Oncelikle sunu belirtmek isterim ki kimse yok acimadi yok bisey olmuyor demesin , agrisi olmadan cekilenler genelleme yapmasin,insanlari yaniltmasin,herkeste farkli ollabiliyor. Ben bugun hsg cekilmeye gule oynaya gittim esim ordan ise gitti. Bende yorumlari okuyunca hic telas yapmadin taa ki cekilene kadar, resmen icim desildi Allah im hatirlamak dahi istemiyorum,öldumde dirildim sanki,anlatamam ya ifade edemem, hele o ilaci sıktıktan sora dr resmen damarlarimi tek tek kopardilar ,dedim Allahim bu cektigim aci boyleyse ölum acisi nasil. Yurumeyi birak kalkamadim bile,telde esime hickira hickira agladim. Psikolajim bozuldu, asla abartmiyorum.Onceden bileydim ya anestezi alirdim ya da hic cektirmezdim. Hala sancim var. Fakat dr hemsireyle konusurken duydum , bu kadar aci cektigine gore kesin kanallari tikali dedi aciyoruz korkma dedi. Yani kizlar aciksa bence aci az oluyor kapaliysa malum benim gibi. Isi sansa birakmayin gerekli bilgiyi alin ama o aci cekilecek gibi degil, Allahim hepimize sifa versin ,saglikla kaliin. Ins benim gibi olmassiniz ,benim yazdiklarimi okuyun ki benim durumuma dusmeyin hoscakalin