- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #3.621
Canım merak ettim nasıl okudun benim yazdığımı? Ne demek 2 tane bebek kaybetmek kolay falan? Ben öyle bişey mi yazdım Allah aşkına??? Kolay dediğim aletin yerleştirilmesi gibi bir işlem??? Yani her neyse uzatmicam konuyu tekrar Allah sana sabır versin. Umarım en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini sağlıkla.arkadaşım ne biçim sözler bunlar, kusura bakma ama ben burda dertlerimi anlatmaya çalışıyorum ki çok iyi niyetli arkadaşlar gayet hoş cevap yazıyorlar. kime göre yaşadığım çok kolaymış sen ne diyorsun ? 2 tane bebk kaybetmenin nesi kolay insanların psokolojisini düşünmeden lütfen böyle şeyler yazma. ayrıca doğum olupta üzüleni görmedim tabiki acı çekiliyor ama tatlı acı ve unutuluyor. Allah yaşatmasın evet çok daha büyuük dertlerle boğuşanlar var ama hiç bir acıyı hafife almamk gerekir bir bayan olarak.
Allah sana yaşatmasın bu acıları çünkü sadece yaşayan bilir :)
Ayrıca, mahalle ağzını iyi biliyosun demek ki! Gayet sevecen yazmaya çalıştıkça ters yazıyosun... Şaka gibi gerçekten... Medeniyeti emin ol senden iyi biliyorum.
Lütfen sen de sana moral vermek için burda zaman harcayan insanların yazdıklarını tersinden anlayıp da pişman etme... 2. kez filme girmenin zor olacağını düşünerek yazmıştım... Çok şaşırdım tepkilerine cidden...