- 2 Temmuz 2015
- 90
- 41
- 38
- 36
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.341
Canim merhaba test yaptirdin mi sonuc alabildin mi? Benimle ayni durumda olanlari gorunce dertlesmek istiyorum. Benim de adetime 4 gun var erken gebelik testi yapsam mi yapmasam mi bilemedimCnm kısmetse haftaya salı kan testi yaptıracam, bakalım bu ay o gzl hbri alabilecekmiyim :)
Cnm ne yazık ki sonuç negatifCanim merhaba test yaptirdin mi sonuc alabildin mi? Benimle ayni durumda olanlari gorunce dertlesmek istiyorum. Benim de adetime 4 gun var erken gebelik testi yapsam mi yapmasam mi bilemedim
Ben de anestezili yaptırdım. Hiçbirşey anlamıyorsunuz gerçekten. İyiki öyle yaptırmışım.Cnm direk uykuya geçiyorsun gözümü bir açtım ki eşim Bnmde konuşmaya çalışıyor inan hiç bişe hissetmedim, sonrasında öle bi Ağrı'mda olmadı sadece damla şeklinde kanama sürdü 2-3 gün, sende olmaya da bilir. İyi ki anestezi almışım diyorum hiç kasmadan acı duymadan bitti drum sol tüpteki tıkanıklığı açmak içinde ilaçla müdahale etmiş, bunları bilseydim tedirgin olurdum. Çok şükür iyi geçirdim. Sanada şimdiden gecmiş olsun, duanı et gir, Allah'ın izniyle hiç bişe olmaz Cnm :)
Cnm ben bittiği gün çektirdim. Drum öle istemişti, istersen çektir bugün.. Şimdiden gecmiş olsun Cnm Rabbim şifanı versin.İyi geceler ben yeni katıldım gruba bişey soracam arkadaşlar benim üniversite araştırma daki raporu verecek doktor adetin ikinci günü rahim filmi çek dedi ama internette bitiminde cekiliyormus ne yapmalıyım acaba bugün bitti adetim yarın gidip cektireyim mi yoksa ikinci gününü mu bekleyeyim yardimci olur musunuz çok kararsizim
İnşallah gebesindir cnm, Rabbim kabul etsin dualarını.Kizlar ben carsamba gunu erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti. Ve cumartesi adet olmam gerekiyordu ama olmadim daha. Ve artik test alip yapmaya kan vermeye korkuyorum. 3-4 gun daha beklemeyi dusunuyorum. Ve dua ediyorum insallah testte yanlis cikmistir ve umarim hamileyimdir
Canim hic doktora gittin mi? Ben de 14 aylik evliyim. Benim de olmuyordu. Doktora gittik ne bende ne esimde bi problem cikmadi ben yine de rahim filmi cektirdim, catlatma ignesi oldum, ilackullandim. Sen de gitmediysem bi git gorun derim. Hatta esinle birlikte1 sene olmadi daha. Ama bn neden olmadiqni merak ediyorum yardmci olurmsnzzzzz
Canim doktoruna sormadin mi? Ben biraz istege bagli cektirdim. Arkadasim rahim filmini cektirdigi ay hamile kaldi o yuzden ben de hemen istedim. Sen doktoruna gidince sor mutlakaKızlar merhaba ya ben yeni geldim araniza. 8 aylik evlym bebqm olmuo. Hormon testleri yapıldı. Simdi kist tedavisi göryrm. Eğer kistim parçalanırsa. Bna rahim filmi çekerlermi bu konuda yardmci olurmsn.
Canim ozel hastaneye git. Ben de ozel hastaneye gidip baska bir yerde cektirdim. Tabi doktorumun yonlendirmesiyle. Eger bebek istiyorsan da biraz doktor arastir cok istedigini belirt. Bir sene beklemek istemiyorum de. Biz 3. Ayda denemeye basladik 14. Aydayiz hala olmadi. Allahtan hayirlisi ama insan da cok istiyor. Sana da nacizane fikrim 1 sene bekle evliliginin tadini cikar. Arkadaslarimdan hep goruyorum su an istedikleri rahtlik ellerinde yokCanm doktora qttm esimle birlikte onda skntı yok. Kist var bnde suan doğum kontrol hapı kullanıyorum yasmin. 2 kere renkli ultrason cektiler. Hormon testide gecen hafta yaptrdim. Ondada skintı yok. Tıp merkezinde bi doktra qttm. Ya devlete qdnce rahim filmi yapmıolar. 1 sene olsn bekliylm dıo. Bnde adam qbi özel bi hastane bilmiyorum. Tıp merkezindede rahim filmi ceklmıo biliosn. Bilmiyorum bu konularda napılır. Ck caresizm 2 aydr kistle uğrasyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?