- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #4.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım tek dileğim bu şuanda hepimizin adına inşallah Allah ım gönlümüzün muradını bebişlerimizi nasip eder :)dilevser83 umarım hepimizden iyi haberler ennn kısa sürede gelir :)
arkadaşlar bugün ben de rahim filmi çekindim çekinmeden önce ağrı kesici ve antibiyotik aldım sonra girmeden yarım saat sonra iğne vurundum iki kez denedi ilkinde çok acımadı ama ikincisinde canım yandı gerçekten rahimlerin açık sorun yok ondan ağrın oldu dedi doktor az bir kanamam oldu ama şuan çok kafam rahatladı hayırlısıyla sonunda da seviniriz birkaç gün ilşkiye girme antibiyotik kullanıyorsun bitene kadar korun dedi işte bana bakalım
iğne beni sakinleştirdi canım bayağı rahatladım neredeyse uykum geldi...iğne niçin oldun canım onu anlamadım ne iğnesi bu?
benimde aynı şekilde olmuştu ikincide canım inanılmaz acıdı ama sanırım o şekilde tüpler açıldı ufak tefek yapışıklıklar varsa, ağrı olması çok iyi demekki su gitti içeriye kadar demişti doktor.
ama bana hap içiyorsun diye korun demedi ilişki günleri belirleri inşl hepimizden güzel haberler gelir.
iğne beni sakinleştirdi canım bayağı rahatladım neredeyse uykum geldi...
ağrı kesici iştim olmadan ve sonrasında antibiyotiğe de başladım dün bugün de içeceğim sen antibiyotik kullanmışmıydın canım antibiyotik kullandığın için korun dedi doktor bana bu sıralar için dedi
adetinin 3. günü gel bakalım dedi aşılama için bunu yapmayı düşündü canım birkaç ay daha bekleyeceğim olmadı giderim antibiyotik kaç gün kullandın canımevet bende antibiyotik içtim dün bitti bugünde diş için başladım hatta bir kutu daha içeceğim doktoruma da sordum iç her hangi bir durum olmaz dedi. yumurta takibi yapıyormu sana gün verdimi şimdi?
adetinin 3. günü gel bakalım dedi aşılama için bunu yapmayı düşündü canım birkaç ay daha bekleyeceğim olmadı giderim antibiyotik kaç gün kullandın canım
yok canım yaklaşık bir buçuk yıldır olmadı da o yüzden dedi sanırım eşimde de problem çıkmadı ben de hemen aşılama düşünmüyorum aslında 3-4 ay bekleyeceğim buğun ikinci gün canım benim de bakalım yarın da kullanırım daha sonra kullanmam heralde eşimle en azından cuma günü birleşme olsun istiyorum sıcağı sıcağına zaten cuma gecesi memlekete gideceğiz bir hafta yakınlaşamayız orada5 gün kullandım ama şimdi yeni bir kutuya başladım ancak dün doktor baktı yumurta çatlamak üzere diyip gün verdi.
kaç aydır deniyorsunuz neden aşılama yapıyor? eşinin testi falanmı düşüktü?
yok canım yaklaşık bir buçuk yıldır olmadı da o yüzden dedi sanırım eşimde de problem çıkmadı ben de hemen aşılama düşünmüyorum aslında 3-4 ay bekleyeceğim buğun ikinci gün canım benim de bakalım yarın da kullanırım daha sonra kullanmam heralde eşimle en azından cuma günü birleşme olsun istiyorum sıcağı sıcağına zaten cuma gecesi memlekete gideceğiz bir hafta yakınlaşamayız orada
canım antibiyotik kullanıyorum diye yapmak istemiyorum etkisi kötü olur mu diyorum senin doktorun sana bir şey demedi değil mi canım sen özele mi gitmiştin aşılama ben de düşünmüyorum çünkü eşimde sorun çıkmamıştı ki tek rahimlerim mi kapalı acaba diyorduk artıkAşılama spermde hız düşüklüğü varsa yapılıyor diye biliyorum, yoksa zaten o kısmı siz kendiniz yapıyorsunuz. birde bugün ve cuma deneyin en azından tek günle kalmasın
canım antibiyotik kullanıyorum diye yapmak istemiyorum etkisi kötü olur mu diyorum senin doktorun sana bir şey demedi değil mi canım sen özele mi gitmiştin aşılama ben de düşünmüyorum çünkü eşimde sorun çıkmamıştı ki tek rahimlerim mi kapalı acaba diyorduk artık
evet canım tüplerim açık çıktı canım o zaman ben bugün olmasa da yarın akşam ve cuma akşamı deneyelim tam da hamile kalan bu sıralar yapınca hamile kalıyorlartüplerde açık çıktı değil mi?
evet bende özele gidiyorum doktorum iç ve denemeye devam bir sorun olmaz dedi, aynı zamanda diyorum ya şuan bir kutuya daha başladım tam çalışma günleri ama iç dedi sordum özellikle.
evet canım tüplerim açık çıktı canım o zaman ben bugün olmasa da yarın akşam ve cuma akşamı deneyelim tam da hamile kalan bu sıralar yapınca hamile kalıyorlar
Atatürk eğitim araştırma üniversite hastanesine gittim canım bundan sonra da oraya giderim Etimesgut devlet hastanesine gitmiştim ama orada sadece muayenelerde iyi olabiliyor ama zorlu işlerde hemen başka hastaneye sevk ediyorlar donanımlı bir hastane tercih etmeli gerçekten deEVET BU FİLM ÇEKİLDİKTEN SONRA İLK AY KALAN ÇOK KİŞİ OLUYORMUŞ TÜPLER RAHATLADIĞI İÇİN DİYORLAR UMARIM BİZİMDE ÖYLE OLUR.
SEN HANGİ HASTANEYE GİDİYORSUN?
Atatürk eğitim araştırma üniversite hastanesine gittim canım bundan sonra da oraya giderim Etimesgut devlet hastanesine gitmiştim ama orada sadece muayenelerde iyi olabiliyor ama zorlu işlerde hemen başka hastaneye sevk ediyorlar donanımlı bir hastane tercih etmeli gerçekten de
klomen kullanmıştım canım 2 ay yumurtalarım büyüyordu çatlıyordu da ama hamile kalamadım eşimde de ben de de sorun çıkmadı bu zamana kadar olan muayenelerimde tek rahim filmi kalmıştı işte canım onu da stres yapıyordum kendime o yüzden şimdi daha umutluyumpeki 1,5 yıldır doktor bir tanı koydumu yokda hiç birşey yok ama neden olmuyor acaba mı dıyor?
yumurta takibi falan yapılıyor mu?
klomen kullanmıştım canım 2 ay yumurtalarım büyüyordu çatlıyordu da ama hamile kalamadım eşimde de ben de de sorun çıkmadı bu zamana kadar olan muayenelerimde tek rahim filmi kalmıştı işte canım onu da stres yapıyordum kendime o yüzden şimdi daha umutluyum
inşallah canım aynı durumdayız gerçekten de ben aşırı stres yapıyordum borçlarımız var atanamadım bir yandan kpss falan da çalışıyorum onun da etkisi olduğunu düşünüyorum çektirdim rahatladım acılı oldu ama sonu bizim ve isteyen herkes için güzel olur inş hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı akıllı sevgili saygılı evlatlar inşallah amintamamen aynı durumdayız benımde 1 yıl oldu klomen + iğne son 2 aydır denedik,ancak kendiliğinden zaten büyüyor ve çatlıyorlar. eşimde sıkıntı yok hormonlarda sıkıntı yok bir tek hsg kalmıştı ee oda açık çıktı belki şansımız bu ay yüksek olur diyelim :)
inşallah canım aynı durumdayız gerçekten de ben aşırı stres yapıyordum borçlarımız var atanamadım bir yandan kpss falan da çalışıyorum onun da etkisi olduğunu düşünüyorum çektirdim rahatladım acılı oldu ama sonu bizim ve isteyen herkes için güzel olur inş hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı akıllı sevgili saygılı evlatlar inşallah amin