• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Bende gecen ay Centermed´de HSG cektirdim, profesyonel bir ortamdi. Dr. her islemi anlatarak gerceklestirdi. Damar yolundan sakinlestirici verdiler. Allah´tan vermisler, cünkü siviyi rahime verince ciddi bir agri hissetmedim ama basinci arttirinca agrim artti ve sakinlestiricinin dozunu arttirdilar. Maalesef agri zaten basinci arttirmasina ragmen acilmayan sag tüpümden kaynakliydi. Sol tüp normal, sag taraf tikali. Bu ay asilama olacak insallah. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepimiz icin Hayirlisi olsun.
Pardon yazmissin nerde cektirdigini.tesekkurler

hafta başında bende fındıkzade de çekim yaptırdım . anestesizdi. hemşireler ilgiliydi doktor hiç konuşmadı desem yeridir. randevudan 20 dk önce oradaydım ve 50 dk beklettiler. çekim giyinip soyunmam 5 dk sürmemiştir. 15 sn. kadar şiddetli basınç ve ağrı hissettim. gerisi alttan muayeneden farksızdı. çekimden 3 saat sonra karnımda acı ağrı gibi birşey oluştu hala var ama dayanılmayacak bir acı değil. yalnız doktor çok ilgili diyenler herhalde şanslı günlerindeymişler . 1 dk sını ayırıp sonuç ile ilgili bilgi vermedi. hemşire geldi sonucumu verdi. doktorla görüşmek istediğimi söyledim , öğle yemeğindeymişler malesef...

Merhaba kızlar,

burada yazılanları da okudukça iyice korktum :( . Bende haftaya perşembe günü çektireceğim. İnşallah bir sorun yoktur.

Merhaba kızlar,

burada yazılanları da okudukça iyice korktum :KK43: . Bende haftaya perşembe günü çektireceğim. İnşallah bir sorun yoktur.

Canim korkmana gerek yok. Hersey yolundaysa zaten agrin olmayacaktir ama Tüplerde tikaniklik varsa ancak o zaman agrin olur. Basinci arttirdiklari icin agrin artiyor. Kafana takma, fazla arastirma. Iyi bir merkez secmen yeterli olacaktir. Hangi sehirdesin?

Canim korkmana gerek yok. Hersey yolundaysa zaten agrin olmayacaktir ama Tüplerde tikaniklik varsa ancak o zaman agrin olur. Basinci arttirdiklari icin agrin artiyor. Kafana takma, fazla arastirma. Iyi bir merkez secmen yeterli olacaktir. Hangi sehirdesin?

Tşk ederim, doğru diyorsunuz çok araştırdıkça insanın kafası karışıyor. Adana'da yım

lütfen yardım hsg de çift boynuzlu rahim çıkan var mı ...tüplerim açıkış ama tüplerin mi tam anlamadım normalden biraz daha kıvrımlıymış.. acaba iltihap tıkanıklık mı var kesinn bişey demedi hiç bi işe yaramadı çk üzgünüm

Arkadaşlar yardımm :( hsg çektiricem 9 Eylül hastanesinde ama daha randevu almadım.. Kaç gün sonrasına randevu veriyorlar bilginiz varsa lütfen cevap.. :(

Slm herkese.ben bugun saat 2 gibi hsg cekildim tepecikte.anestezi vermiyorlar oncesinde ilac yaziuorlar onu iciyorsun sadece.korkulacak birsey yok smear testi veren buna da dayanir bence ;-)
Canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın en yakın zamanda.. Peki hsg randevusunu ne zaman almıştın?? Ne kadar süre sonrasına verdiler hemen verdiler mi ??

Canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın en yakın zamanda.. Peki hsg randevusunu ne zaman almıştın?? Ne kadar süre sonrasına verdiler hemen verdiler mi ??
Sagol canm insallah. Bu ay 10 u adet gunum bakalim.ben infertilite bolumune gittim adetin 1.gunu gel dediler o gunun disinda vermiyor lar gun.ege de tedavi gormeye baslamisti m cihazlar i bozuk oldugundan tepecige gittm.hsg cektirmek istiyorm dedim.once gun dolu dediler sonra diger polikliniklere sor dediler ve yeni evli oldugum ve hic cocugum olmadigi icin sagolsn dr randevu verdi bana ve adet bitiminden 3 gun sonra film cekildim.anestezi vermiyor lar ama smear testinin biraz daha agrilisi oluyor.sonucum temiz çıktı sukur.bence hsg cok onemli mutlaka cektirin derim ben.

lütfen yardım hsg de çift boynuzlu rahim çıkan var mı ...tüplerim açıkış ama tüplerin mi tam anlamadım normalden biraz daha kıvrımlıymış.. acaba iltihap tıkanıklık mı var kesinn bişey demedi hiç bi işe yaramadı çk üzgünüm
Canm bence duzgun bi dr a gotur sonuclar ina baksin ve sende soracaklarini sor kimi dr birsey demiyor

Merhaba kızlar
çok şükür bende yeni hsg tecrübesine sahip olanlardanım. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Ankarada bi hastaneye korka korka gittiğim hsg için masadan ağlayarak kalktığımi o yasadiklarimi bi ben bi allah bilir. Heycandan fazla titrediğim için doktorlardan azar yemistim ,bende yaptirmadan kalkıp gittim.birdahada o hastaneye ayak atmadim.simdi bi özel doktorda hsg oldum. evet acı oluyor fakat 3 dakika. O anda sadece dua ettim ve atlattim birdaha isteseler yine olurum çünkü gerçekten abartilanlar kadar değil. Anestezili olmak icin özel doktora gittim fakat doktorumun tatli dili beni anestesiz hsg yapmaya yetti.Bence doktora da bağlı özellikle yeni evliler ,daha henüz o ultrason masasina bile aliskin olmayanlar için bu korku çok normal. Çok tatlı bi doktorum var şükürler olsun rabbime. Bence anne adayları endiselenmeyin ve korkmayın adet sancısı bile bazen 1 saatte geçmek bilmiyor. Bu ise sadece en fazla 3-4 dakika . Insallah bebiş isteyen herkeze rabbim nasip eder. Anlattiklarimin insallah fayasi olur sizlere.
buna gerçekten çok çok sevinirim:KK36:

Sagol canm insallah. Bu ay 10 u adet gunum bakalim.ben infertilite bolumune gittim adetin 1.gunu gel dediler o gunun disinda vermiyor lar gun.ege de tedavi gormeye baslamisti m cihazlar i bozuk oldugundan tepecige gittm.hsg cektirmek istiyorm dedim.once gun dolu dediler sonra diger polikliniklere sor dediler ve yeni evli oldugum ve hic cocugum olmadigi icin sagolsn dr randevu verdi bana ve adet bitiminden 3 gun sonra film cekildim.anestezi vermiyor lar ama smear testinin biraz daha agrilisi oluyor.sonucum temiz çıktı sukur.bence hsg cok onemli mutlaka cektirin derim ben.
Ağrısında değilim valla :( özeller 300den aşağı çekmiyorlar ve bu işlem 10 dakikalarını alıyo sadece :/ bu kadar para vermeye hiç gerek yok.. Benim adetimin bugün 6.günü ve daha bugün bitti.. Dokuz Eylül'e normal randevu aldım sırf rahim filmi çektirsinler diye ama rahim filmi için inşallah önümüzdeki aya atmazlar :( bende yeni evliyim 9 aydır bebek düşünüyoruz :( Rabbim nasip etmedi.. İnşallah bana da en yakın randevu tarihini verirler..

Ağrısında değilim valla :KK43: özeller 300den aşağı çekmiyorlar ve bu işlem 10 dakikalarını alıyo sadece :/ bu kadar para vermeye hiç gerek yok.. Benim adetimin bugün 6.günü ve daha bugün bitti.. Dokuz Eylül'e normal randevu aldım sırf rahim filmi çektirsinler diye ama rahim filmi için inşallah önümüzdeki aya atmazlar :KK43: bende yeni evliyim 9 aydır bebek düşünüyoruz :KK43: Rabbim nasip etmedi.. İnşallah bana da en yakın randevu tarihini verirler..
Tam film icin gunundesin ne zaman a randevu aldin hayirli insallah tum isteyenlere rabbim evlat verir insallah ;-)

Merhaba kızlar
çok şükür bende yeni hsg tecrübesine sahip olanlardanım. Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Ankarada bi hastaneye korka korka gittiğim hsg için masadan ağlayarak kalktığımi o yasadiklarimi bi ben bi allah bilir. Heycandan fazla titrediğim için doktorlardan azar yemistim ,bende yaptirmadan kalkıp gittim.birdahada o hastaneye ayak atmadim.simdi bi özel doktorda hsg oldum. evet acı oluyor fakat 3 dakika. O anda sadece dua ettim ve atlattim birdaha isteseler yine olurum çünkü gerçekten abartilanlar kadar değil. Anestezili olmak icin özel doktora gittim fakat doktorumun tatli dili beni anestesiz hsg yapmaya yetti.Bence doktora da bağlı özellikle yeni evliler ,daha henüz o ultrason masasina bile aliskin olmayanlar için bu korku çok normal. Çok tatlı bi doktorum var şükürler olsun rabbime. Bence anne adayları endiselenmeyin ve korkmayın adet sancısı bile bazen 1 saatte geçmek bilmiyor. Bu ise sadece en fazla 3-4 dakika . Insallah bebiş isteyen herkeze rabbim nasip eder. Anlattiklarimin insallah fayasi olur sizlere.
buna gerçekten çok çok sevinirim:KK36:
Senin adina sevindim ins en kisa zamanda hayirlu evlatlar verir rabbim :-)

Gecmis olsun öncelikle, size bu konuyla ilgili özel mesaj attim haftasonu.

mrb ben yeni üyeyim aylardır bu siteyi takip ediyorum ve ilk kez yazıyorum..ben 3 senedir hamile kalamadım ve hiçbir doktor da adam akıllı ilgilenmedi..en son gittiğim doktorda hormon testleri yaptı herşey normalmiş sadece yumurtlama olmuomuş ve benden hsg istedi..ve bende akdeniz ateşi hastalığı var ve de çocukken apandisit ameliyatı olmuştum bu nedenlerden dolayı tüplerim tıkanık olabilir mi?

Back