• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Echomarda çekildim ben..cevat hoca var orda..ekibi de kendisi de çok iyi ve içten..450 tl verdik...darısı başına ağrısız sızısız inşallah

Hımm anladım ben üniversite hastanesinde çekildim çok memnun kaldım atlattım çok şükür sonuçlarda temiz çıktı senin sonuçlar nasıl?

Bende dün çekildim ve bendede kasıklarımda refl olcakmış gibi bir his var..bence hsg den dolayı..

Birde bana doktor ilişkiyle ilgili birşey demedi ..48 saat ilişki olmaması mı gerekiyormuş?

Benimde kasıkklarda ağrı var sancı da oluyor inşallah geçer en kısa zamanda. Banada banyo için bişey demedileer ya

Hımm anladım ben üniversite hastanesinde çekildim çok memnun kaldım atlattım çok şükür sonuçlarda temiz çıktı senin sonuçlar nasıl?

Ben daha kendi doktoruma gitmedim..bir kan tahlili daha yaptırmam lazım ondan sonra gidicem.ne güzel sonuçların temiz çıkmış..inşallah benimde öle çıkar

Bana dr um 1 hafta ilişki yasak ve 1 hafta ayakta banyo dedi benimde bugun hsg cekılelı 5 gun bitti yum döneındeyım ilişki olsa birşey olurmu diyorum netten arastırdım hep 48 saat banyo ve ılıskı olmasın diyor

Evet bende baktım burda okuyunca dediğin gibi 48 saat yazıyor hep..48 saat iyidir bence:))

Kan testi istedi prolaktin için..sabah 9a kadar yapılıyor..yaptıramadım daha! 3.5 senedir evliyiz biz..6 aydır falan deniyoruz ama sperm testinden sonra öğrendikki tüp bebek tek şansımız..siz ne kadardır deniyorsunuz

Eşinde mi problem var? Bende 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyoruzz ama olmuyor bende bikaç aydır doktora gidiyorum 3 defa klomen kullandım olmayınca rahim filmi istedi doktorlar . Bende çektim çok şükür Tüplerde sıkıntı çıkmadı adet olunca artık gidecem doktora bakalım bundan sonra ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Eşinde mi problem var? Bende 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyoruzz ama olmuyor bende bikaç aydır doktora gidiyorum 3 defa klomen kullandım olmayınca rahim filmi istedi doktorlar . Bende çektim çok şükür Tüplerde sıkıntı çıkmadı adet olunca artık gidecem doktora bakalım bundan sonra ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Evet eşimde problem..morfoloji sayı ve hız sorunu var..normal yolla olma şansı yok..tüplerime bakmak içşn bende de istediler rahim filmi tedavi öncesi..istedikleri şeyleri yaptırıp başlıycaz tedaviye..hayırlısı olsun hepimiz için

Evet eşimde problem..morfoloji sayı ve hız sorunu var..normal yolla olma şansı yok..tüplerime bakmak içşn bende de istediler rahim filmi tedavi öncesi..istedikleri şeyleri yaptırıp başlıycaz tedaviye..hayırlısı olsun hepimiz için

Aşılama mı yapılacak yoksa tüp bebek mi? ? Amin inşallah rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip eylesin inşallah

Amin inşallah canım peki sen daha once aşılama yaptın mı

Hayır yapmadım..ya biz 6 aydır deniyorduk..sonra eşim sperm testi yaptırdı ve biraz şok olduk açıkcası bütğn değerler çok düşüktü çünkü..araştırıp bi doktor bulduk işte..daha doğrusu şişli memoriala gittik tüp bebek bölümüne..orda doktor yine test istedi hem eşimden hem benden ve çıkan sonuç tine çok düşüktü..sperm sayısının en az 5milyon olması lazımmış aşılama için bizim 300binde sadece:( ikincisinde 1.5milyon oldu ama aşılama olmaz tüp bebek tek çözüm dedi..öle yani..şimdi istediği diğer testleri yaptırıyoruz..bende rahim filmi proşaktin ve amh istedi eşimdende genetik dna testi..hepsini yaptırıp öle gidicez işte..bakalım ondan sonraki süreç nasıl olcak bilmiyorum

Hayır yapmadım..ya biz 6 aydır deniyorduk..sonra eşim sperm testi yaptırdı ve biraz şok olduk açıkcası bütğn değerler çok düşüktü çünkü..araştırıp bi doktor bulduk işte..daha doğrusu şişli memoriala gittik tüp bebek bölümüne..orda doktor yine test istedi hem eşimden hem benden ve çıkan sonuç tine çok düşüktü..sperm sayısının en az 5milyon olması lazımmış aşılama için bizim 300binde sadece:KK43: ikincisinde 1.5milyon oldu ama aşılama olmaz tüp bebek tek çözüm dedi..öle yani..şimdi istediği diğer testleri yaptırıyoruz..bende rahim filmi proşaktin ve amh istedi eşimdende genetik dna testi..hepsini yaptırıp öle gidicez işte..bakalım ondan sonraki süreç nasıl olcak bilmiyorum

Hımm anladım allah dilerse olur inşallah imkansız bişey yok umarım tüp bebeğe gerek kalmadan olur inşallah bide erkeklerden de hormon tahlili alıyormış bende dün duydum onu yaptırdınız mı

Hımm anladım allah dilerse olur inşallah imkansız bişey yok umarım tüp bebeğe gerek kalmadan olur inşallah bide erkeklerden de hormon tahlili alıyormış bende dün duydum onu yaptırdınız mı

Evet hayırlısı bakalım..evet yaptırdık hormon testini normal çıktı onun sonucu

O
bende agustosda cekıldım ama hala gebe kalamadm cunku esımın sperm değerleri dusuk ve hsgde ıkı tupumdeacık cıkdı kzlar devlet te cekdrdgım halde fazla agrı hıssetmed adet sancısı gbydı erseyn hayrlısı yumrtalıklarmda ıyı sukur ama nasıpden ote yol yok. hepnze gecms olsun :)

Zeliha hanim geçmiş olsun hangi devlet hastanesine yaptirdiniz

BEN 15 aydır hamile kalamamıştım, eşimin tahlilleri ve benim 5'li hormon test sonuçlarımda hiçbir sorun yoktu. Bunun için doktorum rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. Ağrılı ve ağrısız yöntemlerini araştırdım ve Şişli Echomar'da Cevat Bayrak'a çektirmeye karar verdim. Fiyatı biraz pahalı 450 TL ama başka yerlerde çektirip canı çok acıyanlar, kanaması olanlar v.s gibi şeyleri okuyunca parası o kadar gözümüzde büyümedi. İyi ki de oraya gitmişim. Doktorum çok çok iyi çıktı. İlacı verdiğini bile hissetmedim! Girmeden önce tüm işlemi anlattı, çıktıktan sonra sonuçları söylemesi de 5 dakika sürmedi. Sonuç: Maalesef rahmimde yapışıklık varmış ve histeroskopi olmam gerekiyormuş! İki adet histeroskopiden sonra şimdi gayet iyiyim regli olmamı bekliyoruz çünkü son bir rahim filmi daha çekilip ameliyatın başarısına bakılacak. İnşallah bebeğim olur benim de artık

Arkadaşlar merhaba, bn de kasım 2014te klomen kullanıp hamilelik oluşmayınca dr un isteği üzerine aralık 2014te rahim filmi çekildim, bnmki anestezi verilerek oldu çünkü böyle işlemlerden aşırı korkan biriydim, film sonucu sol tüpün tıkalı oldugunu söyledi doktor ve önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi, biz de çok bebek istediğimiz için kabul ettk, tabi yine de o zaman gelene kadar bayağı bi düşündük sonra bu şekilde karar verdik, her neyse aşılama da yapıldı diğer ay ve tutmadı, hüsrana uğramıştm çok üzülmüştm çok ağlamıştm, sonra eşimle ara vermeye karar verdik ve haziran 2015e kadar hiç dr a gitmedik, sonra dr u değiştirelim dedik eşimi iknaettm (urfada da imkanlar çok mükemmel düzeyde de değil ama yine de çok şükür) başka bi dr gittik ikna sebebim de dr un erkek olmasıydı ama şu an kendisi diyo iyi ki gitmişiz diye, dra rahim filmimi gösterdik ve bize ne dese bepenirsiniz, bu filme bakıp size teşhis koyarsam nornal yolla çocugunuz olmaz demesin mi, ve bnm öncesinde 8 aylık evliyken bi düşüğüm olmuştu, şu an 3 senelik evliyim, tekrar rahim filmi istedi ve çaresiz kabul ettksonra filmi çekti yine anestezili, çünkü eğer anestezisiz çekmezse sonucun net çıkmayacagını söyledi, sebebi de sıvı girişi sırasında hasta kendini sıkabilrmiş sonuç yanlış çıkabilirmiş diye, çektikten sonra sonucum ne çıktı biliyo musunuz, sadece sol tüpümde çok hafif bir darlık varmış, drum oraya bi işlem yapıp tekrar sıvı göndermiş ve rahatlıkla geçmiş, yani hiçbişeyim yokmuş ve 6 ay boşa üzülmüşüm..
Diyeceğim şu kızlar, kesinlikle iyi bi dr tarafından çekilmeli film, az daha yanlış teşhisten tüp bebeğe yönlendiriyorlardı, kötü bişe oldugu için demiyorum bunu ama bi dr böyle önemli bi kararı pat diyw söyleyince yüzünüze, insan bi tuhaf hissediyo
Lütfen imkanınız varsa iyi bi dr a gidin ve korkmayın hiç korkulacak bişe değil bn gölgesinden bile korkan bi tipim ve iki kere çektiler daha bir kere kürtaj oldm bi kere de aşılama, nolur korkmayın tamm mı, içinizi de ferah tutun Allah vereceği en uygun zamanı bilir, hayırlısını dilemek gerek, sevgiler... :KK200:

Back