E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
merhaba arkadaşlar benimde bugun adet günüm ama olmadım henuz bakalım bende adet olup günümü bekliyorum hsg için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bendende drum rahım fılmı ıstedı nedır nasıl yapılır korkuyorum ya fıyatları nekadar bılen varsa aydınlatsın benı nolur
geçmiş olsun tatlım.. benim gibi kötü bir tecrübe yaşamışsın.... benimde hsg ile anılarım çok kötü.....ve benimde dr um aanesteziye karşı çıkmıştı.. sonra oda keşke anestezili yapsaydık dedi...
Teşekkür ederim, umarım bir daha böyle bir acı çekmeyiz...
ya şunu öğrenemek istiyorum adetin bitmesimi lazım yoksa devam ederkende cekiliyormu ? tm olarak nasıl oluyor. bitmedenmi bitincmi?
merhaba: ben şubatın 2 inde çektirdim hsg arkadaşlar.İğrenç bişi kimseye tavsiye etmem ama sağlık sözkonusu olunca mecbur yaptırıyosun.Benim tavsiyem özel bir merkezde çektirmeniz.Ben devlete gittim çok pişman oldum.Başka bişi sölemiyeceğim.......yasakkelime
kızlar gunaydın , özelde anestesili çektiricem ya acaba anestesiden sonra ağrısı aynı sızın anlattığınız gibimi olacak tamam bebiş için herşeye değerde en azından hazırlıklı olayım .
ben anestezili çektirmedim .. ama çektiren arkadaşlardan bildiğim kadarıyla sonrasında bişi yaşamamışlar....yanında ped ve,ıslak mendil götürmeyi unutma....a.s.