- 2 Temmuz 2015
- 90
- 41
- 38
- 36
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.361
Git canim bi gorunmende fayda var. Doktora da rahim filmi cektirmek istedigini soyle. Cunku arkadasim hemen hamile klmistiMedipol mega üniverstesi tüp bebek merkezi mustafa acet doktrn iyi oldqnu duydm. İnsllh iyidr. Bakalm bide oraya qtcm.
Ne demek canim. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Ben de sıkıntıdayım. Gecen sali erken gebelik testi yaptim negatif cikti, suan da adetime 4 gun gecti. Kafam allak bullak. Gidip kan testi yaptirsam mi beklesem mi inan bilemedim. O yuzden cok iyi anliyorum awniİnsllh Rabbim yardm eder insllh sende ve isteyen herkes evlat sahibi olur. Ck saol seninle konsmk iyi geldi. Kimse cvp vermdi sen verdin ck saol. Allah yar ve yardımcımız olsun insllh.
Haber veririm canim bekleyecegim persembeye kadar sonra kan verecegim. İnsallah Rabbimden hayirlisiSaol cnm ztn bizi bizdn baska kimse anlamaz cnm. Olan olmayanin halinden anlamaz. Bi yaptr bakalm insllh hamilesindir cnm. İnsllh daha fazla canimiz bu konuda yanmaz. Yaptr. Banada haber ver cnm
Canim dayanamadim dun gidip kan verdim bugun de sonucunu aldim. Sonuc negatif diye gittim kendimi umutlandirmamak icin , Yuksek ihtimal hamilesiniz ama degerleriniz dusuk dedi. Cumartesi gidip tekrar kan verecegim bakacagim yine. İnsallah kesin derler.İnsllh cnm hayırlısı
Tebrik ederim cnm inşallah yükselir değerin, kac çıktı bugün peki?Canim dayanamadim dun gidip kan verdim bugun de sonucunu aldim. Sonuc negatif diye gittim kendimi umutlandirmamak icin , Yuksek ihtimal hamilesiniz ama degerleriniz dusuk dedi. Cumartesi gidip tekrar kan verecegim bakacagim yine. İnsallah kesin derler.
3,5 cikti canim ben degerlerden hicbir sey anlamiyorum. Cumartesi tekrar gidecegim doktoraTebrik ederim cnm inşallah yükselir değerin, kac çıktı bugün peki?
Cnm 5 ve üstü gebelik diye biliyorum, inşallah yükselir cnm değerin3,5 cikti canim ben degerlerden hicbir sey anlamiyorum. Cumartesi tekrar gidecegim doktora
esınde sorn varmydı canmHsg çektirdikten sonra aynı ay hamile kaldım. Korkulacak hiçbir şey yok bende yazılanları okuyup çok tedirgin bir şekilde gittim. Şişli Ecomar harika bir yer . Tavsiye edilir.. Bu arada hiçbir problem olmamasına rağmen 8 ay bebeğimiz olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?