Arkadaşlar merhaba, bn de kasım 2014te klomen kullanıp hamilelik oluşmayınca dr un isteği üzerine aralık 2014te rahim filmi çekildim, bnmki anestezi verilerek oldu çünkü böyle işlemlerden aşırı korkan biriydim, film sonucu sol tüpün tıkalı oldugunu söyledi doktor ve önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi, biz de çok bebek istediğimiz için kabul ettk, tabi yine de o zaman gelene kadar bayağı bi düşündük sonra bu şekilde karar verdik, her neyse aşılama da yapıldı diğer ay ve tutmadı, hüsrana uğramıştm çok üzülmüştm çok ağlamıştm, sonra eşimle ara vermeye karar verdik ve haziran 2015e kadar hiç dr a gitmedik, sonra dr u değiştirelim dedik eşimi iknaettm (urfada da imkanlar çok mükemmel düzeyde de değil ama yine de çok şükür) başka bi dr gittik ikna sebebim de dr un erkek olmasıydı ama şu an kendisi diyo iyi ki gitmişiz diye, dra rahim filmimi gösterdik ve bize ne dese bepenirsiniz, bu filme bakıp size teşhis koyarsam nornal yolla çocugunuz olmaz demesin mi, ve bnm öncesinde 8 aylık evliyken bi düşüğüm olmuştu, şu an 3 senelik evliyim, tekrar rahim filmi istedi ve çaresiz kabul ettksonra filmi çekti yine anestezili, çünkü eğer anestezisiz çekmezse sonucun net çıkmayacagını söyledi, sebebi de sıvı girişi sırasında hasta kendini sıkabilrmiş sonuç yanlış çıkabilirmiş diye, çektikten sonra sonucum ne çıktı biliyo musunuz, sadece sol tüpümde çok hafif bir darlık varmış, drum oraya bi işlem yapıp tekrar sıvı göndermiş ve rahatlıkla geçmiş, yani hiçbişeyim yokmuş ve 6 ay boşa üzülmüşüm..
Diyeceğim şu kızlar, kesinlikle iyi bi dr tarafından çekilmeli film, az daha yanlış teşhisten tüp bebeğe yönlendiriyorlardı, kötü bişe oldugu için demiyorum bunu ama bi dr böyle önemli bi kararı pat diyw söyleyince yüzünüze, insan bi tuhaf hissediyo
Lütfen imkanınız varsa iyi bi dr a gidin ve korkmayın hiç korkulacak bişe değil bn gölgesinden bile korkan bi tipim ve iki kere çektiler daha bir kere kürtaj oldm bi kere de aşılama, nolur korkmayın tamm mı, içinizi de ferah tutun Allah vereceği en uygun zamanı bilir, hayırlısını dilemek gerek, sevgiler...