- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.241
Evet aslında benim de kafamda vardi iki embriyo ama biz bir taneye bile razı olduğumuz için çok düşünmedik o kısmı. Olursa çok güzel olur tabi bir taşla iki kuş: )Evet zor olur ama oralarda şans daha yüksek gibi. Bebiş için değer. İnşallah canım Çok sağol. Senin de inşallahhhh istediğin şekilde sağlıklı ikizin olur :)
Arkadasim ben izmirdeyim gecen hafta anestezili 700 tl ye cekildimMerhaba herkese, bizde tüp bebek tesavisine başlıyoruz..şişli memoriala karar verdik..rahim filmi istediler benden de..yakın zamanda çekitrmiş olan varsa nerde ne kadara çektirdiniz paylaşırsanız çok sevinirim...
Bir de eşimde problem olduğu için genetik test istedi ondan..onu yaptıran var mı acaba ?
Arkadasim ben izmirdeyim gecen hafta anestezili 700 tl ye cekildim
Ben adanada ozel bir hastanede 400 cektrsm anestezili degildi bnmki cok korkmustm ama inan 3 ya 4 dk falan suruor az acior abartilsigi gibi dgl bnm cok kanamam oldu rahim filmdn sonra ama cogu kiside kanama olmams her bunyeye gore degisior sanrm. Oyle cnmArkadasim ben izmirdeyim gecen hafta anestezili 700 tl ye cekildim
Ben adanada ozel bir hastanede 400 cektrsm anestezili degildi bnmki cok korkmustm ama inan 3 ya 4 dk falan suruor az acior abartilsigi gibi dgl bnm cok kanamam oldu rahim filmdn sonra ama cogu kiside kanama olmams her bunyeye gore degisior sanrm. Oyle cnm
Kimi acidi diyor kimi anestezilik bisi diil diyor canim.Fiyat baya farkediyormuş anestesiyle arasında..bilemedim bende kiminde çok acı olmuş kimi katlanılabilir diyor..bakalım karar vericem birşeye artık..saol buarada
arkadaşlar merhaba
bende yarın hsg çekilcem
doktor bana fitil verdi, hsg öncesi kullanan varmı acaba ???
evet hsg ve rahim filimi aynı şey :)Hsg ile rahim filmi aynı şey mi? Cahilce bir soru olabilir kusıra bakmayın :) ben ay sonuna doğru çekilicem rahim filmi ama fitil falan vermedi bana
evet hsg ve rahim filimi aynı şey :)
bana 2 tane ilaç verdi, bi tane antibiyotik birini gelmeden önce iç bi tanede akşam içeceksin dedi
bi tane de fitil verdi, gelmeden önce kullan dedi
Doktorm bana 3 gun iliski yasak dedi ki zaten yapamzfm ilk gun cok kotu kanamam oldu bir hafta kanamam oldu ve bu ay adet olamadm herksn bunyesi farkli herksteki tepkiler farkli demekki bana ilac vermedi bu ay ara verelm dedi adet.olmayi bekliorm sende isi sansa birakma cnm yumurtanda gelisms hadi bakalm ii haberlerini bekliorm ins olur canimKizlar selam. Bende bugun anestesisiz hsg cektirdim. Doktor görüntüyu net alamadigi icin aynı işlemi 2 kere yapti. Oyuzden canim baya yandı, ama genel olarak zor ve dayanilmayacak bi islem degil.sag tüp acıkmış, solda da küçük tikaniklar vardi muhtemelen açıldı dedi. Islemden sonra kahverengi lekelenmeler oldu. Bu gece iliskiye girmeyin yarin girin dedi. Ama 2 yumurtam olustu klomenle ve biri 19 mm. O yuzden riske atmayip ben bu gece de yapicam. Korkmayın ve bian once yaptirin kafaniz rahatlasin.
hayır anestesiz yaptırcamBana bir şey vermedi ya..sadece reglin bitsin ondan 3 4 gün sonra çektirebilirsin dedi..sen nerde çektireceksin..anestezlimi yaptıracaksın?
Ins cnm normal kanaman bende de olsu sknti yaoma birka gune gecior bnmde bir hafta kanamam okmstu.Herkese slm, bende cumartesi anestezili hsg çektirdim. 3. Gün hala akıntım var kanamalı.sol tüp te tıkanıklık varmış acılmış. İnşallah bu ay hamile kalabilirim, rabbim isteyen herkese yaşatsın bu gzl duyguyu( amın)
ben istanbul kavacıkta özel bi hastanedete 700 e çekildim normalde sigorta vardı ama bunu karşılamıyomuş..gerçi baya korkmuştum çektirmeden bir sürü şey okudum nerdeyse ağlicaktım ama hiç anlamadım bile gayet rahattı doktorumda sağolsun iyiydi.anestesizdi bu arada...kanamam olmadı biraz lekelenme gibi oldu geçti.Bende izmirliyim:) ama istanbulda yaşıyorm..
Ben daha çok yeniyim de konulara çok hakim değilim..genelde anestezili mi çekiliyor rahim filmleri
Canim merhaba bana doktorum hayit tohumu cayi verdi hazirlari da satiliyor hatta. Arkadasim rahim filmi cektirdi hayit tohumu cayi icti klomen kullandi yumurta tembelligi olmasina ragmen hemen hamile kaldi. Sen de cayi bi dene istersenCanim ben sogan kurune basladm 6 gun icebikdm sonra inan icemdm ablam faydasini gordu inan midem bulanuor kusmaktn bir hal oluorm ben yapamdm onu ya bu ay klomen verir doktorm ablam sk sk tarcin cayi ic dedi gloforuda duzenli alacgm bu aralar daha cok dikkat edecgm bakalm hayrlisi.adet de olack gibiym sanki sivilcelerm cikti bakalm birde hafif karin agrim da basladi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?