- 5 Kasım 2009
- 53
- 2
- 611
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.201
valla bi kaç ay daha deniycez olmadı aşılama yaptırıcaz oda tuttarsa inşallah canımhadi yaa sıradaki plan ne peki doktora ne zaman gideceksin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bi kaç ay daha deniycez olmadı aşılama yaptırıcaz oda tuttarsa inşallah canımhadi yaa sıradaki plan ne peki doktora ne zaman gideceksin?
valla bi kaç ay daha deniycez olmadı aşılama yaptırıcaz oda tuttarsa inşallah canım
Bilmem benim doktormu gitmiş haberim yok.murat keskin benim doktorum.zaten o tüp bebek doktoru.aşılama yaptırırsam ona gitmeyi düşünüyorum tekrar.sende aşılama tutar gibi hareketlilik düşükse tutuyor zaten aşılama hayırlısı olsun sıkma canını bak bende de belirtiler tavan şuanda 2 güne olurum
senin goptaki doktorun gittimi Gürkan bey diye biri gelmiş o nasıl acaba merak ediyorum bende
aslında beklemekte istemiyorum ama kasıma kadar tutmassa gitmeyi düşünüyorum canım ama benim korkum ya aşılamadan sonrada tutmassa diyesende aşılama tutar gibi hareketlilik düşükse tutuyor zaten aşılama hayırlısı olsun sıkma canını bak bende de belirtiler tavan şuanda 2 güne olurum
senin goptaki doktorun gittimi Gürkan bey diye biri gelmiş o nasıl acaba merak ediyorum bende
a
aslında beklemekte istemiyorum ama kasıma kadar tutmassa gitmeyi düşünüyorum canım ama benim korkum ya aşılamadan sonrada tutmassa diye
canım içini karartma demekki zamanı var siz daha iyisiniz en azından sorununuz yok.bizde hareketlilikte sıkıntı var.onada aşılama öneriyor doktor ama yüzde 20-25 fark ediyormuş tutmayabilirmiş ilkinde. 2.cisini 3.cüsünü deneyen varmış Allah ım yardımcımız olsun bende bilmiyorum ne yapıcaz
ben gmail kullanmıyorum canım ekleyebilirsin beni burdan :)amin amin inşallah bakalım belkide olmayız diycem ama kırmızılar yolda gibi
mailin varmı senin canım gmail varsa eklemek isterim konuşalım daha sık
Dr takibi ise yarar insallah ben henuz hic yum takibi yaptirmadim bu ay hsg ye umut bagladim olmazsa onumuzdeki aydan itibaren takibe baslicam klomen kullanacagim icin. Ben 30 yasindayimyok canım test ile değil direk doktor muanesi ile yumurtlamayı takip ettik gün vermişti plana uyduk ama zaten 4aydır takipteyim zaten verdiği günlere göre deniyoruz hala tık yok. eşimin test sonucu doktora göre gayet iyi o sebeple zaten aşılamaya gerek yok demişti. aşılama sperm hareketi düşük olanlara yapılır dedi. bu arada yaşım 27
Sen hsg yi bu ay mi cekildin canim? Bizim sperm testine dr iyi dedi sayi 116 milyon kruger %14. Hareketlilikle ilgili bisey demedi dr. Eve gidince teste bakicam kruger hareketlilik demek mi?canım içini karartma demekki zamanı var siz daha iyisiniz en azından sorununuz yok.bizde hareketlilikte sıkıntı var.onada aşılama öneriyor doktor ama yüzde 20-25 fark ediyormuş tutmayabilirmiş ilkinde. 2.cisini 3.cüsünü deneyen varmış Allah ım yardımcımız olsun bende bilmiyorum ne yapıcaz
Dr takibi ise yarar insallah ben henuz hic yum takibi yaptirmadim bu ay hsg ye umut bagladim olmazsa onumuzdeki aydan itibaren takibe baslicam klomen kullanacagim icin. Ben 30 yasindayim
Sabır canim hsgden sonra 2-3ay umut var bencebende hazirandan beri takip ile devam ediyorum ama henüz tık yok arada klomen+iğne hsg hormon testi ne varsa yaptık daha bi tutturmaadık valla hayırlısı ne diyim artık bilmiyorum
canım ben pazartesi günü devlet hastanesinde çektirdim ve öyle narozluk falan bir şey olduğunu düşünmüyorum. çektirmeden benide çok korkuttular çok ağrılı oluyor dayanamazsın falan diye ama jinekolojik muayeneye dayanabilen herkes dayanır bu acıya. adet sancım daha fazla oluyor benim bu acıdan. bana da doktorum en uygun zamanın adetin 7. ile 11. günleri arası olduğunu söyledi. ben 9. günü çektirdim bir sorun çıkmadı allaha şükür. inşallah sende sorunsuz çektirirsin.kızlar drum kasımda rahim filmi istedi ben cekicem filmi dedi.bende echomarda cektirmek istediğimi soyledim olur ama begenmezsem tekrar cektiririm dedi.rahim ağzı kapanmadan cekilmesi gerekiyormus.bende 10.gunde uygun olur dimi dedim hayır cok gec olur 5veya 6.gunde cekilmeli dedi.özel hastaneye gidiyorum narkozlu cekilecek agrılı bir işlem dedi
ne yapcağımı sasırdım.acaba bir riski olur mu? echomardaki son teknolojili diyorlar..
Tekrardan gittin mi doktora ilac falan kullandn mi cnm bnm 11. Gunum bugum hic adet belirtisi de yoj bende olurum bir kac gune belki boyle belirszlikte kotu ya..piramitt Benimde öyle oldu cnm 7 eylülde çektirdim bir hafta geç adet oldum. Dra gidecektim o gün oldum. Bende ümitlendim 2 kere test yaptım negatif çıktı.
Cnm bnmde ilk gub cok fena kanamam oldu sonraki gunlerde geldi bir hafta kanamam oldu doktorum normal dedi bende diorm bu hsg den sonra cok kanamam oldugu icin adet olmdm sanrm diorm istahim cok acik surekli uykum var psikolojik mi bilmiorm ama hic adet belirtm yok aksine hamilelik belirtilerm var. Ah kizlar nolck bu halimz cnm sende mi pko hastasisnArkadaşlar merhaba. Ben salı günü hsg çektirdim. Çarşamba günü çok az leke şeklinde geldi kanama. Ama bugün sabahtandir gürül gürül geliyor adet kanamasi gibi. Adetime en az bir hafta var. Endiselenmeli miyim sizce ? Benim gibi olan var mı? Ne olur yardim edin.