Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

sali gunu histerskopi oldum genel anestezi ile
3 kaybim var 3, kayipta kürtaj esnasinsa septum yani perde oldugu görüldü
rahim filmi cekelim varsa sayet perde omuda alalim dediler
genel anestezi altinda 7.30 da girdim amaliyata 9.00 uyandim
sürekli agri ilaci iciyorum
kanama az var 10 gun surermis
amaliyattan 48 saat sonra dus alabilirsiniz 10 gun sonrada iliski olabilir dedi
3 ay korunma süresi verdi
cok sükür iyi gecti yaptiracaklar genel anestezi altinda yaptirsin daha basit sizin icin
ayni gun eve gelebilirsiniz...

mrb arkadaşlar benim gibi bu film korkusu olan arkadaşlar için hemen yazmak istedim.dün film çektirdim aylardır erteliyordum çok korktuğum için anestezi istedim çok rahattı beş dk. uyudum uyandığımda ne ağrı ne korku herşey bitmişti.bence hiç kendinizi kasmayın uyuyun maddi açıdan sorununuz yoksa mutlaka özel hastaneye gidin ben adana medlina hastanesinde çektirdim allah razı olsun onlardan doktorum cenap beyden böyle iyi insanlarda varmış dedirttiler bana bu kadar ilgi hiç bir hastanede görmemiştim.sonucumda iyi çok şükür tüpler açık hiç bir sorun yok.merak edenlere ayrıntılarıda anlatabilirim

Rahim filmi çekinmekten korkan arkdaşlar vallahi hiç korkmayın ,ya çığlık atanlar var diye yzıları okumuştum ödüm kopmuştu.yok öyle birşey.Eğer biz doğumu göze ldıysak bunada katlanırız.çok az acıyı zaten 5dk.sonrada adet sncısı.oda dayanılmayacak birşey değil ne kendinizi üzün ne de erteleyin.herkesin bünyesi farklı dua edin bol bol.Allah yardım ediyor.Ben bugün çektirdim şuan sanki hiç çektirmemiş gibiyim Rabbime şükür.
1 SAAT önce ağrı kesici iğne vurdurun gidin mis gibi.valla kafanız rahat ediyor bide sonucunuz güzelse.çok rahatlıyor kafanız.ben çok rahatladım.
özellikle yazdım yok berbat fialn diye.takmayın gidin .

bende bu ay çektirdim hiiiiiçkorkmayın kızlar adet sancısı gibi bir şey on dakikalık bir işlem hem yaptırmayı ertelemeyin çünkü sonrasında hamilelik şansı artıyorrr kızlar haydi filme

selam kızlar yaklaşık 2-3 aydır rahim filmi için tedirgindim bugün bitti,etlik zübeyde hanım eğitim araştırma hastanesinde,çook rahattı öyle kendini hırpalacak kadar ağır bir ağrı değildi,5-6 saniye ince bir sızı ile bitti hamdolsun,sonuçlarım temiz çıktı benim filmimi dıoktor şirin hanım çekti çok tatlı bir bayan eli hafif merhametliydi,şükür bitti şimdi beklemedeyiz,ALLAH bu mübarek günler hatrına isteyen bütün kardeşlerimize hayırlı evlatlar versin inşaallah

Size yemin ederim bu yazıyı yazan abartmış insanları korkutuyorlar.çok kızdım şuan ben 22.12.2012 tarihinde çektirdim ve ağrı şiddetli değil odur ki adet sancısı gibi ve doktoruma girmeden önce sordum anestezi yapalım dedim bilmiyordum korkuyordum sizin gibi doktorum herkesin dediğine bakma bana güven çok az bir ağrı adet sancısı gibi dedi dişini sık ve katlan dedi işlemler tamamen ağrısız sadece ilacı içine verip filimi çekiyor ya biraz o ağrılı o da korkulacak bir ağrı değil üç saniye kadar sürüyor adet sancısı gibi gereksiz yere narkoza girip ayaklarınızın tutmamasına değmez kısa süren işlem bilmeyenleri korkutmayalım lütfen kimsenin duygularıyla oynamayalım

bende nisan ayında çektirmiştim çok korkuyordum gitmeden sakinleştirici aldım sadece anestezi olmadım o kadar kısa sürdü ki korktuğuma değmedi canım acıdı ama saniyeler sürdü..2 ay sonrada hamile kaldımm..

Arkadaşlar ben başlığı görünce yazmak ve sizlere bir faydam dokunsun istedim,lütfen rahim filminizi çektirin. Benim hamile kalmamda bir engel olmadığı halde bir türlü olmuyordu,sonunda ex umursamaz doktorum istersen çektir dedi ve çektirdim. 3 yerden tıkanıklık varmış! Zor açtılar, zorladı o yüzden ama ağrı kesici almadan,bir başıma gitmiştim oraya,siz benim gibi yapmayıp biraz daha tembihli olursunuz...
Hemen ertesi ay hamile kaldım. Lütfen eğer imkanınız da varsa bekletmeyin... Beklemenin ne olduğunu ben de sizler gibi biliyorum ama içinizi ferah tutun...
Allah hepinizin yardımcısı olsun...

bilginiz olsun diye yaziyorum Allah herkese kolaylik versin
bnm 3 kaybim var 3. kaybi kürtajla aldilar ve rahimde perde oldugu soylendi bunuda rahim filmi ile onaylayacaklardi
sayet varsa ayni anda histereskopi yapariz dediler
ben genel anestezi altinda oldum ve perdeyi tespit ettiler ve aldilar
3 eylulde
onceden adetim10 gun surerdi
ve az olurdu
cok sukur ikinci adeti oldum gununde oldum ve 5 gun de bitiyor cok sukur ygon geliyor
artik denemelere baslamak icin gun sayiyiorum cok cok sukur cekinmeyin korkunuz varsa genel anestezi olun cok rahat agri sizi duymadan yaptirabilirsiniz

Selam kizlar ben 1 yıllık evliyim cocuk istiyoruz ama vajinusmus problemide yasıyorum aşırı olmasa da jinekologa gttim Pazartesi gunu ultrasonda baktı görünürde hic bisey yok dedi fakat adet bitiminde anestezili kanal filmi çekilecek doktorum once vajinusmusu yenmen gerek ama once cocuk diyosan filmden igne ile 1-2 tane yumurta birakip toplama yapicagini soledi o heyecanla sormayı da unutmusum.Tüp bebek falan ilgili bisey demedi böyle bi deneyimi yada bilgisi olan varmi kizlar hormon testi icin ilk defa adet olmayi sabirsizlikla bekliyorum teşekkürler

selam hanımlar ben ilk klomenim tutmayınca rahim filmi çektirdim anestezisiz çekildi canım yandı tabi ama dayanılmayacak birşe değil yani iyikide yaptırmışım ama rahim filminden sonra ikinci klomeni kullandım ve iki çizgiyi gördüm çok şükür 5 haftalık bir anne adayıyım şimdi çok mutluyum.gebeliği geciken herkese tavsiye ederim rahim filmi şart yani korkunun ecele faydası yok...

ben de rahim filmi çektirdim özel bir hastanede 200 tl ye çektirdim anestezisiz. canım yandı ama dayanıyor insan. hiç bişey de çıkmadı tıkanıkanıklık yok.

geçen ay çektirdim hala hamile değilim.

Kızlar ne narkoza gerek var ne de korkularınıza fındıkzade radyomarda saniyeler içerisinde çekiyorlar ve hiç bişey anlamıyosunuz.bu film benim hayatımın dönüm noktası oldu!çektirdiğimden sonraki ay hamile kaldım kızlar.buna bende inanamıyorum ama şuan 5haftalık olduk.stresten uzak ve asla kafanızı doldurmayın.herşey rabbimden hayırlısı günü saati ne zamansa oluyo sadece rahat olun

2 hafta önce bende çektirdim.çevremdeki çektirenlerden o kadar kötü şeyler duydum ki anestezili çektirdim.hiç ağrım sızım olmadı şükür ama tek tüpüm tıkalı cıktı.eşimin değerlerine de bakılacak eğer o da sorunlu ise tedavi dedi doktorum. Keske bi mucize olsa da bende yazsam hamileyim diye

bende deneyimimi yazmak istiyorum çektirecek arkadaşlara bir faydam olsun isterim. bu hafta başı rahim filmi çektirdim. Ve bir hafta öncesinden stresi başlamıştı. nasıl olacak sonuç ne çıkacak acı çekecek miyim..... bu düşüncelerle gittim ve dr un odasına girer girmez stres ve korkudan ağlamaya başladım. düşünün artık o derece korktum. bu kadar kasılmama rağmen dayanılmayacak bir acı yaşamadım. bu durum biraz sizin ağrı eşiğimi acı eşiğimi deniyor ona bağlı. belki 30 sn belki 45 sn kadar bir süre kasıklarınız patlayacakmış gibi bir his sonra özellikle bittiğini duyunca rahatlamaya başlama 5 dk sonra ayaktasınız gün boyu da adetin ilk günü gibi karın ağrıları ertesi gün normall . inş herkesin gönlüne göre olur acısız ve temiz çıkar. bittikten sonra bir sorun olmadığını öğrendiğinizdeki duygu çok güzel omuzlarınızdan bir yük kalkıyor

( tıkanıklık olan bayanlarda acı durumu nedir bilmiyorum. )

Merhabalar bende dün rahim filmimi çektirdim çok şükür temiz çıktı tüplerim açık.

Öncesinde anestezili mi yoksa normal mi diye çok gidip geldim, en son çektirmeyi planladığım yerdeki radyoloji teknisyeni bayanla konuşunca normal çektirmye karar verdim. Bana normal kadın doğum muayenelerinde sorun yaşıyor musun diye sordu yok dedim. Ama spekulum takılıyormus ben o şekilde hiç muayene olmadım dedim, olur mu oyle şey bütün muayeneler o şekilde olur dedi. Bunu diyince rahatladım çünkü en korktuğum şey o aletin takılmasıydı.

Neyse kendimi gün boyu sakinleştirmeye çalışmıştım zaten öyle korkarak gitmedim diyebilirim ve genel olarak ağrı eşiğim yüksektir. Masaya yattım doktor spekulumu takmaya başlaması ile bende kıvranmaya başladım üzerine bir de aleti içerde açınca lütfen yalvarırım çıkarın ben yapamıcam gideyim sonra bir daha çektiririm dedim. Çok şükür hemşire hanımve doktor bey beni sakinleştirdi, kalçanı sıkıp kaldırıyosun lütfen vücudunu sal telkinlerinden sonra hakikaten öyle yapınca o yogun acı kayboldu evet içerde fazlası ile rahatsızlık verici bişey hissediyosunuz ama dayanılmıcak bişey değil. Şöyle söyliim bu yogun acıyı yaşadığım an herhalde 15 saniye falan sürmüştür, rahatlayınca bitti gitti. İçeri sıvı verilirken ise hiçbirşekilde bi ağrı sancı hissetmedim. İşlem bittikten sonra hafif lekelenme vardı bende hazırlıklı gelmiştim, günlük pedimi çıkarıp orkid koydum ancak sonrasında hiçbirşey gelmedi tertemizdi.

Sadece işlemden sonra akşam regl olma ağrısı çektim o kadar. Şu an biri bana yine yaptırmak zorndasın dese yine anestezi olmadan yaptırırım çünkü kasılmamam gerektiğini biliyorum artık ve çok kısa sürdüğünü de.

Bu arada kesinlikle söylemeliyim yılda iki kez düzenli jinekolog muayenemi olurum smear testlerimi yaptırırım, iddia ediyorum beni kimse daha önce spekulumla muayene etmedi.!!!

Merhaba bayanlar, Tecrübelerinizi okudukça içim rahatladı bazılarınız içime su serpti :) bazılarında ise gelgitler yaşamadım değil. Doktorum bana da HSG çekileceğini söyleyince o kadar üzüldüm ki hiç beklemiyordum çünkü. Nedense bu işin bu kadar dallanıp budaklanacığına ihtimal vermiyordum. Kolay değilmiş onu anladım.Neyse Çarşamba günü gidicem ve bu filmi çektiricem. Gelmeden 1 saat önce ağrı kesici almamı söylediler. Umarım kolay geçer ve temiz çıkar… Gerçekten her ay hüsrana uğramaktan yoruldum. Hevesimde kalmadı diyebilirim… Deneyimimi sizinle tekrardan paylaşacağım…

Arkadaşlar 3 yıldır benden bu film isteniyordu ama korkularımdan gidemedim.DÜn bu filmi çektirmiş biri olarak o kadar pişmanımki neden bu kadar zaman kaybettim.İşlemi sırasıyla anlatıyorum :
normal röntgen masasına yatıyorsunuz bacaklarınız açık.
Batikonla doktor vajinanızı siliyor
Spekulum aletinizi vajinaya yerleştiriyor(kendinizi kasmazsanız az acıyor)
Hortum diyeceğim adını bilmiyorum onu yerleştiriyor (bu hafif acıtıyor)
hortumu sabitlemek için gazlı bez tamponları yerleştiriyor vajinaya (bu vajinanıza fazla yük binddiriyor )
Ve son aşaması olarak ilaçlı suyu veriyor (işte can alıcı bir acı geliyor ama derin nefes alın çünkü toplam 45 saniye ancak sürüyor)
O sıvıyı verince nefesinizi tutuyorsunuz ve filminizi çekiyor.
Benim doktorum emin olmak için su verme işlemini 2 kez yaptı yani 2 fil aynı anda çekinmiş oldum.İnanın hemen acısı geçiyor hatta eşim dışarda paniklemiş beklerken ben kahkahayla çıktım :) Anestezilik bişey yok.Ayağa kalkınca hemen peçete veriyorlar zaten sonra giyiniyorsun ben her ihtimale karşı pet koydum sizde koyun çünkü hafif kanamada demeyimde kahverengimsi akıntı geliyor.toplam bu kahverengi akıntı 2 gün sürdü ama çok çok az lekelenme gibi.eve gelince ağrım miğdemde oldu yanma ve bulantı.Sanırım bunun sebebide film çekinmeden önce kuvettli 2 adet ağrı kesici içtim.Ve doktorum birde üstüne ağrı kesici+kas gevşetici iğne vurdurttu :) yani ağrı kesiciler sanırım miğdeme yan etki yaptı diye düşünüyorum.Çok rahatım o anda oldu bitti.Arabayla gelmiştim yine kendim kullanarak evime rahatça gittim.Lütfen benim gibi korkup ertelemeyin hiç o kadar acıtmıyor dayanabileceğin kısa süreli bir acı.Bayıldım ayıldım yazanları anlamıyorum biraz fazla abartıyorlar bence :) Birde doktorum çok iyiydi özel bir hastanede çektirdim benimle sürekli konuştu espriler yaptı baya gevşetti.Bununda önemi büyük :) Şimdiden çektirecek olanlara geçmiş olsun diyorum ve vakit kaybetmeden hemen gidin çekinin.
Adetiniz bittiği gün hemen çekinin arayı uzatmayın.

Evet korkuyla beklediğim HSG filmini çektirdim ve burada yazılanların artık inanılmaz abartılı bulduğumu söylemeliyim … İnsanları korkutmanın bir anlamı bence yok. Evet biraz ağrı oluyor ama adet sancısıyla eş değer. Şiddetli adet sancısı geçirmiş biri olarak belkide o yüzden bu kadar rahat yazabiliyorum. İlaç verilirken sancınız oluyor oda maximum 1 dk sürüyor. Yanlız işlemden sonra benim baya kanamam oldu. Yanınızda ıslak mendil bulundurun. Temizlenmeniz daha kolay olacaktır. Gerçekten korkmayın….

Hadi geçmiş olsun canım.Sonuçlarında iyi çıktıysa bu ayı iyi değerlendir gebelik şansı yüksek :) incir kürü yap hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…