekilde gittim. Şişli Ecomar harika bir yer . Tavsiye edilir.. Bu arada hiçbir problem olmamasına rağmen 8 ay bebeğimiz olmamıştı.

Hsg çektirdikten sonra aynı ay hamile kaldım. Korkulacak hiçbir şey yok bende yazılanları okuyup çok tedirgin bir şekilde gittim. Şişli Ecomar harika bir yer . Tavsiye edilir.. Bu arada hiçbir problem olmamasına rağmen 8 ay bebeğimiz olmamıştı.
esınde sorn varmydı canm

Kızlar İstanbul Bağcılar devlet hastanesinde hsg çektiren var mı? Ben çarşamba günü çekyireceğim ve çok korkuyorum:KK17:

Kızlar merhaba birşey sorucam. Ben önümüzdeki ay klomene başlayacağım doktor bana hiç böyle filmden falan bahsetmedi :( çok iyi bi doktora gidiyorum ama niye ki acaba :(

Back