Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Biraz uzun olmuş hakkınızı helal edin, he bide şimdi 12 haftalık hamileyim, ümidinizi yitirmeyin eğer bebek istiyorsanız, Allah a emanet olun...

Cnm paylaşımın İçin teşekkür ederim eğer çok özel değilse dr larının isimlerini paylaşabilirmisin?
Tabi ki paylaşırım, urfa da mıikamet ediyosun canm, academia da esma hocaya gitmiştim ilk filmimi çeken oydu, ikinci gittiğim ve hala da ona gidiyorum ve çok çok memnun oldugum şanmed hastanesinde mehmet ağar, Allah vesile oldugu için ondan razı olsn, kesinlikle erkek dr falan diye eşinin veya senin takıntın varsa, olmasın, gözün kapalı güvenebilirsin o konuda da

Hımmm yok Cnm Bnmde takıntım bende erkek dr A gidiyorum, anestezi aldım bende bu ay filim çektirdim. Dr um daha önce Urfa'da görev almış bi anda endişe duydum :) Rabbim Banada isteyen herkeseeeee o gzl duyguyu yaşatır inşallah, sen gebesin bize dua et olur mu

kızlar bende bi aksilik cıkmazsa çarsamba cekileceğim bana dua edin ins iyi cıkar sonuclarım.özelde 550 tlye narkozlu olacak.
drum özellikle adetin kahverengiye donunce gel dedi.rahim ağzı kapanmadan cekilmesi gerekiyormus.7.gunu cekilecegm

Son düzenleme:
Tabi ki ederim canm Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah, çok iyi anlıyorum böyle isteyen herkesi çünkü 3 ayöncesine kadar bn de böyleydim, stres olma tamm mı, bu arada hsg sonucun nasıl çıktı canm

Hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah güzel kardeşim, geçmiş olsn şimdiden, bn de adet bitiminin ikinci günü gitmiştm ikisinde de

Tabi ki ederim canm Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah, çok iyi anlıyorum böyle isteyen herkesi çünkü 3 ayöncesine kadar bn de böyleydim, stres olma tamm mı, bu arada hsg sonucun nasıl çıktı canm
Cnm sol tüpümde tıkanıklık varmış ilaç ile açmış dr um..çok şükür şimdilik iyiyim haftaya kısmetse kan tahlili verecem inşallah o gzl hbri alırım, Rabbim sanada bebişini kucağına almayı nasip etsin Cnm.

Aaa, açılmış olmasına çoooookkk sevindimm, böyle hsg den sonra hamile kalan çok kadın var, ümidini yitirme elinden geleni yap, gerisini Rabbime bırak inş o güzel haberi alırsın çok sevindim canım adınaa

Ayyy Cnm bnm çok teşekkür ederim inşallah gebeyim dir, bnm için dua et olur mu? Senin duaların kabul olur hayırlı ise

İnşallah canım hayırlı zamanda seninle olsun inşallah bebeğin, tamm dua ederim tahmini adet günün ne zaman

Merhaba ben Uskudar Mihrimah sultan hastanainde fiyatindan dolayi yaptirdim. Son anda vazgecmeyi bile dusundum. Ben aci cekmeyi beklerken karnimda bir dolgunluk hissettim. Hic bir sekilde aci hissetmedim. Iemeron ilacini kullandilar. Sgk li oldugum icin 275 tl odedim. Ehil ellerde hic korkulmasina gerek yokmus meger.

Canım Bende anestezi alarak yaptırcam ama korkuyorum ya Nasıl uyku mu geliyor ağırlık mı çöküyo hep onu düşünüyorum

Canım Bende anestezi alarak yaptırcam ama korkuyorum ya Nasıl uyku mu geliyor ağırlık mı çöküyo hep onu düşünüyorum
Cnm direk uykuya geçiyorsun gözümü bir açtım ki eşim Bnmde konuşmaya çalışıyor inan hiç bişe hissetmedim, sonrasında öle bi Ağrı'mda olmadı sadece damla şeklinde kanama sürdü 2-3 gün, sende olmaya da bilir. İyi ki anestezi almışım diyorum hiç kasmadan acı duymadan bitti drum sol tüpteki tıkanıklığı açmak içinde ilaçla müdahale etmiş, bunları bilseydim tedirgin olurdum. Çok şükür iyi geçirdim. Sanada şimdiden gecmiş olsun, duanı et gir, Allah'ın izniyle hiç bişe olmaz Cnm :)

Tşk ederim tatlım biraz olsun rahatladım sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…