• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

hiç korkma canım. ben hissetmedim bile. işlem sırasında sürekli diyafram nefesi aldım. burundan nefes alıp ağzımdan verdim yani. çok rahatlattı. bir de işlemden 2 saat önce 1 er saat arayla 1 er tane ağrı kesici aldım.
Ben hc agri kesoci almadim canm ve canm o an degil islemden 10 dk snra felaket bi adet sancisi basladi ve doktor o gece iliskiye girin dedi ve girdim felaketti ilk gece gbi:oops:

ya kızlar ben sonuçları alana kadar meraktan ölürüm :) dün işlem sırasında ilk sıvıyı verdiklerinde sıvı geri geldi dediler konuşmaları o şekildeydi doktorların ikinci kez yaptılar birazdan ağrın oluvcak hafif dediler olduda hafif karnım ağrıdı.acaba o ilk su doktor hatası yüzündenmi geri geldi yoksa bendemi bi anormallik vardı acaba

Slm herkese.ben bugun saat 2 gibi hsg cekildim tepecikte.anestezi vermiyorlar oncesinde ilac yaziuorlar onu iciyorsun sadece.korkulacak birsey yok smear testi veren buna da dayanir bence ;-)

Slm herkese.ben bugun saat 2 gibi hsg cekildim tepecikte.anestezi vermiyorlar oncesinde ilac yaziuorlar onu iciyorsun sadece.korkulacak birsey yok smear testi veren buna da dayanir bence ;-)
Arkadasim bu testi doktormu Istiyor yoksa gebelik olmuyor diye kendinmi gittin yaptirdin? Benimde 10aydir olmuyoda merak ettim

Ben de 1 hafta önce rahim filmi çektirdim. Çok sakindim fakat ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen öyle bir acı hissettim ki anlatamam :KK43: 3 gün kanamam oldu. Doktor ayrıca antibiyotik ve ağrı kesici verdi. 1 hafta geçmesine rağmen hala kasık ağrılarım ve bacağıma ara ara vuran sızı var. Normal mi acaba?

Ben hc agri kesoci almadim canm ve canm o an degil islemden 10 dk snra felaket bi adet sancisi basladi ve doktor o gece iliskiye girin dedi ve girdim felaketti ilk gece gbi:oops:

bana 3 gün ilişki yok. olur da gebelik oluşursa dış gebelik riski oluyor dediler. korkumdan 5 gün bekledim

ya kızlar ben sonuçları alana kadar meraktan ölürüm :) dün işlem sırasında ilk sıvıyı verdiklerinde sıvı geri geldi dediler konuşmaları o şekildeydi doktorların ikinci kez yaptılar birazdan ağrın oluvcak hafif dediler olduda hafif karnım ağrıdı.acaba o ilk su doktor hatası yüzündenmi geri geldi yoksa bendemi bi anormallik vardı acaba

eğer istedikleri gibi olmazsa çekimi tekrar yapıyolar. korkma bişey olsaydı söylerlerdi.

Arkadasim bu testi doktormu Istiyor yoksa gebelik olmuyor diye kendinmi gittin yaptirdin? Benimde 10aydir olmuyoda merak ettim
Dr istedi dev.hastanesindeki. cunku hersey normal yumurta olusuyor catliyor ama olmuyordu bide hsg cektir dedi.sukur acikmis suan en azindan icim rahatladi.daha onceden haberim olsaydi hsg den vakit kaybetmeden yaptirirdm

Merhaba arkadaşlar geçen yıl kürtaj vakası yaşadım 2 aydır da klomen kullanıyorum. Yarın catlatma ignesi vuruldm. Eğer bu ay da bebis gelmezse doktor rahim filmi çekilecek dedi.agrili oluyormus diye duydum korkuyorum:110:

Kizlar merhaba, bugün doktora gittim. Benden de genel testleri ve rahim filmini istedi ..Bazilariniz anlatmis çok agriyor diye o yuzden anestezi altinda yapacağım inşallah. Ama yine de karar veremedim. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Ha bir de eğer bir sorun çıkarsa direk aşılama tavsiye edeceğim dedi. Aşılama için erken değil mi? 13 aydir bekliyoruz ama. Yani klomenden hic bahsetmedi...

Bende gecen ay Centermed´de HSG cektirdim, profesyonel bir ortamdi. Dr. her islemi anlatarak gerceklestirdi. Damar yolundan sakinlestirici verdiler. Allah´tan vermisler, cünkü siviyi rahime verince ciddi bir agri hissetmedim ama basinci arttirinca agrim artti ve sakinlestiricinin dozunu arttirdilar. Maalesef agri zaten basinci arttirmasina ragmen acilmayan sag tüpümden kaynakliydi. Sol tüp normal, sag taraf tikali. Bu ay asilama olacak insallah. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepimiz icin Hayirlisi olsun.

Kızlar bende bugün rahim filmi çektirdim, fındıkzade raydotom da anestezili alarak yaptırdım merkez ve doktorlar çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim..

Bende gecen ay Centermed´de HSG cektirdim, profesyonel bir ortamdi. Dr. her islemi anlatarak gerceklestirdi. Damar yolundan sakinlestirici verdiler. Allah´tan vermisler, cünkü siviyi rahime verince ciddi bir agri hissetmedim ama basinci arttirinca agrim artti ve sakinlestiricinin dozunu arttirdilar. Maalesef agri zaten basinci arttirmasina ragmen acilmayan sag tüpümden kaynakliydi. Sol tüp normal, sag taraf tikali. Bu ay asilama olacak insallah. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepimiz icin Hayirlisi olsun.
Gecmis olsun canim nerde cektirdin acaba benimde cektirmem gerekte

Back