• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Doğru söylüyosun valla canım daha nelere katlanmamız gerekiyo kadın olarak.. o ağrıya da katlanıcaz artık ben de uyutulmaktan korkuyorum yani Allah korusun bişi olacağından değil de işte bilincim hep açık olsun istiyorum. bakalım inşallah fikrim değişmez de uyutulmadan hallediveririm canım ben de...

bu arada rapor falan veriyolar mı o güne? kanama falan bi de duydum çok?
Aynen canım bende korktum uyutulmaktan ne olacaksa dayanırım dedim en azından bilinçli olsun herşey dedim. İnşallah sende uyutulmadan halledersin canım, sadece dayanman gereken inan 5 dakika, 5 dakika sonra herşey bitmiş oluyor, bitince kalktım ben az bi kan geldi pet almıştım yanıma onu taktım ne olur ne olmaz diye sonra yürüyerek eve gittik annemle, annem çok şaşırdı çünkü bende 4 yıl sonra olmuşum o da rahim filmi çektirmiş onun iki tüpü de kapalı çıkmış çok ağrısı olmuş bana şaşırdı yürüdüm geldim hiç ağrım da olmadı kanamam da canım bana hapta vermedi doktor, ama filim çektirmeye giderken ağrı kesici içtim öyle gittim. İnşallah seninde hemen biter hiç anlamadan gelirsin canım. Ben o kadar dayanıklı bir insan değilim canım çok tatlı olduğu halde yaptırdım, sende yaptırırsın canım sadece 5 dakika dayan ...

Aynen canım bende korktum uyutulmaktan ne olacaksa dayanırım dedim en azından bilinçli olsun herşey dedim. İnşallah sende uyutulmadan halledersin canım, sadece dayanman gereken inan 5 dakika, 5 dakika sonra herşey bitmiş oluyor, bitince kalktım ben az bi kan geldi pet almıştım yanıma onu taktım ne olur ne olmaz diye sonra yürüyerek eve gittik annemle, annem çok şaşırdı çünkü bende 4 yıl sonra olmuşum o da rahim filmi çektirmiş onun iki tüpü de kapalı çıkmış çok ağrısı olmuş bana şaşırdı yürüdüm geldim hiç ağrım da olmadı kanamam da canım bana hapta vermedi doktor, ama filim çektirmeye giderken ağrı kesici içtim öyle gittim. İnşallah seninde hemen biter hiç anlamadan gelirsin canım. Ben o kadar dayanıklı bir insan değilim canım çok tatlı olduğu halde yaptırdım, sende yaptırırsın canım sadece 5 dakika dayan ...
canım benim valla bana cesaret verdin. şu anda adetliym baya ağrım var kendimi alıştırmaya çalışıyorum bak o da böyle olucak sonra geçicek diye. kararımdan caymam inşallah, ağrı kesici alıp da gideyim ben de canım bari iyi dedin. bakalım hayırlısı, yaptrınca burdan yazarım ben de nasıl geçtiğiyle ilgili:)) çok sağol canım çok teşekkür ederim:))

canım benim valla bana cesaret verdin. şu anda adetliym baya ağrım var kendimi alıştırmaya çalışıyorum bak o da böyle olucak sonra geçicek diye. kararımdan caymam inşallah, ağrı kesici alıp da gideyim ben de canım bari iyi dedin. bakalım hayırlısı, yaptrınca burdan yazarım ben de nasıl geçtiğiyle ilgili:)) çok sağol canım çok teşekkür ederim:))
Önemli değil canım yaptır da yaz bakalım inşallah hemencik geçer sen anlamazsın bile :KK54:

Kızlar bu ay soğan kürü yapıyorum kuru incir tüketiyorum acaba rahim filmini 1 ay ertelesem mi?

merhabalar, kürtajdan sonra rahim filmi çekilen var mı ? acaba 1 ay sonrası çekerler mi ? bi sakıncası var mı?

Kizlar bu rahim filminin agrili veya agrisiz olmasi kişiden kişiye degisior buda eğer bi sorun varsa ttüplerin kapaliysa falan Cok agrin oluo ornegin ben çok kotu oldum BNim ağlama bagirma sesimi koridordon duymuşlar artik masadan kalkiodum ama sonuç kötüydü tüpler kapali perde vardi ve rahim kalp şeklindeydi BN buna inaniorum bilmiorm ve sonrasnda da 3 günkendime gelemedim çok kanamam oldu ameliyat oldum su an kontrol amaçli tekrar cekinmem lazim korkudan cekinemiorum ole bekliorum Rabbim tez zamanda isteyen herkesi bebislerine kavustursn

rica ederim.Rahmin toparlanması için bekledik
anladım canım. bende pazartesi ye randevu aldım hacettepe prof. den ama banada yapmayacak büyük ihtimalle. daha 25 gün oldu kürtaj olalı çünkü. ben ilk adetten sonra korunmayacaktım canım. bu yüzden merak ettim. rahim filmi çekilmeden de gebe kalmak istemiyorum. bi tür dış gebelik geçirdim çünkü. tekararlar diye korkuyorum. rahim içi aslında ama tüpe yakın yerde gelişen bir gebelikti.

anladım canım. bende pazartesi ye randevu aldım hacettepe prof. den ama banada yapmayacak büyük ihtimalle. daha 25 gün oldu kürtaj olalı çünkü. ben ilk adetten sonra korunmayacaktım canım. bu yüzden merak ettim. rahim filmi çekilmeden de gebe kalmak istemiyorum. bi tür dış gebelik geçirdim çünkü. tekararlar diye korkuyorum. rahim içi aslında ama tüpe yakın yerde gelişen bir gebelikti.
Onu ultrasyondan mı gördüler canım bende bi düşük gebelik geçirdim kimyasal gebelik dediler

Onu ultrasyondan mı gördüler canım bende bi düşük gebelik geçirdim kimyasal gebelik dediler
evet canım ultrasonda görüldü rahimde olduğu için çok şükür kürtajla atlattım. erkenden belli oldu şükür ki. kimyasal gebelik korkulacak bişi değil canım. merak etme 3-4 gün adet gecikmesi yaşanıyor sonra normale dönüyorsun.

Merhaba arkadaşlar ben de iki gün önce hsg cekildim.anesteziyi kendim istemedim. Bir kac kisinin soyledigi gibi, eger tüpler aciksa agri az oluyo. Benim ikisi de sımsıkı kapaliymis :( herkese bir veya iki doz verilen ilac bana dort kez verildi tupler acilsin diye ve her seferinde basınç arttirildi. Beş veya altı dakika sürdü. Sadece ilac enjekte edilirken bi ağrı oldu ve sonrasinda hemen geçti. Tuplerim de acilmadi bu arada :( yasanan ağrı anlik bi ağrı. Anestezili olsun ya da olmasin, bence bir an once yaptirin kurtulun :)

Merhaba arkadaşlar ben de iki gün önce hsg cekildim.anesteziyi kendim istemedim. Bir kac kisinin soyledigi gibi, eger tüpler aciksa agri az oluyo. Benim ikisi de sımsıkı kapaliymis :KK43: herkese bir veya iki doz verilen ilac bana dort kez verildi tupler acilsin diye ve her seferinde basınç arttirildi. Beş veya altı dakika sürdü. Sadece ilac enjekte edilirken bi ağrı oldu ve sonrasinda hemen geçti. Tuplerim de acilmadi bu arada :KK43: yasanan ağrı anlik bi ağrı. Anestezili olsun ya da olmasin, bence bir an once yaptirin kurtulun :)
Geçmiş olsun canım inşallah bana yapmak istesin de Dr. Artık acısına katlanıcam ne yapalım. Gebe kalmal istemiyorum onu yaptırmadan. Tekrar dış gebelik yaşatmasın Allah

Merhaba arkadaşlar bugün anestezili rahim filmi çektirdim ve şükür tüpler açik. Sonrasinda çok az bir kanamam oldu hiç ağrim sizim olmadi.
Doktor korunmana gerek yok dedi ve resmen havalara uçtum :)

Merhaba arkadaşlar bende bugun ilk kez doktora gittim 15aydir korunmadigimiz halde bebegimiz olmuyordu.gebelik oncesi testler istedi, simir testi istedi, rahim filmi istedi, hormon testi ve progesteron testi istedi. Izmirde rahim filmi cekilen yada cektircek olan varmi tavsiye edebileceginiz bi hastane doktor?

Geçmiş olsun canım inşallah bana yapmak istesin de Dr. Artık acısına katlanıcam ne yapalım. Gebe kalmal istemiyorum onu yaptırmadan. Tekrar dış gebelik yaşatmasın Allah

Hic düşünme yaptir canim. Bunca zaman her ay bosuna hamile miyim diye bekleme stresini yasamisim ben. Korkumdan erteledim hep hsgyi. Bi iki dakikalik bi sanci bu. Kafada büyutmeye degmez. Insallah dualarin kabul olur

Hic düşünme yaptir canim. Bunca zaman her ay bosuna hamile miyim diye bekleme stresini yasamisim ben. Korkumdan erteledim hep hsgyi. Bi iki dakikalik bi sanci bu. Kafada büyutmeye degmez. Insallah dualarin kabul olur
Sağol canım cesaret verdiğin için. inşallah ben kafaya koydum yaptırmak istiyorum ama bakalım inşallah Dr. Gerek duyar. Gerek yok der diye korkuyorum. Yarın ne diyecek bakalım

Merhaba arkadaşlar bende bugun ilk kez doktora gittim 15aydir korunmadigimiz halde bebegimiz olmuyordu.gebelik oncesi testler istedi, simir testi istedi, rahim filmi istedi, hormon testi ve progesteron testi istedi. Izmirde rahim filmi cekilen yada cektircek olan varmi tavsiye edebileceginiz bi hastane doktor?

merhaba cnmgecmiş olsun bende c.tesi günü çektirdim sonuçlarım temiz çıktı allahtan. izmir başkent ünv.hastanesinde çektirdim özel hastane ve ilgililerde. ilk önce muane günü alıyorsun adetin biter bitmez hemen ertesi güne iste muane günü prof dr. için 95 uzman doktor için 65 tl hangisini istersen onu seçmek sana kalmış ama muane etmiyorlar sadece hsg çektircektim diyince sana birkaç soru soruyorlar sonrada hsg için gün veriyorlar bu yüzden prof.seçmek saçma ben istemedim. ben perşembe günü muane oldum mesela eşimle gideceğim için c.tesi gününe istedim.Sonrada 155 tl de anastazili film ücreti istediler toplamda hepsi 220 tl ye maal oldu. film çektirdikten sonra birkaç damla kanamam oldu başkada olmadı birkaç saat sonrada kasıklarımda biraz ağrı oldu ama ağrı kesiciyle hemen gitti.çok stres yapıyordum atlattım allahtan.yeri bostanlı tarafında. filmide demirköprü tarafında ki hastanesinde çektiler birbirlerine yakın. ayrıntılı bilgi istersen mesaj olarak sorabilirsin

Back