Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

CNM YUMURTLAMA GUNLERINDE HER GUN MU ILISKI OLDU BIDE CAKSIR SUYUNU ESINMI ICTI SENMI HERGUNMU ICTINIZ

CNM YUMURTLAMA GUNLERINDE HER GUN MU ILISKI OLDU BIDE CAKSIR SUYUNU ESINMI ICTI SENMI HERGUNMU ICTINIZ
Yumurtlama gününde ve sonraki gün oldu tatlım bi de sonrasında da haftada 2 kez olmasına dikkat ettik. Çakşırı da eşim içti sperm hızında yavaşlık vardı onun için

Yumurtlama gününde ve sonraki gün oldu tatlım bi de sonrasında da haftada 2 kez olmasına dikkat ettik. Çakşırı da eşim içti sperm hızında yavaşlık vardı onun için
CANIM COK SAOL BIZDE 7 AYLIK EVLIYIZDE ERKENMI SENCE CNM COK STRES YAPIORUM 7 AYDIR YOK DOKTOR BISEYINIZ YOK DEDI OCAK AYINDA RAHIM FILMI CEKINECEM

CANIM COK SAOL BIZDE 7 AYLIK EVLIYIZDE ERKENMI SENCE CNM COK STRES YAPIORUM 7 AYDIR YOK DOKTOR BISEYINIZ YOK DEDI OCAK AYINDA RAHIM FILMI CEKINECEM
Sen de sağol canım bizim 11 ay sonra oldu ben de senin gibi çok stres yaptım ama sonra araya ramazan girdi biraz olsun bebek fikrinden uzaklaştım bi de rahim filmi çekildim o arada ve baktım ki sonraki ay hamile kalmışım. Sanırım biraz kafayı rahatlatmak gerekiyor hernekadar zor olsada. Olmayınca insan daha çok üstüne düşüp kafayı takıyor. Bana rahim filmi hayırlı geldi inşallah Rabbimden dilerim ki size de hayırlı gelir Allah herkese nasip etsin bu duyguyu canım. Bir de dr yok dediyse eminim stresin de büyük payı vardır olmamasında

anladım canım istanbulda bi yer vardı acısız o yüzden sordum..ben bursadayım ren tıpda çekildim hiç hissetmedim neredeyse sonradan sıkıntımda olmadı fazla ama çeken yere göre değişirmi bilmiyorum..kasma kendini rahat ol ..inşALLAH ÇEKİLMENE GEREK KALMADAN HAMİLE KALIRSIN CANIM

INSALLAH CANIM YA SUREKLI ARATIRIYORUM ASIRI STRES YAIORUM KORKUORUM COK SAOL

CNM INS BENDE FILMDE SONRA KALABILIRIM COK HEYECAN VE STRES VAR INSANIN ELINDE OLMUO

CNM COK AGRI OLUOMU FILM SIRASINDA ENDE OCAK AYINCA CEKTIRCEMDE COK KORKUYOUM
merhaba tatlim cumartesi gunu cektirdim sol tupumde yapisiklik oldugu icin ilaci ilk gonderdiginde agrim oldu ama en fazla 1 dakika surdu ben ozelde cektirdim doktorumda anestezi onermedi zaten bence hic korkma belki sende hic agri bile olmaz

Arkadasslar rahim filmim cekildi varla yok arasi kanamam oldu leke gibi aslinda.ben cok fazla kadtim kendimi hatta bacaklarim titriyordu.ilk denemede su gitmedi doktor hatasi sanirim ikinci kez tekrar denedi sizlama adet agrim gibi oldu cokkkk az ama yok gibi agrim olduuu cokkk kolaymis keske rahat olsaydim..peki doktora sormayi unuttum kac gun sonra iliskiye girmek gerekiyor

bana 3 gün ilişki yok dediler. gebelik oluşursa dış gebelik olma riski oluyomuş

CNM COK AGRI OLUOMU FILM SIRASINDA ENDE OCAK AYINCA CEKTIRCEMDE COK KORKUYOUM

hiç korkma canım. ben hissetmedim bile. işlem sırasında sürekli diyafram nefesi aldım. burundan nefes alıp ağzımdan verdim yani. çok rahatlattı. bir de işlemden 2 saat önce 1 er saat arayla 1 er tane ağrı kesici aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…