• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

aminn dilevser83 dilevser83 senden de aynısını bekliyoruz:) yarın doktorun vardı haberdar et bizi
CANIM YARIN DOKTORA GİDİCEZ RANDEVUMUZ VAR BAKALIM SONUÇ OLARAK BE DİYCEK BANA BENİM HİÇ UMUDUM YOK EŞİMİN SPERM TESTİDE YARIN BELLİ OLUYOR YALNIZ BEN SALAKLIK YAPTIM RAHIM FİLMİ ÇEKİNDİKTEN SONRA ERTESİ GÜN DENİZ KENARINA GİTTİK EŞİMLE TAŞA OTURDUM O GUNDEN BERİ KASIKLARIM AGRIYO KESİN USUTTUM KENDİMİ AĞRI KESİCİYLE AZALIYO BİRAZ YARIN BAKALIM DOKTORA BİLDİRİCEM DURUMUMU HERŞEYİM TERS GİDİYO KIZLAR YAA :(

CANIM YARIN DOKTORA GİDİCEZ RANDEVUMUZ VAR BAKALIM SONUÇ OLARAK BE DİYCEK BANA BENİM HİÇ UMUDUM YOK EŞİMİN SPERM TESTİDE YARIN BELLİ OLUYOR YALNIZ BEN SALAKLIK YAPTIM RAHIM FİLMİ ÇEKİNDİKTEN SONRA ERTESİ GÜN DENİZ KENARINA GİTTİK EŞİMLE TAŞA OTURDUM O GUNDEN BERİ KASIKLARIM AGRIYO KESİN USUTTUM KENDİMİ AĞRI KESİCİYLE AZALIYO BİRAZ YARIN BAKALIM DOKTORA BİLDİRİCEM DURUMUMU HERŞEYİM TERS GİDİYO KIZLAR YAA :KK43:

bu aralar böyle işlerle uğraşırken biraz dikkat et kendine arkadaşım ama genede olumsuz düşünme tabiki hiçbirimizin kesin değil ki hayırlısı olur inşallah.
adetinin kaçıncı günü yumurtluyo olmayasın ağrında varsa?

bu aralar böyle işlerle uğraşırken biraz dikkat et kendine arkadaşım ama genede olumsuz düşünme tabiki hiçbirimizin kesin değil ki hayırlısı olur inşallah.
normalınde agrım olmaz kı benim bugun biteli 11 gün olucak ayın 1 inde adet olmustum canım

evet canım bu akşam başlamalıyım çalışmalara :) dediğim gibi pek umudum yok ama Allah tan ümit kesilmez canım. senin ne zman yumurtlama günün

benimde 4/9 adet tarihimdi yumurtlama yarın başlıyor dedi doktor 17-19-21 ilişki önerdi bakalım kaç aydır öneriyorda sonuç hüsran bu ay inşlh hsg işe yarar diyelim.

benimde 4/9 adet tarihimdi yumurtlama yarın başlıyor dedi doktor 17-19-21 ilişki önerdi bakalım kaç aydır öneriyorda sonuç hüsran bu ay inşlh hsg işe yarar diyelim.
canım doktordan geldim şimdi hemen sana yazıyorum sperm kalitesinde bişey yok sadece sperm hareketleri yavas dedi benimde filmimde bişey çıkmadı.bana folik asitle bebe aspirini yazdı kolaylaştırır hamileliğini dedi eşimede hareketliliğini güçlendirmek için bi ilaç yazdı.sizin bebeğiniz olur endişelenmeyin dedi sadece biraz ağır ilerliyo dedi ama hemen bebek istiyosan dedi aşılama öneririrm sana dedi. sperm hareketliliği kötü bişeymi kızlar bilgi almak istiyorum :(

canım doktordan geldim şimdi hemen sana yazıyorum sperm kalitesinde bişey yok sadece sperm hareketleri yavas dedi benimde filmimde bişey çıkmadı.bana folik asitle bebe aspirini yazdı kolaylaştırır hamileliğini dedi eşimede hareketliliğini güçlendirmek için bi ilaç yazdı.sizin bebeğiniz olur endişelenmeyin dedi sadece biraz ağır ilerliyo dedi ama hemen bebek istiyosan dedi aşılama öneririrm sana dedi. sperm hareketliliği kötü bişeymi kızlar bilgi almak istiyorum :KK43:

canım benim iyi haber bu sevindim inanki temiz çıkmış bak filmin ne mutlu:)
kaç yazıyor mesela eşinin test sonucu hareketi, yavaş hareketli, yerinde hareketli gibi kısımlar vardı diye hatırlıyorum % kaç çıkmış bunlar karşılaştıralım bizimkiyle?

canım benim iyi haber bu sevindim inanki temiz çıkmış bak filmin ne mutlu:)
kaç yazıyor mesela eşinin test sonucu hareketi, yavaş hareketli, yerinde hareketli gibi kısımlar vardı diye hatırlıyorum % kaç çıkmış bunlar karşılaştıralım bizimkiyle?
nasıl canım kötümü peki

oooo sizinki daha iyi sizde hareket sorunu yok canım dimi :)

yok dediğine göre gayet normal bir insanda olması gerektiği gibi demişti doktor.
hareketsiz de %0 olması mümkün değil zaten kaç milyonda illa ki hareketsiz olur. keçi boynuzu al eşine biraz ek gıda takviyeleri uygula sperm sayısını arttıran mutlaka işe yarar.

yok dediğine göre gayet normal bir insanda olması gerektiği gibi demişti doktor.
hareketsiz de %0 olması mümkün değil zaten kaç milyonda illa ki hareketsiz olur. keçi boynuzu al eşine biraz ek gıda takviyeleri uygula sperm sayısını arttıran mutlaka işe yarar.
keçi boynuzu almış bugun birde ilaç aldı bakalım ama sizde hiç bi sorun yok değerlerine göre benim hiç umudum yok canım kendimide artık avutmuycam doktor acele etmek istiyorsan asılama önerdi onada benim eşim şimdilik sıcak bakmıyo sen aşılama yaptırdınmı hıç

keçi boynuzu almış bugun birde ilaç aldı bakalım ama sizde hiç bi sorun yok değerlerine göre benim hiç umudum yok canım kendimide artık avutmuycam doktor acele etmek istiyorsan asılama önerdi onada benim eşim şimdilik sıcak bakmıyo sen aşılama yaptırdınmı hıç

aşılama bana doktor size uygun tedawı değil dedi.
aşılama için sperm sayısının yada hareketlılığın düşük olması gerekiyor o nedenle olur aşılama dedi. yanı tüplerden gidecek hızı olmadığı için biz direk oraya aşılarız dedi, ama bizde sperm hızı olduğu için yapmaya gerek yok demişti.
sana uygun gibi ama 1-2ay bekle bakalım olmadı bir yolu var sonuçta en büyük sorun hsg idi o iyi çıktı ya ona bak :)

aşılama bana doktor size uygun tedawı değil dedi.
aşılama için sperm sayısının yada hareketlılığın düşük olması gerekiyor o nedenle olur aşılama dedi. yanı tüplerden gidecek hızı olmadığı için biz direk oraya aşılarız dedi, ama bizde sperm hızı olduğu için yapmaya gerek yok demişti.
sana uygun gibi ama 1-2ay bekle bakalım olmadı bir yolu var sonuçta en büyük sorun hsg idi o iyi çıktı ya ona bak :)
hımm demek öyle canım bak zamanla neler öğreniyoruz :) Allah beterinden saklasın dediğin gibi hsg filmimizin temiz çıkması büyük bir şans oldu bizler için.bizde düşünmüştük şimdilik 1-2 ay deneriz olmadı aşılama yaptırırız diye... haberdar olalım birbirimizden inşallah bu ay tutar canım :)

hımm demek öyle canım bak zamanla neler öğreniyoruz :) Allah beterinden saklasın dediğin gibi hsg filmimizin temiz çıkması büyük bir şans oldu bizler için.bizde düşünmüştük şimdilik 1-2 ay deneriz olmadı aşılama yaptırırız diye... haberdar olalım birbirimizden inşallah bu ay tutar canım :)

inşallah dualarım senin ve tüm isteyen arkadaşlar vede kendim için..
burayı beni unutma gelişmeleri yaz mutlaka:)

Back