• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

umarım açılmıştır ve artık bu ay tutar, denemelere başladık bakalım hayırlısı bir püf noktan varsa verebilirsin :)
inşallah acılmıstır dediğin gibi canım yoksa çok üzülürüm bende burda yorumları okudum ciğercikedisinin yazdıgıkları cok etkiledi beni.ektomardan randevu aldım oraya gidemedim niyetim oraya gitmekti ama ben çalışıyorum izin almam zor oluyor diye yakına gitmeyi tercih ettim keşke şansımı ektmardan yana kullansaymısım :(

canım ben gecen aralık ayında normal bi kadın dogum doktoruna gittim bütün testlerim yapıldı herşey normal çıktı smer testi yapıldı hormonlarıma bakıldı herşey normal çıktı 1 sene dene dedi bi sene olmasa gel dedi bana.bende araştırdım murat beyi komsum önerdi hemen ona gittim vakıt kaybetmeden.eşimle beraber tedavıye başladık. böyle yani.

hayırlısı olur umarım hepimiz ve tüm isteyenler için. bende geçen seneden beri 11 ay oldu denemeler, son 5 aydır Ahmet bey ile devam ediyorum hormon testi, eşime test ve en son rahim filmi sonuçlarda hiç bir şey yok. tek aklıma takılan demekki tıkanıklık vardı ve açıldı bakalım bu işe yarayacak mı

hayırlısı olur umarım hepimiz ve tüm isteyenler için. bende geçen seneden beri 11 ay oldu denemeler, son 5 aydır Ahmet bey ile devam ediyorum hormon testi, eşime test ve en son rahim filmi sonuçlarda hiç bir şey yok. tek aklıma takılan demekki tıkanıklık vardı ve açıldı bakalım bu işe yarayacak mı
inşallah canım Allah büyük inşallah sende bu ay hamile kalanlar kervanına katılırsın :) ama dediğin gibi bencede sen bu ay kalırsın büyük ihtimalle tüplerin açılmış hayırlısıyla :) ama benim bu ayda ümidim yok inş. bir daha rahım filmi istemezler.dayanamam çünkü.

inşallah canım Allah büyük inşallah sende bu ay hamile kalanlar kervanına katılırsın :) ama dediğin gibi bencede sen bu ay kalırsın büyük ihtimalle tüplerin açılmış hayırlısıyla :) ama benim bu ayda ümidim yok inş. bir daha rahım filmi istemezler.dayanamam çünkü.

kendimde ara ara ümitsizliğe kapılıyorum ama el ele verelim karamsarlık yok diyelim:) bir daha istemez inşlh istersede orada yaptırma güncel tıp var gop ta görüntüleme merkezi gene biliyormusun orada yaptırdım ben. sen gop tamı oturuyordun?

kendimde ara ara ümitsizliğe kapılıyorum ama el ele verelim karamsarlık yok diyelim:) bir daha istemez inşlh istersede orada yaptırma güncel tıp var gop ta görüntüleme merkezi gene biliyormusun orada yaptırdım ben. sen gop tamı oturuyordun?
evet canım ben yıldıztabyada oturuyorum.tekrar mı bi ücret ödeyim 450 tl verdim ben.sen ne kadara yaptırdın napıcam bilemedim

evet canım ben yıldıztabyada oturuyorum.tekrar mı bi ücret ödeyim 450 tl verdim ben.sen ne kadara yaptırdın napıcam bilemedim

az para değil haklısın yada sesini çıkar ben para verdim doktorda işini yapsaydı diye o halde bir seferde ücret almadan yapsınlar.
ben 350 tl yaptırdım ama dediğim gibi bide dışardan doktorum gelip kendi yaptı, anestezi isteseydim 550tl miş

inşallah canım burada hep beraber ele verirsek üstesinden geliriz inşallah herseyin destek önemli canım :)

az para değil haklısın yada sesini çıkar ben para verdim doktorda işini yapsaydı diye o halde bir seferde ücret almadan yapsınlar.
ben 350 tl yaptırdım ama dediğim gibi bide dışardan doktorum gelip kendi yaptı, anestezi isteseydim 550tl miş
zaten canım 2 .ye yapılırsa benden para talep etmeye hakları yok çünkü doktoru şikayet edicem bildirricem ben anastezili istediğimde 1000 tl artı para istediler yanı 1450 tlye geliyodu daha makul bi fiyat isteseydi kesinlikle anastezili yaptırırdım.keşke daha önce görüşmüş olsaydık senin yaptırdıgın yerde yaptırabilirdim :(

SAfsa SAfsa Olsun canım önemli değil :) ilk günler kanamam oldu benim 5 gün sürdü lekelenmeyle birlikte. Fitil antibiyotikte kullandım olmazdı zaten canım yanıyordu biraz. Regl olmama 15 gün var yani yumurtlama günümdeyim :)
Korunmasak mı acaba bilemedim o_O sayı ve morfoloji sorunu var eşimde DNA'sı tamamen düzeldi. 6 ay deneyin demişti Kaan hoca. Bu Ayı boş geçirmek istemiyorum aslında ama olmasa iyi olur deyince sormak istedim sanada:KK39:

zaten canım 2 .ye yapılırsa benden para talep etmeye hakları yok çünkü doktoru şikayet edicem bildirricem ben anastezili istediğimde 1000 tl artı para istediler yanı 1450 tlye geliyodu daha makul bi fiyat isteseydi kesinlikle anastezili yaptırırdım.keşke daha önce görüşmüş olsaydık senin yaptırdıgın yerde yaptırabilirdim :KK43:

tühh daha erken karşılaşsaydık keşkem hatta beraber gıderdık bende perşembe yaptırdım zaten:)
neyse takma şimdilik dur bakalım kontrolün ne zaman şuan?

tühh daha erken karşılaşsaydık keşkem hatta beraber gıderdık bende perşembe yaptırdım zaten:)
neyse takma şimdilik dur bakalım kontrolün ne zaman şuan?
keşke canım kısmet işte :) benim kontrolum çarşamba olucak büyük ihtimalle eşim çarşamba gününe randevu almış sperm vermek için aynı güne getirmeyi düşünüyoruz.sen nerde oturuyosun canım

Yok canim hic agrim olmadi cekerken hafif adet agrisi girer gibi oldu o yani. Doktora bak ya ne demek ugrasamam. Hem eğer acilcak gibiyse islemi yapmaliydi zaten amac bu. Benim acik oldugu icin belkide hic etki etmedi bana. Ama ole sacmalik olmaz yani:KK62:
ciğerci kedisi sen antibiyotık kullanmışmıydın şimdi takıldım ben orda hafif kasık agrılarım devam ediyo benim almam gerekıyomu acaba

keşke canım kısmet işte :) benim kontrolum çarşamba olucak büyük ihtimalle eşim çarşamba gününe randevu almış sperm vermek için aynı güne getirmeyi düşünüyoruz.sen nerde oturuyosun canım

bende eyüpteyim yakınız:) bakalım hayırlısı benımde kontrolüm yarın sonucu yeni göstericem doktora

SAfsa SAfsa Olsun canım önemli değil :) ilk günler kanamam oldu benim 5 gün sürdü lekelenmeyle birlikte. Fitil antibiyotikte kullandım olmazdı zaten canım yanıyordu biraz. Regl olmama 15 gün var yani yumurtlama günümdeyim :)
Korunmasak mı acaba bilemedim o_O sayı ve morfoloji sorunu var eşimde DNA'sı tamamen düzeldi. 6 ay deneyin demişti Kaan hoca. Bu Ayı boş geçirmek istemiyorum aslında ama olmasa iyi olur deyince sormak istedim sanada:KK39:
Valla bizede morfoloji icin tedavi vermedi ama ben keci boynuzu ozu ve evicap e vitamni almistim esime 1 ay kullanmisti. Ben hsg cekildigim zaman. Simdi sana bir sey diyemem herkesin farkli çünkü canim. Sen kendini nasil hissederaen ole yap bence. Niye korunmazo tavsiye etti peki sordun mu

Enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdiğini söyledi Dr bana ama drlar farklı işte. Küçük bi yara var dedi onun içinde 3 günlük fitil verdi. 4 çeşit ilaç verdi bana o_O

bende eyüpteyim yakınız:) bakalım hayırlısı benımde kontrolüm yarın sonucu yeni göstericem doktora
hayırlısı olsun canım sonuçtan sonra bizide bilgilendirirsin burda haber bekliycem eşimede sonucu perşembe vericeklermiş bizimde perşembe gunu sanırım doktor görüşmemiz

Back