- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #3.501
Aynen canım bende korktum uyutulmaktan ne olacaksa dayanırım dedim en azından bilinçli olsun herşey dedim. İnşallah sende uyutulmadan halledersin canım, sadece dayanman gereken inan 5 dakika, 5 dakika sonra herşey bitmiş oluyor, bitince kalktım ben az bi kan geldi pet almıştım yanıma onu taktım ne olur ne olmaz diye sonra yürüyerek eve gittik annemle, annem çok şaşırdı çünkü bende 4 yıl sonra olmuşum o da rahim filmi çektirmiş onun iki tüpü de kapalı çıkmış çok ağrısı olmuş bana şaşırdı yürüdüm geldim hiç ağrım da olmadı kanamam da canım bana hapta vermedi doktor, ama filim çektirmeye giderken ağrı kesici içtim öyle gittim. İnşallah seninde hemen biter hiç anlamadan gelirsin canım. Ben o kadar dayanıklı bir insan değilim canım çok tatlı olduğu halde yaptırdım, sende yaptırırsın canım sadece 5 dakika dayan ...Doğru söylüyosun valla canım daha nelere katlanmamız gerekiyo kadın olarak.. o ağrıya da katlanıcaz artık ben de uyutulmaktan korkuyorum yani Allah korusun bişi olacağından değil de işte bilincim hep açık olsun istiyorum. bakalım inşallah fikrim değişmez de uyutulmadan hallediveririm canım ben de...
bu arada rapor falan veriyolar mı o güne? kanama falan bi de duydum çok?