- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.261
Kullanımı Nasıl Cnm o cayın?Canim merhaba bana doktorum hayit tohumu cayi verdi hazirlari da satiliyor hatta. Arkadasim rahim filmi cektirdi hayit tohumu cayi icti klomen kullandi yumurta tembelligi olmasina ragmen hemen hamile kaldi. Sen de cayi bi dene istersen
1 tatli kasigi hayit tohumu uzerine taze kaynatilmis sicak su ilave edip 10 15 dakika demlendikten sonra icilir. Yaziyor ve doktorum gunde iki kere dedeKullanımı Nasıl Cnm o cayın?
Cnm cok saol bende aldm hayit suyunu cok aci ama bu ay bir adet olaym hemen baslim olmadi cayini alimCanim merhaba bana doktorum hayit tohumu cayi verdi hazirlari da satiliyor hatta. Arkadasim rahim filmi cektirdi hayit tohumu cayi icti klomen kullandi yumurta tembelligi olmasina ragmen hemen hamile kaldi. Sen de cayi bi dene istersen
Ins canim hadi hayrlisi bakalm sende iyi sonuc alirsnSelam kızlar pAzartesiye echomara rand aldım rahim filmi için...inşallah iyi çıkar
Canim ben de denedim icmeyi ama bir turlu icemedim. Artik klomen ise yarar diye umuyorumCnm cok saol bende aldm hayit suyunu cok aci ama bu ay bir adet olaym hemen baslim olmadi cayini alim
Canim yakin arkadasim cektirdi yumurta tembelligi olmasina ragmen hamile kaldi ben de bu ay cektirdim insallah guzel haber almayi bekliyorumSelam arkadaslar bende bu ay hsg çektirdim.hsg çekiminden sonra hamile kalan varsa bilgi verin lütfen
Selam arkadaslar bende bu ay hsg çektirdim.hsg çekiminden sonra hamile kalan varsa bilgi verin lütfen
İnşallah canım benim herşey normal çıktı bakalım bekliyoruzCanim yakin arkadasim cektirdi yumurta tembelligi olmasina ragmen hamile kaldi ben de bu ay cektirdim insallah guzel haber almayi bekliyorum
Canim cok korkma beni de cok korkuttular. Evet aciyor ama bu senin aci esigine bagli ve sakin kendini kasma rahat ol hemen yapip bitiriyorlar cunku.Kızlar bende yarın sabah çekilecem inşallah rahim filmi. Ama çok tedirginim çok korkuyorum çekilenler lütfen yazsın nasıl geçti?
Doktor ilac falan verdi mi sanaİnşallah canım benim herşey normal çıktı bakalım bekliyoruz
Yok canım bizim bütün testlerimiz iyi çıktı ilaç falan vermedi ama herşey nasip tabi.Doktor ilac falan verdi mi sana
Biz de esimle test yaptirdim hic olumsuz bir sey gormedi doktor. Yine de gebeligi kolaylastirmasi icin ilaclar verdi bana carsamba gunu de gidip hem hsg sonucunu gosterecegim hem de yumurta takibine baslayacakYok canım bizim bütün testlerimiz iyi çıktı ilaç falan vermedi ama herşey nasip tabi.
Benide korkuttular valla ama kaçış yok yarın çekilecem nasipse .korkunun acele faydası yok teşekkür ederim tesellin için canımCanim cok korkma beni de cok korkuttular. Evet aciyor ama bu senin aci esigine bagli ve sakin kendini kasma rahat ol hemen yapip bitiriyorlar cunku.
Bende üniversite hastanesiinde çekilecem acaba iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ? Özel hastanelerde çekiyor çünkübende agustosda cekıldım ama hala gebe kalamadm cunku esımın sperm değerleri dusuk ve hsgde ıkı tupumdeacık cıkdı kzlar devlet te cekdrdgım halde fazla agrı hıssetmed adet sancısı gbydı herseyn hayrlısı yumrtalıklarmda ıyı sukur ama nasıpden ote yol yok. hepnze gecms olsun :)
Ben bi özel hastanede sordum anestezili 500tl dedilerKizlar rahim filmini anestezili ne kadara yapiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?