- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.141
Kizlar bende 2 gün önce rahim filmi cektirdim dr size o ay korunmanizi onerdi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım hsgden 3 gün sonra iliskiye baslayın bu ay şansınız yüksek dedifriendlyfriendly Bana korunsan iyi olur dedi. Size önerdi mi?
Insallah canim yum gunun degilse umut baglama uzulursun antibiyotik aldiysan en iyisi korunman ama rahim filminde ilk ay diye bisey yok ilk 3-4 ayda kalan cokinsallah birbirimize guzel haberi veririz benim bugün 10. Gunum 11. Gun baslicaz calismayafriendlyfriendly Ben çok kararsız kaldım aslında burda okuduklarımdan sonra. Ilk 5 gün antibiyotik kullandım olmazdı da sonra korunmayı bıraktım. 3 kere olabildi ama yumurtlama günlerim değildi. O yüzsen pek ümitli sayılmam. Senin yumurtlama zamanındır drun öyle dediyse uygula. Umarım en yakın zamanda güzel haber alırsın. Tabi bende :)
Allah yardimcin olsun canim Allah insallah hayirli olan en kisa zamanda sagligiyla bebegini gondersin. Biz 1.5 yildir istiyoruz 2014 martta basladik calismalara temmuzda hamile kaldim eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 3 ay korunmanin ardindan yine hamile kaldim ocakta kimyasal gebelikten dusuk yaptim 9aydirda hamile kalamadim nisanda dr gittim esime sperm bana hormon testi yapildi hersey iyi agustosa kadar dene olmazsa gel dedi. Olmadi.. eylulde gittik sizin senebsiz infertile dedi aşılama dedi ben de 1.5 yildir hicbi tedavi fln olmadim bi hsg cekilse bi ayda klomen ve catlatma ignesi kullansam sansım yok mu dedim tabi dedi hamile kaldigin icin tuplerin aciktir ama yinede cekelim rahmini gorelim dedi bu ay sadece hsg ile sansımızı denicez olmazsa adetin 3. Gunu gel klomen yazicam 5.gunu baslicaksin yum takibi yapip catlatma ignesi vurucaz dedi o ayda olmazsa kasimda aşılama dedi. Benim hikayemde boyle canim. Gebelik kayiplari beni cok yipratti varim yoğum bebek oldu psikolojikmen bitik haldeyim şu hsg cekildimde icimi umut kapladi. Senin de sebepsiz infertile dimi?friendlyfriendly Drlar 10. Günden diyor cnm 10-12-14-16 öneriler. Sen bilirsin ama. 3 yıldır cnm biz 3tüp 3 aşılama yaptırdık ama hsg çekmemişti drlar. Son bi dra gittim o istedi çok şükür. Çünkü diğerleri gerek yok diyorlardı hep. Sizde durum ne cnm ?
Allah şifa versin canım iyi yönünden bakabilmeyi deneyebilsen keske sorun var sorunun ne oldugu belli ve sorun tedavi edildi.. sebepsiz olmasida inan cok zor aslinda sebep var ama tıbben ne oldugu belli degil sadece çözülememis dedi dr um. Ben hissediyorum bence sen kisa sure sonra hamileyim yazicaksin bana insallah ikimizinde bu kez saglikla olur. Ben bu ay farkli olarak esime keciboynuzu kürü kendimede incir kürü yapiyorum 3 gun once basladim.2 gun sonrada incirin yaninda havucta yapicam.friendlyfriendly Allah yardımcın olsun seninde cnm. Bende bitik durumdayım. Yok cnm eşimden Kaynaklı bizim sorun ilk Eylül 2012 de tüp bebekte gebe kaldım ama 9. Haftada kalp atışı olmayınca alındı. Sonraki tedavilerdede olmadı. Şubat ayında Kaan aydosu bulduk ve tedaviye başlandı eşimde. Dna hasarı çıktı onu düzelttik ilaçlarla. Haziran ayında normal yolla olabilir dedi hoca. 3 ay bekledik olmayınca yeni bi dra gidim dedim. Tahlillerim temiz çıktı hsgde temizdir dedi bende yok hiç çekinmedim dedim çok şaşırdı bu kadar tedavi olmuş neden çekmemişler dedi bu tedavilere hsg çekinmeden başlanmaz dedi 7 Eylül'de çektirdim bakalım Aralık ayına kadar beklicez. Ekimin ilk haftası Kaan hoca tekrar tahlil istedi merakla bekliyorum. Ama çok yıprandım ben.
Şifa olsun insallah Rose5588 . Kürtajdan sonra gatada tum genetik pihtilasma testelerim yapildi. Hersey temiz denildi. Ama dr um bu ay coraspin verdi dusuklerde oneriyoruz dedi. Folic trio ve coraspin kullaniyorum su anfriendlyfriendly inşallah canım inşallah. Birsürü Kür denedik bu zamana kadar. Şuan Keçiboynuzu tozu ve Isırgan Çayı içiyo eşim. Yeşillik ve nohutta iyiymiş onları tüketiyor. Pıhtılaşma felan var mı senin kanında?
Evet oyleymis canim dr sende pihtilasma yok ama tekrarlayan kayiplarda veriyoruz dedi. 30 yasindayim aslinda en buyuk streslerimden biride bu yaş.. sen kac yasindasin canim ben Ankaradayim sen?friendlyfriendly Amin cnm inş. Coraspin Kanı sulandırsın diye veriyorlar galiba banada tüp bebekte vermişlerdi. Temmuzdan itibaren bende folic 1 kullanıyorum. En yakın zamanda gebe kalırız inş. Kaç yaşındasın cnm?
Benim hayalimde 3-4cocuklu aile olmakti ama birini bulamadik daha:) genc anne olucaksin 28de olucaksin bence. Unv hastanelerini hic bilmiyorum canim ama acikcasi kasim ayinda asilama surecine gecersek ozel yerine unv hastanesi tercih etmek istiyorum. Biz güya hemen hamile kalacagimi zannedip dogum sigortasi yaptirdik aralik ayinda medicana icin. Benimde 8 muayene hakkim oldugundan medicanaya gidiyorum.friendlyfriendly Dur stres yapma sen yaşını millet 40 Yaşında doğum yapıyo valla. Ben 2 ay sonra 27 :) en büyük hayalimdi genç anne olmak bakalım ne zaman nasip olucak. Samsundayım cnm ben. Ankaradasın daha çok hastane ve Seçenek var. Tedavilere ist ank gezdik bizde. Burda aşılamaları yaptırdık sadece 1 de tüp. Eşimin Dru orda. ️Inş gerek kalmaz ama mecbur kalırsak bu sefer Ankara'da tüp bebek düşünüyoruz. Ankara fak. Önerdi eşimin Dru. Nasıl bi bilgin var mı?
Günaydin canim unv hastanesinde sürec ucretsiz takip ediliyor degil mi? Eger 2 ayda olmazsa ben de kasimda o hastaneye giderim belki canim. Bizim 1.5 yildir konustugumuz bi sayfa var sende oraya gel istersen arkadaslar gercekten cok sicak samimi icten Beraber anne olma yolunda adi dur seni etiketliyimfriendlyfriendly Günaydın cnm. Bende bu zamana kadar hep özele gittim. Şimdi Kaan hoca tüpe geçersek Ankara tıp Fakültesine gelin dedi. Kendiside orda görev yapıyor. Benimde hayalimde 4 çocuk var :) kalabalık kimseye ihtiyaç duymayacağım güzel bi aile ama sınavımız bu yönde geldi. Bakalım ne zaman gelir bizim nazlı bebekler