- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.301
merhaba tatlimlisteria canım ne yaptın rahim filmi çekilecektin tatlım..güzel haberlerini bekliyorum..
ooo çok sevindiimm canım belki de o yapışıklıktan dolayı gelmedi bebişin bir an önce gelir artık tatlım..çok sevindimm canım bununla geçmiş olsun..merhaba tatlim
islemden once kas gevsetici ve agri kesici ictim doktor baslamadan aleti taktiktan sonra iceriye igne yapiyorum dedi surekli konustu benimle simdi ilaci gonderiyorum falan diye ama ilk gonderisinde gercekten canim yandi ölüyorum sandim sol tupumde yapisiklik varmis ve ondan aci cekmisim ikinci kez gonderdiginde ilaci sol tarafta acildi cok sukur bunuda atlattim
tesekkur ederim canim insallah ondandir sana cd verdiler mi?? gordunmu filminiooo çok sevindiimm canım belki de o yapışıklıktan dolayı gelmedi bebişin bir an önce gelir artık tatlım..çok sevindimm canım bununla geçmiş olsun..
Cd degilde siyah film verdiler bi de yazılı bi kagit vermişlerdi[/QUOTE][QUdeğilde steria, post: 37805405, member: 545448"]tesekkur ederim canim insallah ondandir sana cd verdiler mi?? gordunmu filmini
cd verdiler banada doktorum sonra bilgisayardan kendide gosterdi aciklafi ama kagit rapor falan bisey vermediler ama aklima takilan bisey var rontgende senin rahmin duzmu yoksa saga veya sola yatik mi[/QUOTE]Cd degilde siyah film verdiler bi de yazılı bi kagit vermişlerdi
canım şimdi bakardım da annemgildeyim kendi evimde değilim..sağo sola doğru çizgi gibi bişey var o da kanallardıı..eve gidince bakarım[/QUOTE]cd verdiler banada doktorum sonra bilgisayardan kendide gosterdi aciklafi ama kagit rapor falan bisey vermediler ama aklima takilan bisey var rontgende senin rahmin duzmu yoksa saga veya sola yatik mi
yok rahmin şekli nasildi benimki sag tarafa yan yatmis bicimde anlamadim doktorumda bu konuda bilgi vermedi tupler acik sorun yok dedi ama normali oyle mi olmasi gerek bilemedim[/QUOTE]canım şimdi bakardım da annemgildeyim kendi evimde değilim..sağo sola doğru çizgi gibi bişey var o da kanallardıı..eve gidince bakarım
canımm şimdi ne desem yalan olurr ama rahim şeklinde bi değişiklik olsa dr muayene sırasında söylerdii zaten..dr bana rahim dışa dönük dedii bu da doğuştan gelen beyaz tenli olmak esmer tenli olmak gibi bişeymiş gebeliğe engel değildir demiştii...bence normali öledirr canım takılmaa..[/QUOTE]yok rahmin şekli nasildi benimki sag tarafa yan yatmis bicimde anlamadim doktorumda bu konuda bilgi vermedi tupler acik sorun yok dedi ama normali oyle mi olmasi gerek bilemedim
sagol canim icim rahatladi biraz[/QUOTE]canımm şimdi ne desem yalan olurr ama rahim şeklinde bi değişiklik olsa dr muayene sırasında söylerdii zaten..dr bana rahim dışa dönük dedii bu da doğuştan gelen beyaz tenli olmak esmer tenli olmak gibi bişeymiş gebeliğe engel değildir demiştii...bence normali öledirr canım takılmaa..
Slm herkese bende 1.5 yillik evliyim.cok sukur bu ay a tepecik dev hast. Hsg randevusu alabildim.20 sinde cekilcem.insallah hersey istedigimiz gibi olur.
merhaba tatlim
islemden once kas gevsetici ve agri kesici ictim doktor baslamadan aleti taktiktan sonra iceriye igne yapiyorum dedi surekli konustu benimle simdi ilaci gonderiyorum falan diye ama ilk gonderisinde gercekten canim yandi ölüyorum sandim sol tupumde yapisiklik varmis ve ondan aci cekmisim ikinci kez gonderdiginde ilaci sol tarafta acildi cok sukur bunuda atlattim
cd verdiler banada doktorum sonra bilgisayardan kendide gosterdi aciklafi ama kagit rapor falan bisey vermediler ama aklima takilan bisey var rontgende senin rahmin duzmu yoksa saga veya sola yatik mi[/QUOTE]Cd degilde siyah film verdiler bi de yazılı bi kagit vermişlerdi
gözün aydın tepecikte sıra çok diye duymuştum. şanslısın
geçmiş olsun canım. inşallah kendiliğinden gelir bebişin ben de geçtiğimiz pazartesi çekildim.
cd verdiler banada doktorum sonra bilgisayardan kendide gosterdi aciklafi ama kagit rapor falan bisey vermediler ama aklima takilan bisey var rontgende senin rahmin duzmu yoksa saga veya sola yatik mi
doktorum ilavi gonderdi cekim yaptirdi bakti sonra bi daha sol tup icin cekim yapti en sonda bos cekim yapti gozun aydin acildi sol tupte dedi giyin cd ni al gel goruselim dedi hemen cd mi aldim sonra doktoeumla gorustum hic beklemedim[/QUOTE]kızlar sonucu kaç günde aldınız?
özelde mi çekildin ?[/QUOTE]doktorum ilavi gonderdi cekim yaptirdi bakti sonra bi daha sol tup icin cekim yapti en sonda bos cekim yapti gozun aydin acildi sol tupte dedi giyin cd ni al gel goruselim dedi hemen cd mi aldim sonra doktoeumla gorustum hic beklemedim
evet özel de cektirdim. sen?
devlet hastanesinde ki filmi bilmiyorum ama uzun surmemesi lazim canim bende anestezisiz cektirdim bu aradadevlet hastanesinde çekildim. anestezisiz.
devlet hastanesinde ki filmi bilmiyorum ama uzun surmemesi lazim canim bende anestezisiz cektirdim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?