- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.341
ya birdee ilk verdiklerinde su o sıvı geri geldi yani o neden oldu acaba?konuşamaları duyduum o heyecean sırasında soramadım da ...sonra tekrar verdiler sıvıyı ağrıyı hissetttim.bana 3 gün ilişki yok dediler. gebelik oluşursa dış gebelik olma riski oluyomuş
ya hamile kalma şansını artırıyormuş diye duydum ama bilemeiyorum bende işte.alıp denemeyide düşünüyorum :)kadınlarda ne işe yarıyomuş acaba?
Yok canm kirklareliSelam canım nerde çekildin ist mu
Ben hc agri kesoci almadim canm ve canm o an degil islemden 10 dk snra felaket bi adet sancisi basladi ve doktor o gece iliskiye girin dedi ve girdim felaketti ilk gece gbihiç korkma canım. ben hissetmedim bile. işlem sırasında sürekli diyafram nefesi aldım. burundan nefes alıp ağzımdan verdim yani. çok rahatlattı. bir de işlemden 2 saat önce 1 er saat arayla 1 er tane ağrı kesici aldım.
Arkadasim bu testi doktormu Istiyor yoksa gebelik olmuyor diye kendinmi gittin yaptirdin? Benimde 10aydir olmuyoda merak ettimSlm herkese.ben bugun saat 2 gibi hsg cekildim tepecikte.anestezi vermiyorlar oncesinde ilac yaziuorlar onu iciyorsun sadece.korkulacak birsey yok smear testi veren buna da dayanir bence ;-)
Ben hc agri kesoci almadim canm ve canm o an degil islemden 10 dk snra felaket bi adet sancisi basladi ve doktor o gece iliskiye girin dedi ve girdim felaketti ilk gece gbi
ya hamile kalma şansını artırıyormuş diye duydum ama bilemeiyorum bende işte.alıp denemeyide düşünüyorum :)
ya kızlar ben sonuçları alana kadar meraktan ölürüm :) dün işlem sırasında ilk sıvıyı verdiklerinde sıvı geri geldi dediler konuşmaları o şekildeydi doktorların ikinci kez yaptılar birazdan ağrın oluvcak hafif dediler olduda hafif karnım ağrıdı.acaba o ilk su doktor hatası yüzündenmi geri geldi yoksa bendemi bi anormallik vardı acaba
Dr istedi dev.hastanesindeki. cunku hersey normal yumurta olusuyor catliyor ama olmuyordu bide hsg cektir dedi.sukur acikmis suan en azindan icim rahatladi.daha onceden haberim olsaydi hsg den vakit kaybetmeden yaptirirdmArkadasim bu testi doktormu Istiyor yoksa gebelik olmuyor diye kendinmi gittin yaptirdin? Benimde 10aydir olmuyoda merak ettim
Gecmis olsun canim nerde cektirdin acaba benimde cektirmem gerekteBende gecen ay Centermed´de HSG cektirdim, profesyonel bir ortamdi. Dr. her islemi anlatarak gerceklestirdi. Damar yolundan sakinlestirici verdiler. Allah´tan vermisler, cünkü siviyi rahime verince ciddi bir agri hissetmedim ama basinci arttirinca agrim artti ve sakinlestiricinin dozunu arttirdilar. Maalesef agri zaten basinci arttirmasina ragmen acilmayan sag tüpümden kaynakliydi. Sol tüp normal, sag taraf tikali. Bu ay asilama olacak insallah. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepimiz icin Hayirlisi olsun.
Gecmis olsun.benimde cektirmem gerek.cok endiseliyimKızlar bende bugün rahim filmi çektirdim, fındıkzade raydotom da anestezili alarak yaptırdım merkez ve doktorlar çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?