• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Canim merhaba bana doktorum hayit tohumu cayi verdi hazirlari da satiliyor hatta. Arkadasim rahim filmi cektirdi hayit tohumu cayi icti klomen kullandi yumurta tembelligi olmasina ragmen hemen hamile kaldi. Sen de cayi bi dene istersen
Cnm cok saol bende aldm hayit suyunu cok aci ama bu ay bir adet olaym hemen baslim olmadi cayini alim

Kızlar bende yarın sabah çekilecem inşallah rahim filmi. Ama çok tedirginim çok korkuyorum çekilenler lütfen yazsın nasıl geçti? :(

Kızlar bende yarın sabah çekilecem inşallah rahim filmi. Ama çok tedirginim çok korkuyorum çekilenler lütfen yazsın nasıl geçti? :KK43:
Canim cok korkma beni de cok korkuttular. Evet aciyor ama bu senin aci esigine bagli ve sakin kendini kasma rahat ol hemen yapip bitiriyorlar cunku.

Yok canım bizim bütün testlerimiz iyi çıktı ilaç falan vermedi ama herşey nasip tabi.
Biz de esimle test yaptirdim hic olumsuz bir sey gormedi doktor. Yine de gebeligi kolaylastirmasi icin ilaclar verdi bana carsamba gunu de gidip hem hsg sonucunu gosterecegim hem de yumurta takibine baslayacak

bende agustosda cekıldım ama hala gebe kalamadm cunku esımın sperm değerleri dusuk ve hsgde ıkı tupumdeacık cıkdı kzlar devlet te cekdrdgım halde fazla agrı hıssetmed adet sancısı gbydı herseyn hayrlısı yumrtalıklarmda ıyı sukur ama nasıpden ote yol yok. hepnze gecms olsun :)

Canim cok korkma beni de cok korkuttular. Evet aciyor ama bu senin aci esigine bagli ve sakin kendini kasma rahat ol hemen yapip bitiriyorlar cunku.
Benide korkuttular valla ama kaçış yok yarın çekilecem nasipse .korkunun acele faydası yok teşekkür ederim tesellin için canım

bende agustosda cekıldım ama hala gebe kalamadm cunku esımın sperm değerleri dusuk ve hsgde ıkı tupumdeacık cıkdı kzlar devlet te cekdrdgım halde fazla agrı hıssetmed adet sancısı gbydı herseyn hayrlısı yumrtalıklarmda ıyı sukur ama nasıpden ote yol yok. hepnze gecms olsun :)
Bende üniversite hastanesiinde çekilecem acaba iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ? Özel hastanelerde çekiyor çünkü

Back