- 19 Ekim 2014
- 45
- 15
- 13
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.321
CNM COK AGRI OLUOMU FILM SIRASINDA ENDE OCAK AYINCA CEKTIRCEMDE COK KORKUYOUMkizlar merhaba cumartesi film cekilmistim biliyosunuz dun kasık ve bel agrim oldu ve dunden beri acayip midem bulaniyo hic bisey yiyemiyorum boyle bisey yasayan varmi
hangi ildesin canım.?CNM COK AGRI OLUOMU FILM SIRASINDA ENDE OCAK AYINCA CEKTIRCEMDE COK KORKUYOUM
CNM YUMURTLAMA GUNLERINDE HER GUN MU ILISKI OLDU BIDE CAKSIR SUYUNU ESINMI ICTI SENMI HERGUNMU ICTINIZBenim eşim 4 ay proxeed plus kullandı aynı zamanda çakşır suyu aldık onun yanında e vitamini içiyordu ceviz fındık vs de yiyordu baya bi yüklendik yani anlayacağın :) Bizde hız sorunu vardı ilk başlarda proxeed ve tüm bunlardan sonra şüküler olsun olması gereken değere hatta daha fazlasına yükseldi. Bi de ben rahim filmi çekildim işte onun da etkisi oldu sanırım öyle düşünüyorum. Bi de morfoloji biraz düşük çıktı ikinci spermiogram testinde ama bana dr sorun değil normal yoldan hamile kalmaya engel değil siz 4 ay daha bekleyin olmadı aşılamaya geçeriz dedi ki çok şükür gerek kalmadı. Bir de 2 günde bir ilişki oldu canım özellikle ben yumurtlama günlerimi takip ettim o günlerde aksatmadan oldu.Umarım faydası olur yazdıklarımın çok iyi biliyorum çünkü içinde olduğun durumu
Yumurtlama gününde ve sonraki gün oldu tatlım bi de sonrasında da haftada 2 kez olmasına dikkat ettik. Çakşırı da eşim içti sperm hızında yavaşlık vardı onun içinCNM YUMURTLAMA GUNLERINDE HER GUN MU ILISKI OLDU BIDE CAKSIR SUYUNU ESINMI ICTI SENMI HERGUNMU ICTINIZ
CANIM COK SAOL BIZDE 7 AYLIK EVLIYIZDE ERKENMI SENCE CNM COK STRES YAPIORUM 7 AYDIR YOK DOKTOR BISEYINIZ YOK DEDI OCAK AYINDA RAHIM FILMI CEKINECEMYumurtlama gününde ve sonraki gün oldu tatlım bi de sonrasında da haftada 2 kez olmasına dikkat ettik. Çakşırı da eşim içti sperm hızında yavaşlık vardı onun için
ADANA TATLIMhangi ildesin canım.?
Sen de sağol canım bizim 11 ay sonra oldu ben de senin gibi çok stres yaptım ama sonra araya ramazan girdi biraz olsun bebek fikrinden uzaklaştım bi de rahim filmi çekildim o arada ve baktım ki sonraki ay hamile kalmışım. Sanırım biraz kafayı rahatlatmak gerekiyor hernekadar zor olsada. Olmayınca insan daha çok üstüne düşüp kafayı takıyor. Bana rahim filmi hayırlı geldi inşallah Rabbimden dilerim ki size de hayırlı gelir Allah herkese nasip etsin bu duyguyu canım. Bir de dr yok dediyse eminim stresin de büyük payı vardır olmamasındaCANIM COK SAOL BIZDE 7 AYLIK EVLIYIZDE ERKENMI SENCE CNM COK STRES YAPIORUM 7 AYDIR YOK DOKTOR BISEYINIZ YOK DEDI OCAK AYINDA RAHIM FILMI CEKINECEM
anladım canım istanbulda bi yer vardı acısız o yüzden sordum..ben bursadayım ren tıpda çekildim hiç hissetmedim neredeyse sonradan sıkıntımda olmadı fazla ama çeken yere göre değişirmi bilmiyorum..kasma kendini rahat ol ..inşALLAH ÇEKİLMENE GEREK KALMADAN HAMİLE KALIRSIN CANIMADANA TATLIM
INSALLAH CANIM YA SUREKLI ARATIRIYORUM ASIRI STRES YAIORUM KORKUORUM COK SAOLanladım canım istanbulda bi yer vardı acısız o yüzden sordum..ben bursadayım ren tıpda çekildim hiç hissetmedim neredeyse sonradan sıkıntımda olmadı fazla ama çeken yere göre değişirmi bilmiyorum..kasma kendini rahat ol ..inşALLAH ÇEKİLMENE GEREK KALMADAN HAMİLE KALIRSIN CANIM
CNM INS BENDE FILMDE SONRA KALABILIRIM COK HEYECAN VE STRES VAR INSANIN ELINDE OLMUOSen de sağol canım bizim 11 ay sonra oldu ben de senin gibi çok stres yaptım ama sonra araya ramazan girdi biraz olsun bebek fikrinden uzaklaştım bi de rahim filmi çekildim o arada ve baktım ki sonraki ay hamile kalmışım. Sanırım biraz kafayı rahatlatmak gerekiyor hernekadar zor olsada. Olmayınca insan daha çok üstüne düşüp kafayı takıyor. Bana rahim filmi hayırlı geldi inşallah Rabbimden dilerim ki size de hayırlı gelir Allah herkese nasip etsin bu duyguyu canım. Bir de dr yok dediyse eminim stresin de büyük payı vardır olmamasında
o günleri yaşadığım için seni çook iyi anlıyorum canım..odaya girene kadar titredim benCNM INS BENDE FILMDE SONRA KALABILIRIM COK HEYECAN VE STRES VAR INSANIN ELINDE OLMUO
o günleri yaşadığım için seni çook iyi anlıyorum canım..odaya girene kadar titredim ben[
amin canım benim aminn inşALLAHALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH ALLAHIM KIMSENIN KUCGINI BOS BIRAKMASIN
merhaba tatlim cumartesi gunu cektirdim sol tupumde yapisiklik oldugu icin ilaci ilk gonderdiginde agrim oldu ama en fazla 1 dakika surdu ben ozelde cektirdim doktorumda anestezi onermedi zaten bence hic korkma belki sende hic agri bile olmazCNM COK AGRI OLUOMU FILM SIRASINDA ENDE OCAK AYINCA CEKTIRCEMDE COK KORKUYOUM
Selam canım nerde çekildin ist muCanm mrb tedavn hayrli olsn bnde ozelde cekildm 200 tl verdm ve ck agrm olmadi ckildkten snra agrm oldu o da adet sancisi gbi
arkadaşlar çakşır suyunu kullanan varmı aranızda bende aldım ama aç veya tok mu kullanılıcak acaba?bunu kullanıp hamile kalanlar varmış..
Arkadasslar rahim filmim cekildi varla yok arasi kanamam oldu leke gibi aslinda.ben cok fazla kadtim kendimi hatta bacaklarim titriyordu.ilk denemede su gitmedi doktor hatasi sanirim ikinci kez tekrar denedi sizlama adet agrim gibi oldu cokkkk az ama yok gibi agrim olduuu cokkk kolaymis keske rahat olsaydim..peki doktora sormayi unuttum kac gun sonra iliskiye girmek gerekiyor
CNM COK AGRI OLUOMU FILM SIRASINDA ENDE OCAK AYINCA CEKTIRCEMDE COK KORKUYOUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?