• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

A aryastark1 Hsg biraz geç mi çekildi 10 gün kalamı adetine çekindin. Bi drunu ara istersen
piramitt piramitt Yok cnm aradım dru randevu için o gün izindeydi ertesi gün gelecekti yoğundu ama bi araya alıcaktım randevuyu baktım sabah regl olmuşum. Gitmedim bende. Benimde ilk gün çok kanamam oldu sonra azalarak 5. Gün bitti kanamam. Yok cnm pko bende. Eşim tedavi görüyo. Tüp bebeğe geçmeden 6 ay deneyin demişti Dr öyle muayene için gittim film istemişti Dr.

A aryastark1 Hsg biraz geç mi çekildi 10 gün kalamı adetine çekindin. Bi drunu ara istersen
piramitt piramitt Yok cnm aradım dru randevu için o gün izindeydi ertesi gün gelecekti yoğundu ama bi araya alıcaktım randevuyu baktım sabah regl olmuşum. Gitmedim bende. Benimde ilk gün çok kanamam oldu sonra azalarak 5. Gün bitti kanamam. Yok cnm pko bende. Eşim tedavi görüyo. Tüp bebeğe geçmeden 6 ay deneyin demişti Dr öyle muayene için gittim film istemişti Dr.
Yok cnm adetm bittigi gun cektirdm ben normalde 27 sinde eylulun adet olmam lazmdi iste bugun 8 ekim oldu hala belirti yok adet olmadim test yaptm 3 gun omce negatifti.

burada okuduğum olumsuz yorumlardan dolayı yaklaşık bir yıldır ertelediğim filmi bugün çektirdim hemde bayıltılmadan ve hiçte korkulacak bi yanı olmadığını gördüm bu arada ağrı eşiğim çok düşüktür. lütfen olumsuz yorum yazanlar ballandıra ballandıra anlatıp milletide korkutmayın. filmi çektirecek olanlarda sakın korkmayın eğer muayene olurken sıkıntı yaşamıyorsanız bu filmdede sıkıntı yaşamazsınız hem doğacak bebeğinizi düşünüp motive olun derim

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Cnm bnmde ilk gub cok fena kanamam oldu sonraki gunlerde geldi bir hafta kanamam oldu doktorum normal dedi bende diorm bu hsg den sonra cok kanamam oldugu icin adet olmdm sanrm diorm istahim cok acik surekli uykum var psikolojik mi bilmiorm ama hic adet belirtm yok aksine hamilelik belirtilerm var. Ah kizlar nolck bu halimz cnm sende mi pko hastasisn
Sanırım geç çekildi: ( aradim doktorumi doktor adet olmuşsundur dedi.pko yok canım bende. Eşimde sorun var tüp bebek için hsg çekildi

Aradim cnm adettir dedi geç çekilmişti çünkü. Bende de Sorun yok. Tüp tedavisinie baslayacaz

piramitt piramitt Soğan kürü denedin mi cnm hiç? Bi denesene fayda bulan çok. Drada git tabi
Canim ben sogan kurune basladm 6 gun icebikdm sonra inan icemdm ablam faydasini gordu inan midem bulanuor kusmaktn bir hal oluorm ben yapamdm onu ya bu ay klomen verir doktorm ablam sk sk tarcin cayi ic dedi gloforuda duzenli alacgm bu aralar daha cok dikkat edecgm bakalm hayrlisi.adet de olack gibiym sanki sivilcelerm cikti bakalm birde hafif karin agrim da basladi bugun

piramitt piramitt Kuzenimdede kist var onada iç dedik içemedi oda soğan kürünü. Adet olunca hemen başla derim tedaviye. Rabbim vesile kılmıştır belki tedaviyle gelir bebiş.

A aryastark1 İyi bi yer seçin cnm madem sorunlar büyük sperm yada oluşursa fazla embriyo dondurun mutlaka. Lazım olabilir sonrasında. Bizde geçicez tüp bebeğe Kaan hocadan haber bekliyorum. Ona göre Zamanını belirleriz. Ankara fakültesini önerdi bize o yüzden sordum.

A aryastark1 İyi bi yer seçin cnm madem sorunlar büyük sperm yada oluşursa fazla embriyo dondurun mutlaka. Lazım olabilir sonrasında. Bizde geçicez tüp bebeğe Kaan hocadan haber bekliyorum. Ona göre Zamanını belirleriz. Ankara fakültesini önerdi bize o yüzden sordum.
Burda bi deneyelim dedik cnm önce. İnşallah tutar. Tutmazsa ankaraya istanbula yoneliriz. Spermleri dondurduk. Iltihabim var şu an. Geçmesini bekliyoruz. Her ihtimale karşı simir testi de istedi doktor. Bakalım önümüzdeki ay baslar inşallah

A aryastark1 Farklı şehir gerçekten zor oluyo. İstanbul'da teyzem vardı rahattım ama Ankara'da ne yapıcam bilmiyorum. İnş iltihap geçer önümüz ay başlarsın sende bebişini kucağına alırsın. İki embriyo istiyorum ben :) ikizlerimiz olur belki. Sende iste bence

A aryastark1 Farklı şehir gerçekten zor oluyo. İstanbul'da teyzem vardı rahattım ama Ankara'da ne yapıcam bilmiyorum. İnş iltihap geçer önümüz ay başlarsın sende bebişini kucağına alırsın. İki embriyo istiyorum ben :) ikizlerimiz olur belki. Sende iste bence
Evet zor olur ama oralarda şans daha yüksek gibi. Bebiş için değer. İnşallah canım Çok sağol. Senin de inşallahhhh istediğin şekilde sağlıklı ikizin olur :)

Back