• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

friendlyfriendly friendlyfriendly Ah canım benim ağzından bal damlıyor :KK16:Belki bu ay kalırsın cnm incirde kullanmışsın inş fayda eder. Hangi marka ovu testi kullanıyorsun cnm. Bende Ekim Ayı için istiyorum. Hiç kullanmadım bilemedim hangisini alsam.
Canim ben laboqouick marka aldim gttgdyrdan gebelik testiyle birlikte almistim gebelik testindende memnundum gebeligimi 5 gun onceden gostermisti o gunler hayal gibi:( Rose5588 Rose5588

canım doğru incir ortadan ikiye bölerek 15dk kaynatıyosun, ben 1 hafta sonra havuçta eklemeye başlamıştım onu da 20 dk kaynatıyorsun.dediğin gibi ılıyınca aynı kaba koyup karıştırıyorsun at dolaba sabah akşam iç en fazla 2günde bir tazesini yap.
Bende dun ve bugun havucla birlikte yaptim bugun sonuncusunu yaptim malum bayram sehirdisina cikicaz:(

biz hani olursa olsun diye geçen sene ekim ayında korunmayı bırakmıştık, ama gün falan hiç dikkat etmedik. daha sonra Ocak 2015 itibari ile yumurtlama günlerini takip ederek deniyoruz yaklaşık totalde 1 yıl oldu işte korunmayalı.
Rahim filmi neden cekindin dr mu istedi tedavi sureci oldumu canim?

friendlyfriendly friendlyfriendly Hayal ki hayal :KK42:Geçen hafta arkadaşım geldi tekirdağdan..aynı zamanda hamile kalmıştık onun kızı 2 yaşını geçiyo ama malesef benim kuzum beni bıraktı:cry:
Bizimkiler sıpada ondan... esime diyorum hele bi gelsin poposunu îsırcam nerde kaldin sen essek sipasi diye.. esimde hişştt diyo:)

friendlyfriendly friendlyfriendly Hemde tam eşek sıpası :) Haberi yok burda onu 4 gözle bekleyen anne babası var :) Rabbim önce en hayırlısıyla versin sonrada bizleri onlara onlara bizleri doyursun..hiçbir şey içimizde kalmasın :) Tüm heveslerimizi yaşatsın inşallah..

friendlyfriendly friendlyfriendly Hemde tam eşek sıpası :) Haberi yok burda onu 4 gözle bekleyen anne babası var :) Rabbim önce en hayırlısıyla versin sonrada bizleri onlara onlara bizleri doyursun..hiçbir şey içimizde kalmasın :) Tüm heveslerimizi yaşatsın inşallah..
Ne guzel dua etmissin canim insallah.. su an benimle ayni hisleri yasayan biriyle konusmak icimi rahatlatiyo umuduma umut oluyo.. kimi zaman cok karamsar oluyorum esimi kiriyorum uzuyorum sonra icim icimi yiyo uzuluyorum hepsi bebeksizlkkten biliyorum..

Rahim filmi neden cekindin dr mu istedi tedavi sureci oldumu canim?
ekim ayında 1 yıl olacak deneyeli, hormon testinde sorun yok eşimde sorun yok en son rahim filmi ile tüplere bakalım dedi doktor ondada sorun çıkmadı bakalım daha ne kadar bekleceğiz yada daha ne yapmamız gerekiyor bende bilmiyorum

ekim ayında 1 yıl olacak deneyeli, hormon testinde sorun yok eşimde sorun yok en son rahim filmi ile tüplere bakalım dedi doktor ondada sorun çıkmadı bakalım daha ne kadar bekleceğiz yada daha ne yapmamız gerekiyor bende bilmiyorum
Seninle ayniyiz aramizdaki fark bizim 1.5 yil oldu ve 2 kaybim var. Dr nasil bi yol cizdi peki tedaviye baslicak misin yoksa denemeye devam mi?

Seninle ayniyiz aramizdaki fark bizim 1.5 yil oldu ve 2 kaybim var. Dr nasil bi yol cizdi peki tedaviye baslicak misin yoksa denemeye devam mi?

şuan için denemeye devam rahim filminden sonra şansın biraz daha artacağını söylemişti sanırım bir kaç ay daha bu şekilde gideriz. ancak diyelim hadi 6 ay daha olmadı bir sonraki adım tedavi nedir bilmiyorum onu gidince soracağım. aşılamaya gerek yok demişti bakalım ne olacak. sen ne durumdasın şuanda?

şuan için denemeye devam rahim filminden sonra şansın biraz daha artacağını söylemişti sanırım bir kaç ay daha bu şekilde gideriz. ancak diyelim hadi 6 ay daha olmadı bir sonraki adım tedavi nedir bilmiyorum onu gidince soracağım. aşılamaya gerek yok demişti bakalım ne olacak. sen ne durumdasın şuanda?
Evet canim hsgden sonra benimde ümidim var. Ben bu ay hsg olmazsa onumuzdeki ay klomen ve catlatma ignesi yine olmazsa kasimda aşılama.. bu sürede insallah gelir..

Evet canim hsgden sonra benimde ümidim var. Ben bu ay hsg olmazsa onumuzdeki ay klomen ve catlatma ignesi yine olmazsa kasimda aşılama.. bu sürede insallah gelir..

ben temmuz ayında kolemen ve iğne denedim maalesef olmadı..hadi bu ay hsg dedik ama sanırım gene kırmızılar gelıyor göğüslerim ve kasıklarım ağrı başlıyor gibi. bide doktor bana aşılama gereksiz sizin için dedi eşinin sperm hızı yeterli olduğu için aşılamaya gerek yok demişti.
ancak bir yakınımda 1,5yıl uğraşı sonucu hsg çektirdi ve 3.ayında hamıle kaldı.

ben temmuz ayında kolemen ve iğne denedim maalesef olmadı..hadi bu ay hsg dedik ama sanırım gene kırmızılar gelıyor göğüslerim ve kasıklarım ağrı başlıyor gibi. bide doktor bana aşılama gereksiz sizin için dedi eşinin sperm hızı yeterli olduğu için aşılamaya gerek yok demişti.
ancak bir yakınımda 1,5yıl uğraşı sonucu hsg çektirdi ve 3.ayında hamıle kaldı.
Klomen ve igneye devam etmek istemedin mi? Hsgden gercekten umutluyum insallah gelmez adetin. Benim yum donemi yeni bitti 11 ekim bat 2 hafta beklemedeyim. Klomene fazla umut bagladim sanirim.. dr sizin sebepsiz infertilite zaman kaybetmeye gerek yok aşılama yapalim dedi bende 1 ay hsg 1 ay klomenle şansimi denemek istiyorum dedim. O yuzden kasım ayina erteledik aşılamayı. Senin esinin sperm değerleri ne?

Klomen ve igneye devam etmek istemedin mi? Hsgden gercekten umutluyum insallah gelmez adetin. Benim yum donemi yeni bitti 11 ekim bat 2 hafta beklemedeyim. Klomene fazla umut bagladim sanirim.. dr sizin sebepsiz infertilite zaman kaybetmeye gerek yok aşılama yapalim dedi bende 1 ay hsg 1 ay klomenle şansimi denemek istiyorum dedim. O yuzden kasım ayina erteledik aşılamayı. Senin esinin sperm değerleri ne?

ben hiç devam etmek istiyorum yada istemiyorum demedim doktor yönlendirdi hep. bende umutluyum ama bat 1 ekim çok az kaldı ve göğüslerim patlamak üzere sanırım gelecek gene:KK43:
hareketsiz: %25
hızlı ileri hareketli: %70
yavaş ileri hareketli: %3
yerinde hareketli:%2

ben hiç devam etmek istiyorum yada istemiyorum demedim doktor yönlendirdi hep. bende umutluyum ama bat 1 ekim çok az kaldı ve göğüslerim patlamak üzere sanırım gelecek gene:KK43:
hareketsiz: %25
hızlı ileri hareketli: %70
yavaş ileri hareketli: %3
yerinde hareketli:%2
Canim umutsuz olma gogus hamilelik belirtisi ayni zamanda. Ovulasyon testiyle takip ettin mi? Yasin kac? Bizim sayi 116 milyon kruger testi%14. Ileri hareketli bilmiyorum aksam bakarim teste merak ettim. Ama dr gayet iyi dedi bilmiyorum. Ben bu ay keciboynuzu kaynatiyorum esime.

Canim umutsuz olma gogus hamilelik belirtisi ayni zamanda. Ovulasyon testiyle takip ettin mi? Yasin kac? Bizim sayi 116 milyon kruger testi%14. Ileri hareketli bilmiyorum aksam bakarim teste merak ettim. Ama dr gayet iyi dedi bilmiyorum. Ben bu ay keciboynuzu kaynatiyorum esime.

yok canım test ile değil direk doktor muanesi ile yumurtlamayı takip ettik gün vermişti plana uyduk ama zaten 4aydır takipteyim zaten verdiği günlere göre deniyoruz hala tık yok. eşimin test sonucu doktora göre gayet iyi o sebeple zaten aşılamaya gerek yok demişti. aşılama sperm hareketi düşük olanlara yapılır dedi. bu arada yaşım 27

canım benimde adet belirtilerim malesef başladı :KK43: göğüslerde hassasiyet vb.... bu ay da tuttmadı :KK43: bizimde bu ekim ayında deneyeli 1 sene olucak...

Back