- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 133
- 32
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.281
Ben çekilmedim henüz ama anestezi ye gerek yok diyorlarKizlar rahim filmini anestezili ne kadara yapiyolar
bence ozel hastaneyede anestezıyede gere yok abartılcak bsy deıl
Bende senin gibi çok korkarak gittim ben anestezi aldım, iyi kide çekilmişim sol tüp bayağı tıkalıymış açmış dr ilaçla... Hiç bir ağrı sancı olmadı daha sonrasında da. Keşke daha önce çektirseydim dedim, inşallah bu ay gebe kalabiliriz :)Umarım inşallah benimde zor geçmez
Bende senin gibi çok korkarak gittim ben anestezi aldım, iyi kide çekilmişim sol tüp bayağı tıkalıymış açmış dr ilaçla... Hiç bir ağrı sancı olmadı daha sonrasında da. Keşke daha önce çektirseydim dedim, inşallah bu ay gebe kalabiliriz :)
Bnm dr um tercihi bu yöndeydi belki bi sıkıntı olduğunu biliyordu, rabbim yardımcın olsun daha iyi olacağını düşün derin derin nefes al, geçecekAmin inşallah rabbim bütün isteyenlere nasip eylesin inşallah bende anestezili düşünüyordum da çekenler anesteziye gerek yok dediler bende vazgeçtim
Bnm dr um tercihi bu yöndeydi belki bi sıkıntı olduğunu biliyordu, rabbim yardımcın olsun daha iyi olacağını düşün derin derin nefes al, geçecek
bende agustosda cekıldım ama hala gebe kalamadm cunku esımın sperm değerleri dusuk ve hsgde ıkı tupumdeacık cıkdı kzlar devlet te cekdrdgım halde fazla agrı hıssetmed adet sancısı gbydı herseyn hayrlısı yumrtalıklarmda ıyı sukur ama nasıpden ote yol yok. hepnze gecms olsun :)
Evet canım hemen başlayacağız. Çünkü benim eşimin problemi büyük. Doktorlar boşuna ilaçlarla aşılama ile zaman kaybetmeyin dediler. D.bakirdayiz biz. Burda deneyelim diyoruz önce
Merhaba kızlar, bende dün çekildim hsg..o kadsr tedirgin ve korkarak gittim ki anlatamam..ama ne bir acı ne de bir ağrı hissettim çok şükür..hiç korktuğum gibi olmadı..bir kaç damla kanama olabilir dediler ama o da olmadı..sadece sonrasında regl olcakmışım gibi bir hissettim kasıklarımı o kadar..inşallah hepinizin böle rahat geçer
Bence fırsatı kaçırma 5 gün gecmiş üstündenkızlar merhaba bende persembe gunu cekılmıstı cok sukur temız cıktı dr 1 hafta ılıskı yasak dedı bende sımdı yum donemındeyım bugun ılıskı olsa bırsey olurmu sıze dr lar ılskıyle ılgılı bırsey dedımı
Bence fırsatı kaçırma 5 gün gecmiş üstünden
Yumurtlama dönemindendir muhtemelen, istersen dr una bir danış içindenden ne geliyorsa öle yap kasma kendini hiçyanı persembe öglen cekılmıstım zaten bırsey olmaz galıba netten arastırdım 48 saat dıyor zaten bende kacırmak ıstemıyorum ama bırsey olurmu dıyede tedırgınım o yuzden karar veremdım ve gun ıcınde kasıkalrımda sancı oluyor bu hsg den mı yum donemındeyım ondanmı bılemedım
Yumurtlama dönemindendir muhtemelen, istersen dr una bir danış içindenden ne geliyorsa öle yap kasma kendini hiç
Çok geçmiş olsun darısı bizim başımıza peki nerde çekildin? Özel mi
bende yumdandır dıye dusunyorum hsg den olsa sureklı olur ıcımden yapmak gelıyor ama kararszda kalıyorum
Bende dün çekildim ve bendede kasıklarımda refl olcakmış gibi bir his var..bence hsg den dolayı..
Birde bana doktor ilişkiyle ilgili birşey demedi ..48 saat ilişki olmaması mı gerekiyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?