• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

geri dönüşü olmayan bişey olsa yaparlar mı hiçç. adet sonrası çekilme sebebi olası gebelik varsa radyasyon almasın diye. bi zararı olmaz. bir an önce çekil bitsin. içeri verilen sadece renkli bi su
ya tek sorun o olsunn zaten adet bitiminden beri herhangi ilişkiolmadı nolur nolmaz die doktor olmasın demişti.bekliyorum rahim filmimin çekilme günün.benim korkum şu;hani ne bileyim birdaha yumurtlama olmazsa rahime zararı olursa yada ne bileyim bambaşka kötü bişi olur diye korktum birden :( bi an önce olup bitse şu film artık ya acayip derecede stres oldum ben

ya tek sorun o olsunn zaten adet bitiminden beri herhangi ilişkiolmadı nolur nolmaz die doktor olmasın demişti.bekliyorum rahim filmimin çekilme günün.benim korkum şu;hani ne bileyim birdaha yumurtlama olmazsa rahime zararı olursa yada ne bileyim bambaşka kötü bişi olur diye korktum birden :KK43: bi an önce olup bitse şu film artık ya acayip derecede stres oldum ben

korkma canım. tam tersi bak Vitae Vitae de hsg den sonra hamile kalmış. bir nevi temizlik oluyo içerde. rahat ol. ben de bu pazartesi çekildim.

ya bende tekrar aradım tersledi doktor beni:KK43:devlet hastanesi işte nerdeözel ilgi alaka...ben butarihte çekiyorum sorgulayıp durma dedi ya offf ..çok kötü bişey olurmu ya ne bileyim en kötü nolur öbür ayamı sarkar hamile kalma şansım ona razıyım geri dönülmez bişi olmasında
hayır canım panik yapma arkadaşta yazmış sadece gebelik olma şansı çok yüksek onun için yumurtlama zamanı kaçmış olucak onun dışında sorun olmaz yalnız şuda var devlette yaptırıcaksan zaten düşünme oralarını korunursun bu ay olur biter özelde 550 çektiricem ben bide onu düşün canım...

aneztezilimi çekildin canım sen?benimkinde yok anestezi falannn ağrı ne kadar sürüyor?nasıl oluyor işlemin aşamaları neler?

karamelcim anestezisiz çekildim. devlette oldu. bi reçete yazılar 2 şişe sıvı ve 2 adet enjektör aldım. hiç ağrım olmadı. ha şimdi ağrır ha birazdan ağrır diye beklerken adam bitti geçmiş olsun dedi :KK76:

11 ay olmadı canım ama eşimin değerlerinde de sorun vardı o da ilaç kullandı sonra rahim filmi derken ertesi ay çok şükür hamile kaldım
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 2.5 yıldır bekliyorum bende eşimde morfoloji düşük çıkmıştı 3 ay sonra yeniledik herşey süper çıktı şimdide ben erken yumurtluyorum ve enfeksiyonla savaşıyorum enfeksiyon kanallları tıkayabiliyormuş bakalım bu ay sonu adet olurum ne çıkıcak...

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 2.5 yıldır bekliyorum bende eşimde morfoloji düşük çıkmıştı 3 ay sonra yeniledik herşey süper çıktı şimdide ben erken yumurtluyorum ve enfeksiyonla savaşıyorum enfeksiyon kanallları tıkayabiliyormuş bakalım bu ay sonu adet olurum ne çıkıcak...
Allah razı olsun çok sağol Rabbim size de tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah. Eşimde de morfoloji düşüktü ve o düşük değerle kısa süre sonra hamile kaldım bi de ramazan ayında hamile kalmışım oruç falan derken bebek düşüncesinden biraz uzaklaşmıştım açıkçası ve o ay oldu. Birazda psikolojiyi rahatlatmak lazım sanırım ama bu biraz zor tabi ki. Yumurtlama içinde ovülasyon testi kullanmayı denedin mi ben öyle takip ediyordum her ay

Allah razı olsun çok sağol Rabbim size de tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah. Eşimde de morfoloji düşüktü ve o düşük değerle kısa süre sonra hamile kaldım bi de ramazan ayında hamile kalmışım oruç falan derken bebek düşüncesinden biraz uzaklaşmıştım açıkçası ve o ay oldu. Birazda psikolojiyi rahatlatmak lazım sanırım ama bu biraz zor tabi ki. Yumurtlama içinde ovülasyon testi kullanmayı denedin mi ben öyle takip ediyordum her ay
evet cnm denedim ve hep normal çıktı yumurtluyorum yani dr gittim tam 14 15 ci günleri çatlamış dedi ama dün 13 gün 10 mm yumurtan var dedi anlamadım anlıcan morfoloji kaçtı sizde ilk testte 4 çıkmıştı diğer testte 70 ileri hızı herşey çok güzel ama zaman zarfında keçiboynuzu çok yedirmiştim ve e vitamini onlarmı etkiledi bu kadar etkilermi açıkçası bilemedim...

evet cnm denedim ve hep normal çıktı yumurtluyorum yani dr gittim tam 14 15 ci günleri çatlamış dedi ama dün 13 gün 10 mm yumurtan var dedi anlamadım anlıcan morfoloji kaçtı sizde ilk testte 4 çıkmıştı diğer testte 70 ileri hızı herşey çok güzel ama zaman zarfında keçiboynuzu çok yedirmiştim ve e vitamini onlarmı etkiledi bu kadar etkilermi açıkçası bilemedim...
İnan tam hatırlamıyorum canım ama düşük demişti dr ama engel değil demişti yinede ameliyata gerek olmadan hamile kalabilirsin demişti hatta öylede olur çok şükür. Bende çok yedirdim kürünü yaptım e vitamini aldı düzenli olarak bi de çakşır suyu içiyordu ki ilk şişeden sonra hamile kaldım. Bende duyduğum okuduğum herşeyi denedim bizim hızda sorun vardı bi de sonra o da düzelmişti proxeed plustan sonra

İnan tam hatırlamıyorum canım ama düşük demişti dr ama engel değil demişti yinede ameliyata gerek olmadan hamile kalabilirsin demişti hatta öylede olur çok şükür. Bende çok yedirdim kürünü yaptım e vitamini aldı düzenli olarak bi de çakşır suyu içiyordu ki ilk şişeden sonra hamile kaldım. Bende duyduğum okuduğum herşeyi denedim bizim hızda sorun vardı bi de sonra o da düzelmişti proxeed plustan sonra
canım benim ya şükür hamile kalmışsın çok beklemeden rabbim yüzünü görmek nasip etsin okadar güzel bi duygu ki anne olmak tarif edemem benim 7 yaşında bi oğlum var şükür ki anneyim...

canım benim ya şükür hamile kalmışsın çok beklemeden rabbim yüzünü görmek nasip etsin okadar güzel bi duygu ki anne olmak tarif edemem benim 7 yaşında bi oğlum var şükür ki anneyim...
Çok sağol çok teşekkür ederim Rabbim size de en kısa zamanda oğluşuna kardeş nasip etsin inşallah bende kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum hayal bile edemiyorum o duyguyu :)

karamelcim anestezisiz çekildim. devlette oldu. bi reçete yazılar 2 şişe sıvı ve 2 adet enjektör aldım. hiç ağrım olmadı. ha şimdi ağrır ha birazdan ağrır diye beklerken adam bitti geçmiş olsun dedi :KK76:
banada ilaç aldırdılar bi antibiyotik bi ağrı kesici bide bi sıvı şişe bişey onu o gün onlara vericekmişim diğerlerinide 3 gün kala içmeye başlıycakmışım

Günaydın herkese. Bende rahim filmi çektirdikten sonraki ay adet oldum ondan sonraki ayda hamile kalmıştım Rabbim bu mübarek günde hepinize nasip eder inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ya yazınızı okudum da mucize gibi ne kadar güzelmaşallah.bizimde eşimle alakalı sorun var ileri hareketli hızıyla alakalı sorun var .önce neogortil die bi takviye ilaça ldık.sonra bu ay ilk olarak proxeed plus aldık henüz başlamadı. çinko ve e vitamini hapı aldım birde sizde bunlarımı kullandınız?eşimininn hızla alakalı sorun olduğu için aşılama aoda olmazsa tüp bebek denememizi söyledi doktorlar çünkü:( bunun dışında napmamaız lazım sizinde başınızdan geçmiş bu sorun sanırım.siz hangi aşamalardan geçtiniz.hız sorununuz düzeldimi acaba?

ya yazınızı okudum da mucize gibi ne kadar güzelmaşallah.bizimde eşimle alakalı sorun var ileri hareketli hızıyla alakalı sorun var .önce neogortil die bi takviye ilaça ldık.sonra bu ay ilk olarak proxeed plus aldık henüz başlamadı. çinko ve e vitamini hapı aldım birde sizde bunlarımı kullandınız?eşimininn hızla alakalı sorun olduğu için aşılama aoda olmazsa tüp bebek denememizi söyledi doktorlar çünkü:KK43: bunun dışında napmamaız lazım sizinde başınızdan geçmiş bu sorun sanırım.siz hangi aşamalardan geçtiniz.hız sorununuz düzeldimi acaba?
Benim eşim 4 ay proxeed plus kullandı aynı zamanda çakşır suyu aldık onun yanında e vitamini içiyordu ceviz fındık vs de yiyordu baya bi yüklendik yani anlayacağın :) Bizde hız sorunu vardı ilk başlarda proxeed ve tüm bunlardan sonra şüküler olsun olması gereken değere hatta daha fazlasına yükseldi. Bi de ben rahim filmi çekildim işte onun da etkisi oldu sanırım öyle düşünüyorum. Bi de morfoloji biraz düşük çıktı ikinci spermiogram testinde ama bana dr sorun değil normal yoldan hamile kalmaya engel değil siz 4 ay daha bekleyin olmadı aşılamaya geçeriz dedi ki çok şükür gerek kalmadı. Bir de 2 günde bir ilişki oldu canım özellikle ben yumurtlama günlerimi takip ettim o günlerde aksatmadan oldu.Umarım faydası olur yazdıklarımın çok iyi biliyorum çünkü içinde olduğun durumu

banada ilaç aldırdılar bi antibiyotik bi ağrı kesici bide bi sıvı şişe bişey onu o gün onlara vericekmişim diğerlerinide 3 gün kala içmeye başlıycakmışım

bana işlemden sonra 1 antibiyotik 1 de ağrı kesici yazdılar. ağrı kesiciye gerek kalmadı. antibiyotiki de almayı unuttum o_O

bana işlemden sonra 1 antibiyotik 1 de ağrı kesici yazdılar. ağrı kesiciye gerek kalmadı. antibiyotiki de almayı unuttum o_O
ya kızlar bana sadece ilacı aldırdılar serum gibi bişey. ben oldum bitt 6 kasımda fakat 12 kasımda tekrar adet oldum ve fazla miktarda doktorla görüştüm ge dedi ama işlerim nedeniyle fırsat bulupta gidemedim. bide tayin işim var zor vallahi. tüpler açıkmış dokor 5 yada 6 aya kadar hamile kalırsın dedi bu arada 32 yasındayım ve 5 yasındada bi kızım var

kizlar merhaba cumartesi gunu film cekilicem ama doktorum oncesinde kullanmam icin hic bir ilac soylemedi burdan okudugum kadariyla islemden once agri kesici ve kas gevşetici icenler olmus ve sonrasindada antibiotik kullanmislar. bana bu konuda yardimci olurmusunuz
Selam canım
Ben geçen pazartesi çektirdim. Herhangi bir ilaç kullanmadım öncesinde ve sonrasında. Nerede cektireceksin bilmiyorum ama ben İstanbul Fındıkzade Radyotom da çektirdim. 5 dk sürüyor ve ağrı sızı hissetmiyorsun zaten. Ama başka yerlerde nasıl olur bilmem. Ben özellikle acısız çekiliyor diye oraya gittim. Yeni bir teknoloji kullanıyorlar. Neyse hakkında hayırlısı olsun.

Slm herkese bende 1.5 yillik evliyim.cok sukur bu ay a tepecik dev hast. Hsg randevusu alabildim.20 sinde cekilcem.insallah hersey istedigimiz gibi olur.

Back